Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir şey var aracımda landirenzo sıralı sistem LPG var bayi de takılmış araç şehir içinde klimalı kullanımda LPG de 11 litre yakıyor aracım manuel şehir dışında çok kendimi kasmadan 110-120 kmh gibi takilirken de şehir dışında 7.2 litre yakıyor şehir dışında baya az yaktığını düşünüyorum ama şehir içi bana biraz fazla geliyor aracımın LPG sistemi 10 yıl olacak yıl başında kiti komple degisitircem BRC platinum ile sizce bariz bir fark olurmu yakıt tüketiminde
Peki şöyle bir şey sorsam LPG ustam şunu dedi gaz regülatörü nerdeyse ömrünü tamamlamış dedi LPG sistemi 10 yıllik oluyor sadece tank değiştirip ve bozulan parçaları değiştirmek mi yoksa komple yeni kite gecmek mi daha mantıklı olur arabayı kısa vadede satacağımi düşünmüyorum uzun vadede binicem
Aynı araç brc platinium var değerlerin normal kardeşim kurcalatma aracini. Yazın sıcak iklimde 6-6.5 yaptirdigim oluyordu egimsiz guzergahta
Anladım abi çok teşekkür ederim bizim arabaya LPG ustası baktığında şunları dedi tüp 10 yıl oluyor dedi gaz regülatörün çok az da olsa kaçırmaya başlamış dedi ilerde değişmesi gerekecek dedi enjektörlerin de baya iyi değil dedi yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor dedi eğer uzun vadede bineceksen tekte hepsini değiştirip kurtulman daha iyi olur dedi hemde obdli kit takmak bu araç için daha iyi olur demişlerdi ben bu araca 5 yıl daha binerim en az Sizce benim yerimde olsanız ne yapardınız tek tek bozulduğu zaman mı değiştirirsiniz yoksa direkt komple kit yapar mısınız