Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2018 Yılında Accent Era Alınır Mı?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Arslan1 tarafından 21 Haziran 2018 tarihinde açılan konu

1. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    teşekkür ederim abi alırken sizlere tekrar danışırım bir 3 ay içinde alıyorum inşallah

2. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yani 25 bin liracık'a :D buldum dizel ama taksi çıkması ve 200.000 km'de sizce bu da üzer mi beni abi :)

3. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    konuyla alakasız kardeşim 2.planımda mazda lantis modeli var 97 model benimle yaşıt :D nerdeyse önden marea'ya benziyor 23'e buldum ilk sahibinden ve 147 bin km'de şuan marea'lar nedense önden çok çekici gelmiyor bana ama sağlam araç diye duydum

4. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,293
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Mareaların bayağı kronik problemi var

5. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    peki masda lantis yada 2006 focus iyi midir yani meraktan soruyorum yoksa şuan ciddi ciddi era :D

6. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Taksiciler 400 500 bini görmeden aracı değiştirmez. Bilgin olsun.

7. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    orasu öylede sonucunda tekrar yeni bir motor ile araç yenileniyor bunun bana eksi yanı ne olabilir mesela @AgaBey* abi bu şekilde 4 kez araç almış yanlış bilmiyorsam

8. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dediğin gibi ağabeyde aldı ama 1 ay binmeden araçları sattı . Araçlar 6 ay 5 bin km şehir içi trafikte kullanılmadan anlaşılmaz hararet vs olabilir sonradan

Arslan1 bunu beğendi.
  9. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Sanırım ne desek fikrin değişmeyecek, en iyi çözüm bir araç bulup al, yasayarak öğren, ne yazikki iş arabayı almak ile bitmiyor, aracı yürütmek baya masraflı.

10. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yani hayat da öyle değil mi yaşamadan bilinmez korkak olursam hiç bir zaman araç sahibi olamayacağım tamam gidip enayilik de etmek istemiyorum ama burada ki insanların görüşü önemli sonucunda aramızda görmüş geçirmiş insanlar var her söylenilen sözü tartıp sonra düşünürüm ama genellikle aklıma koyduğumu yaparım bakalım kısmetse 6 ay içinde bu aracı alacağım çevremde de olumlu tepkiler var buradaki tecrübeli insanlar da o şekilde söylemiş genel olarak. sizden de şunu öğrenmek isterim genel olarak şuan kullandığınız aracın maliyeti nedir size aylık olarak

11. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Maliyet herkese göre değişir simdi ben 800'e trafık sıgortamı yaparken sana 1000 altında cıkmaz böl bunu 12ye 85TL
    Sonra aldıgın 2.el araba ılla bakıma gırıceksın ne cıkacak bılınmez ama en dusuk 500 de böl bunuda 12ye 42TL
    Kaldıkı alacagın araba trıger baskı balata gb agır bakım falan derse bunların malıyetı ortalama 1000tl trıger 500tl baskı balata BöL 12Ye 125TL
    MTV yıllık ortalama en dusuk 500 kusur cıkar böl bunu 12ye aylık 42tl

kalan mazotun benzının senın kullanımına baglı ben hıc kullanmasam haftada 100tl mazot yerım mısal.400tl
    Lastık vs alman gerekebılır en dusuk 600tl böl bunuda 12ye 1 sene kullancam aylık malıyetı de 50tlde burası.
    Bunlar illa cıkar demıyorum ama muhtemel en dusuk cıkabılecek seyler bunlar dahasıda olucak cunku gencsın jant dıceksın döşemeler pis kaplama yada kılıf dıceksın.Allah kaza bela da vermezse ortalama aylık masrafın 350tlyı bulucak.

Ben arabam olmasına ragmen ögrencı akbılı kullanıyorum aylık 85tl ohh mis.kalabalık mı evet kalabalık sankı trafık boşmu.Hatta benım guzergahımda emnıyetten gıdıyor su meshur 500t otobuslerı ben kendı aracımla gıdemıyorum o 20dkda gıderken ben 45dkdan once varamıyorum arabamla.Arabamın olmasının suan tek sebebı bebegımı kayınvalıdeme goturmek yoksa su devırde araba almak bence lüks.

Arslan1 bunu beğendi.
  12. kosan.tospa

kosan.tospa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    113
    Ad Soyad:
    Rahim Sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ben geçen sene araba bakarken şu an kullandığım araba denk geldi. tanıdıgım güvendiğim biriydi sağolsun babacanlık yaptı piyasası 28 civarıydı kazasız 140binde benzinli sıfır araç aldı bayi 24e sayıyordu onun aracını bana da 24ten verdi bakımlarını yapatırıp. tam senin şu an yapmayı düşündüğün şeyi yaptım ben de 6 bin kenarda vardı 20bin kredi çektim faiziyle 24500 civarı oldu. 1000 ödemek fazla olur dedim 30 aylık taksit yaptım. burada herkesin dediği gibi işliyor olaylar. 840 krediye veriyosam kasko sigorta lastik lpg dönüşüm 500e yakın ekstra masraf taksiti ödüyorum yakıt hesap dışında hala. yılda 350 tl vergisi var. bende kasko+lpg dönüşümü ekstra olabilir senin düşündüğün duruma göre ama faizler acayip arttı ben 1000tl kredi çok olur derken ayda 1300-1500 arabaya gidiyor şu an. yarın bakıma gidicez bakalım ne kadar masraf çıkcak. bir de şöyle bişey ufak bi kaza yaptım tampon tamir olup boyandı 700tl 2 tane far aldım 200tl bi anda 900 masraf çıktı. biraz iç karartmak gibi oluyor ama hesap yaparken masrafları tahmin ettiğinden fazla yap yoksa arabayla gezmeye para kalmayabilir dediğimi yanlış anlama sakin o zaman moralin daha çok düşer söyleyeyim şimdiden :) ailenle mi kalıyorsun ne kadar destek çıkarlar gerekirse bilmiyorum ama 2000tl maaşa bu hesapta zorluk çekebilirsin. he bi de şöyle bişey var ben mesela araba almaktan vazgeçmiştim biraz daha para toplayıp alırım dedim sonra baktım fiyatlar uçuyo iyi araba denk geldi gözü karartıp girdim şimdi satmaya kalksam faizini her türlü çıkartıyor. ben arabayla 10dkda işe geliyorum diğer türlü 2 aktarma 30-40dk buluyo yakıt parasını paylaşıyoruz arkadaşlarla. hesabını iyi yap kardeşim çünkü araba işinde evdeki hesap çarşıya uymuyo genelde

Arslan1 bunu beğendi.
  13. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    1400lira MTV, 1500 kasko+trafik, 1000 bakım ve ıvır zıvır, kullan kullanma aracın bana maliyeti yakıt hariç 4000lira. Daha birde bunun üstüne eşimin yeni aracının maliyeti gelecek onu hiç hesaba katmiyorum. Araç bir gereklilik artik bu doğru hele ki evli ve çocuklu aileler için ama yürütmek emin ol çok pahali, aracı almak çok kolay, herkeseye göre araç var ama araçta komplike bir sorun çıkarsa en az 1000liradan başlıyor tamiri. Allah gonlgöne göre versin ne diyeyim.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sağolun bilgi için, yani evim sultangazide işyerim şehitlikte eyüp'e yakın otobüs 1 saatten aşağı gitmiyor işim gereği bazen gece çıkıyorum otobüs bulamıyorum mecbur metroya falan yöneliyorum oda öyle böyle kalabalık değil yani aracın içinde 2 yıl içinde 2 kez baygınlık geçirdim nefes alamadım ve tansiyonum düştü bu tarz birsürü toplu taşımada olay yaşadım yani şöyle örnek vereyim bundan 2 ay önce iş çıkışında arkadaşlar birlikte birşeyler yiyelim içelim dedi evine davet etti ama saat geç olduğu için yer zeytinburnunda dedim o saatte ne otobüs var ne metro ne minibüs bahane uydurdum gitmek istediğim yere gidemedim kendi kendime hep şunu dedim aracım olsa böyle mi olurdu :)

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  15. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    değerli yorumun için sağol abi, inan bende senin gibi toplu taşımadan artık illallah ettim 30 dk otobüs bekliyorum bi kaçırırsam bi 30 dk daha işe gitmem 1 saat toplamda o gün aksi giderse 2 saatte işe gidiyorum akşam 22:30 da mesaim bitiyor, o an bazen mesai kitleniyor bişi oluyor muhabbete dalıyoruz bir bakıyorum saat 23 son otobüs yetiştim yetiştim yetişemezsem 50 tl taksiye veriyorum aracım olsa evim 20 dk şaka gibi bir çok kez şuan askerde olan arkadaşım sağolsun arada eve bırakırdı işe bırakırdı vesaire ışınlanırdım sanki şimdi sırf işe yetişmek için saatlerce önceden yola koyuluyorum bir yere gitmek istiyorum çok masraflı oluyor arabasız vesaire yani ben bunlardan bıkıtğım için daha çok araba istiyorum

Asel Kaan Efe ve kosan.tospa bunu beğendi.
  16. kosan.tospa

kosan.tospa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    113
    Ad Soyad:
    Rahim Sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hesabını iyi yap öyle karar ver Allah gönlüne göre versin :)

Arslan1 bunu beğendi.
  17. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Senı cok ıyı anlıyrum guzel kardesım.Bır donem şimdiki eşimle sevgılıyken arabam yoktu.Her gece gec saatlere kadar gezıp evıne bostancıya bırakıp 4.levente gerı donerdım. Bazen gerçekten Allaha dua ederdım cunku araba alıcak durumum yoktu aıleme destek oluyordum.Karda kışta donarak yagmurda ıslanarak 1tl ıcın yurudugum gunlerım oldu benımde.Sımdı Allah oyle bır kapı actı kı Hem ev hem araba kredısı oduyoruz esımle.
    Bu nedenle sana tum zorluklarını anlatmak ıstedım. bu forumdakı herkesın derdı aynı sey oldu yazılanlardan okudugum kadarıyla.Senın kararlılıgın guzel tasıt kredısı cekmeden halletmeye bak.En azından sıkılır odeyemezsen yada aksı bır ıhtıyacta satar kredını ufak zararla kaparsın.Belkıde bunlara hıc gerek kalmaz Allah gonlune gore verır.

Arslan1 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  18. erkan42

erkan42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    373
    Ad Soyad:
    İskender Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    930 tl kasko, 730 tl trafik sigortası, 563 tl MTV, 225 tl muayene, 50 tl egzoz muayenesi. Bakımları hariç aklıma gelenler bunlar :)

Arslan1 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  19. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    teşekkür ederim aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

sipartacus bunu beğendi.
  20. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    teşekkür ederim sağolasın abi