Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2018 Yılında Accent Era Alınır Mı?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Arslan1 tarafından 21 Haziran 2018 tarihinde açılan konu

1. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2,5 yıldır daha da uzayacak gibi

2. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    inanın herkes birşey diyor ama hepsini tartıyorum düşünüyorum yani eskiden bundan 10 yıl öncede araç fiyatları cep yakıyor diyordu tahminimce 20 yıl sonrada aynı söylemler olacak ve hiçbir zaman araç sahibi olamayacağım? yani en azından bir yerlerden başlamak istiyorum sizce era dışında ne düşünebilir sağlam araç olduğunu duydum taksi çıkmalarının bile

3. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    daha ucuz nereye inebilirim sadece kuş serisi kalıyor 25'in altında şahsen ben era'ya düşük araç diye bakıyordum benim gibi birisi için yada genel olarak

4. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yani banka şuan 20 veriyor bana ama geri ödeme 30 ay aylık 800 küsürlü bir rakamda 27 bin istiyor eminevim gibi oluşumlar bana hiç güven vermiyor malesef başka bir öneriniz var mı

5. AgaBey*

AgaBey* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    668
    Ad Soyad:
    Serdar Çalışkan
    Yaşadığınız Şehir:
    5-AMASYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    hocam Asel & Kaan Efe abimiz sağolsun benden bahsetmiş size fikrimi belirteyim eraların taksi çıkması çoktur ve belirttiğiniz fiyatlarada taksi çıkması bulunur kesinlikle taksi çıkmalarını dışlamayın ağızdan dolma bilgilerle çıkmaya binilirmi çok masraf edersin diyen felanda çok olur tek çıkma değil şu markaya binme şunu alma diyende olur ben taksi çıkmasına girmeden önce piyasaya bakmıştım kriterim ucuz olsun araba yakışıklı olsun parçası ucuz olsun az yaksın az sorun çıkarsın diyerekten eralara bakmıştım ilk çıkmamı almadan önce yaw niye hususiye o kadar para verelimki demiştim çıkmaların tek farkı boyalı ve km yapmış olması az yıpranmışsada güzelce düzenler bakımını yapar bineriz demiştik sonuçta sıfır araç almıyorduk o yüzden boya km umrumuzda değildi hala öyledir km boya benim için kusur değildir yeterki araç bakımlı olsun yürüyeni kondisyonu güzel olsun ağır kazası belası olmasın her neyse ne hususi eraya okadar para veririm nede elimdeki parayı kuş serisine veya eski model ve tutulmayan araçlara para veririm diyerekten ilk aracımızı accent era 1.6 select sarı 556 binde araç alarak binmiştik o kmde olmasına rağmen araçtan okadar memnundukki boyattırmayı ufaktan modifiye yapmayı dahi düşünmüştük sonra öylesine bi ilana koyalım dedik taksicinin biri gelip motoruna baktırıp alıp gitmişti sonra aynı şekilde çıkmalara binmeye devam ettik şu an 4 cü çıkma erama biniyorum hepsi benzinliydi vede hiç birinden öyle ağır sorun yaşamadım ve ben her çıkmamı sahibinden ve tek elden kullanılmış şöföre verilmemiş elden ele gezmemiş ağır kazası belası olmayana dikkat ederek ve alırkende gereken araştırmaları araç hakkında hasar km sorgulamasını yaparak ustaya ve expertize göstererek aldım ve dediğim gibi hiç memnuniyetsizlik yaşamadım inanınki bazı çıkmaların sahipleri ekmek teknesine el bebek gül bebek bakar ve bi çoğu çıkmada hususi eradan daha diri daha bakımlıdır hele şu anki çıkmamı görseniz bunun hususi eradan ne farkı var dersiniz size tavsiyem o paralara yakışıklı birşey olsun az yaksın parçası ucuz vb şeyleri olsun derseniz gerekli kontrolü araştırmayı yaparak güzel bir taksi çıkması bulabilirsiniz ve şundanda bahsedeyim çıkma olayı çetrefilli iştir bi çoğu satıcı kmsiyle oynar geçmişini gizler veya araç hakkındaki bilgileri geçiştirir expertize ustaya göstermenize gerek yok taksi çıkması değilmi gibi sözlerle sizi yanıltabilir ve çıkma alımında şans diye birşey yoktur tecrübe bilgi deneyim kontrol vardır bunlar olmazsa değil çıkma her araç size masraf açar size fikir vermesi açısından hem bindiğim çıkma eraların resmini hemde taksi çıkması alınırmı konumu ekliyorum konuyu baştan sona okursanız sizi fikir verebilir ayrıca benim elimde 40 lirada olsa yine çıkmaya binmeye devam ederim heleki şu piyasada

Bu konu linkim https://www.hyundaiclubtr.com/konu/taksi-cikmasi-arac-alinirmi-accent-era-alindi.37904/

Bunlarda serim :D
    1. çıkmam 1.6 Select 2008 / Motor %70 556 Bin km
    2. çıkmam 1.4 Team 2008 / Motor %81 395 Bin km[​IMG]
    3. çıkmam 1.4 Start 2011 / Motor %75 436 Bin Km
    4. çıkmam 1.6 Team 2010 / Motor %85 364 Bin km

Son düzenleme: 21 Haziran 2018
    duhangs, Asel Kaan Efe ve ai_torcuk bunu beğendi.
  6. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kesinlikle doğru şurda 500 lira bile borcum olduğunda ay sanki bitmiyor gibi :D ama artık koyunun bacağından asılmam gerek gibi yani bu gidişle hiçbir zaman araç alamyacağım sanki

muhendus bunu beğendi.
  7. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sizce acele etmelimiyim peki

8. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öncelikle düşünceli yazınız için çok teşekkür ederim zaten accent era'ya bakmamın bir sebebide sizin yazınız o yazıdan sonra çok şey düşünmüştüm sizi şuan hatırladım :D yani inanın 4 aydır araştırıyorum örneğin gece vardiyam da bile işyerinde sürekli araç bakıyorum insanlar bana artık "ya o hala araba bakıyor a getirdi" :) bundan mütevellit artık hem de ailemi düşünüyorum ne abartı bir araç ne de düşük tam aile arabası gözüyle baktım yani gözümü kararttım sanırım 6 ay içinde bu işe giricem birçok insan şu an yazmış hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim olurda abi ben aracı almadan önce uygunsa size burdan bir kaç bilgisini atarım aracın tavsiyenizi isterim

AgaBey* bunu beğendi.
  9. cenker_baba

cenker_baba Guest

kardeşim 2,5 yıldır çalışıyorsun ama bak 5000 tl gibi bir para biriktirebilmişsin (bende oda yok eleştirdiğimi sanma)
    kredi ile araba almak şu devirde riskli sen krediye para ödeyeceksin benzin mazot vs para ödeyeceksin arabayı yıkatacaksın bakımı masrafı vergisi sigortası kaskosu lastiği varda var. araba demek evlat demek masrafı bitmez ayda en az 500 tl kasko sigorta vergi yakıt bakım vs para ekle bütçene
    ( mesela bende abs sensöründe arıza var parça fiyatı 120 tl ustada 30 tl alsa 150 bu ay ekstra masrafım var) gibi bir sürü masraf çıkacak ve İLLA LPG Lİ araba al o fiyatlara adam gibi mazotlu araba bulamazsın kia grubuna bak picanto rio gibi hyundai i10 gibi
    boşver kıza hava atmayı aldığın borcu ödeyememek var sonunda
    ben olsam 8/10 bin bandında bir reno brodway tarzı araç alırdım az bir masraf ile binerdim borç bitince satar yükseltirdim köksalın dediği gibi
    2013 yılında 21,500 tl ye aldığım arabaya şuan sahibinden sitesinde 37.000 fiyat yazıyorlar memlekette her şey pahalandı fazla borca girme kardeşim.

getz34 ve duhangs bunu beğendi.
  10. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Ben arkadasın ılk arac heycanını suan anlıyorum cevremde hemen hemen 18ını bekleyen bunları dusunen cok kısı var.

15-20 arasında ford ka alın araba hem gosterıslı hemde gercekten sıze gelıcek bır araba.
    Tavsıyem genc arabalarına yonelın.
    Arabama gelıcek kız gelmesın.3-5 saatlık zevk ıcın o kız arabandan daha fazla yakar söylım.

Ayrıca sunuda belırtmelıyım bende ıstanbulda yasıyorum maltepeden beykoza gıdıyorum hergun.
    arabayı cıkartmayı aklımdan bıle gecırmıyorum.Ama bebek yuzunden sabahları 5-6km yol yapıyorum.
    Inanın arabayla hersey daha guzel olcak dıye ınanıyorsanız yanılgıdasınız.

Isım geregı ıstanbul ıcınde cok gezen bır ınsanım ve sırket arabam vıano.
    her saat her yer karış karış ınsan ve araba kaynıyor ve bana kalsa toplu tasımadan ınmem.
    Araba şart dıyorsanızda ucuz yol 206- ford ka- ford fiesta bunlarla baslamanızı onerırım.alır satar yukseltırsınız taksı cıkması da olsa bakımlıysa alınır pert kayıt bıle satarken sızın gb dusunen bır cok ınsan o arabaya talıp olur.

Aylık maaşınıza gelınce 2bın cok bır para degıl.hele 800 kusur kredı oderken ufacık kalır.
    o şekılde ugrasacagınıza aylık elınıze ne gecerse bırıktırın pesınatı cok olunca faızde taksıtlerde az olur.
    yoksa sıfır pesınatla bile araba satan galerı cok..

muhendus bunu beğendi.
  11. erkan42

erkan42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    373
    Ad Soyad:
    İskender Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Araç alma yoluna koyulmuşsunuz umarım gönlünüzden geçen olur bende kendi fikirlerimi beyan edeyim. Öncelikle 25 bin tl ye alacağınız bir era ne kadar sorunsuz olur bilemeyeceğim. Şu şekilde örnek vereyim 2 sene önce 2011 model 1.5 crdi 110.xxx km deki değişensiz tek parça boyalı aracı malum sitede 33 bin tl ye bulduk ve bir miktar pazarlıktan sonra 30 bin tl ye anlaştık ve aldık. 2 senedir kesinlikle cebimizi yakacak miktarda bir sorun çıkarmadı. Şuan aracımız 120.xxx km de sorunsuz binmeye devam ediyoruz ancak şu an malum siteden baktığımızda aynı model aynı kmde ki araçlara 40 bin tl civarında fiyat çekmişler. Demek istediğim evet era güzel ve cebi yakmayan bir araç ancak başta belirttiğim gibi 25 bin tl bütçeyle öyle çok temiz bir era bulabileceğinizi zannetmiyorum taksi çıkmaları elbette bulunur ama ince eleyip sık dokumanız lazım şayet taksi çıkması bir araç düşünürseniz kesinlikle bütün konularını severek takip ettiğim @AgaBey* abimizle fikir alışverişinde bulunmanızı tavsiye ederim. Evet çok uzattım farkındayım umarım gönlünüzden geçen olur :)

AgaBey* bunu beğendi.
  12. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben hiç para vermeden tamamı krediyle bile alsan karşı değilim al derim. birikim olur genç adam yer parayı çünkü :D

yalnız şunu söyliyim dizel ilk sahibinden 110 binde era 25 bine olmaz. ya çalıntıdır o araba ya perttir. yada km si 500 bin geri çekilmiş 9. sahibi galerici kitleyecek adam arıodur .

eranın düzgünü para eder çok dikkat et alırken mümkünse işten anlayan aile büyüklerinden destek al derim. bende 2006 modeli vardı dizel select 140 binde sattım 27 bine gitti tahmini 2 sene önce. şuan 25 e alamasın bu arabayı

13. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yalnız şunu diyim başlığın yanlış . neden alınmasın 10 numara araba era

14. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    abim düşüncen için sağol inan bana 2 sene öncesine kadar araba planım yoktu son 6 ayda gelişti yoksa düşüncem olsaydı para koyardım sonradan ehliyet alınca heves ettim açıkcası

cenker_baba bunu beğendi.
  15. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arabanın konforu var ancak toplu taşımada yaklaşık 2,5 yıldır seyahet ediyorum allahın her günün inanın sövmekten yoruldum az da arabada söveyim :D

ai_torcuk bunu beğendi.
  16. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    iyi dileklerin için teşekkürler yani şuan alamazsam da 10 yıl sonra hiç alamayacağım gibi geliyor hazır yaşım gençken ödemek istedim :D

erkan42 bunu beğendi.
  17. Arslan1

Arslan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Ömer Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yok abi o anlamda yazmadım bir kaç kişi bundan 2-3 yıl önce era alınmaz falan demişler başka forumlarda burdaki işin ehli insanlardan fikir almak istedim

18. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    boş ver sen onları . çok biliyorlar . sorunsuz bir araba era ben 100 binde aldım 140 binde sattım 10 yaşındaydı aldığımda büyük bir sorunla karşılaşamadım.

19. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Era alınır. Niye alınmasın. 1.5 dizel 110 beygir torku yüksek gaza bastığında koltuğa yapışırsın.
    Hatta sunruflu 4 disk fren olanı almak isterim bende.
    Ama 25 bine dizel era bulamazsın. Buldukların seni üzebilir. Temizine 40 isterler sıkışıp satan bile 35 den aşağı vermez. Ben 37 lira bütçe ile 3 ay önce bulamadım.

erkan42 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  20. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,294
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Era düşünebilirsiniz yazımda dediğim tek şey size taksi çıkması değil 100.000 de kilometre oynanmış değil 25.000TL diyen adamlardan uzak durun. Yoksa eranın motoru canavardır bakımları yapıldıktan sonra 250.000de de alsanız hiçbir şey olmaz. Eğer bagaj sizin için önemli değilse 2004-2005 getzlere bakılabilir. Bir de aklınıza yeni bir model sokup bulandırmak istemiyorum ama Fiat Marea zamanında eniştemde vardı çok yakışıklı ve konforlu bir araçtı. Bakımları parça fiyatları nasıldır detaylı olarak bilmiyorum ama aklınıza yatarsa mareaya da bir bakın derim.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş