Herkese iyi akşamlar foruma yeni üye oldum iki ay kadar önce 2018 model 1.2 i20 jump aracımı satın aldım aldığım günden beri her akşam forumda bir şeyler okuyorun herkese çok teşekkür ederim elinden gelen tüm bilgileri paylaşmış herkes... Benim ilk aracım bu araç dolayısıyla fazla bilgim yok deneme yanılma yöntemiyle öğreniyorum bir de forumda benimle benzer sorun yaşayan varsa oradan öğrenmeye çalışıyorum ama bu da teorik oluyor genelde kendimi şöyle özetleyebilirim bu aracımdan önce çok fazla kuş serisi kullandım arabamı aldığımda baskı balata bitmek üzereymiş anlamadım bile bugün de değiştirdik velhasıl kelam yanında zavoli marka lpg yeri var fiyat sorduk tanıdık var arada diye obdli kiti 3800 lira dedi arıza ışığı falan yakmazmış aracı sık kullanıyorum 2 ayda 5.000 km yol yaptım ki daha şehir dışına bile çıkmadım ortalama 6-6.2 lt yakıyoruz güncel benzin fiyatı izmirde opette 6.66 bp’de 6.78 fakat şunu farkettim benzini bp’den alınca menzil uzuyor 50-60km kadar elimden geldiğince oradan almaya çalışıyorum yakıt tüketimi ise kilometrede 42-43 kuruşa tekabül ediyor gaza yüklenmediğim halde gaza yüklenirsem 45-50 kuruş klimayı da açarsak geçmiş olsun scirocco kullanıyoruz sanki zavoli marka nasıldır sizce taktırdığımıza değer mi ?
Aracınız hayırlı olsun.6 lt civarı gayet normal lpg taktırmaya değmez ama siz çok km yapıyorsunuz..Ayrıca lpg kiti kadar işlemin yapıldığı yerde çok önemli.Ben Atiker'den çok memnunken Brc'den memnun değildim mesela.
Aracınız genel olarak lpgye uyumlu bir motora sahip bence aracınıza Atiker Grand uygundur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet önceki aracım accent blue da kullandım çekiş olarak çok memnundum o zaman facebookta blue gruplarına üyeydim atiker taktıranlar o zamanın lpg fiyatına göre 30 32 kuruşlardan bahsederken benim araba 25 krş yakıyordu yakıt olarakta gerçekten az yakıyordu doğru ayarın yanında takılan parçaların kalitesi enjektörlerin çalışma hızı lpg beyni vs. de yakıta etki ediyor sanırsam