Bizim arabalarda otomatik şanzıman yağı değiştiren oldu mu. Araç 75 binde bir sorun olur mu. Kimi değiştir diyor kimi değişme diyor. Sizlerden cevap bekliyorum.
60-90 bin arası değişim idealdir, ilk değişim için 90 bini bekleyebilirsiniz. Mutlaka değişimde filtre de değişip karter mıknatısları temizlenmeli, olmazsa eksik kalır.
Yeni konu açmak istemedim, 2012 model benzinli Elantra otomatik aracım var. Araç şu an 105.000 km'de... İlk kez şanzıman yağı değişeyim diye 4 litre Shell spirax ıv yağ aldım ama usta " bu km'de ilk kez değişecekse önermem, vuruntu olur, sorumluluk sende " dedi. Böyle bir olay var mı? Alttan boşalt üstten doldur usulü 4 litre değişecek. Sizce değişim yapayım mı? @MSC
Üstad bir soru da benden. 2012 Elantra otomatik aracım için Shell Spirax Atf S4 yağ aldım. Forumda bu yağı serviste yaptırıp değişenler sorun olmadığını söylemiş. Kılavuzda ise S4 değilde SP4 yağ deniyor. Bunlar aynı şeyler mi, yani Shell Spirax S4 yağı araca koyabilir miyim?
Yağ seçiminiz yanlış. 105.000 km değişim için uygun bir km. Castrol atf multivehicle Motul atf VI vs. Gibi sp4 yağları araştırın. @koreci
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/ix35-bakim-ve-onarimlar-ai_torcuk.53105/ Linki inceleyin. Benim kullandığım yağa aldanmayın. Motulun 2 adet yağı var. Trans VI ve atf VI. İkisi de sp4 karşılıyor.
Çıkan yağın durumuna bir bakın. Çok kötü durumda değilse sorun olacağını sanmam. Asıl sorun olan durum daha çok şık değişimi 150.000 km sonrası yapmaya kalkınca oluyor. Benim bir çok yerdeki paylaşımlardan gördüğüm bu.
Merhaba 2012 MD kasa elantra için 100 binde aldığımızda değişim yaptim.Omcesinde yapılmamıştı. Değişim sonrası 20k km dir biniyoruz ve sorun yasamadik. 2016 AD kasa elantra için 110k ve 150 k da değişim yaptım. Onda da sorun yok. Tazeleme yöntemi ile alttan bosaltip üstten doldurdum. Vitesleri gezdirip yağ isindiginda seviye kontrolü yaptim. Zor bir yani yok. Yağı servisten temin ettim. Sp4 karşılayan yağ kullanmanız gerekiyor.kullandigim yağı ekliyorum görsel olarak.
Çok teşekkürler arkadaşlar, yağı iade ettim. Yanlıştan döndüm sayenizde. Bahsedilen spekteki yağı alıp dolduracağım. Sonucu paylaşırım.
Hocam bu yöntemle değişim 2 kez mi 1 kez mi yapıldı ? Bazıları ilk sefer 3 litre, sonra tekrar bi 3 litre şeklinde yapıyormuş, ondan sordum. Tek seferde aşağı yukarı kaç litre yağ boşalıyor? Ona göre litre alırım
Ben tazeleme yöntemini daha kolay ve ekonomik bulduğum için bir değişimden sonra hemen tekrar değişimden ziyade ortalama 30k km sonra tekrar değiştirmeyi tercih ettim. Tek seferden ziyade sık araliklar değiştirip riski kendimce az seviyeye indirmek daha doğru gibi geldi. Doğrudur ve ya yanlıştır bilemem ama ortalama 25-30 binde bir tazeleme yapılsa fazlasıyla yeter gibi geliyor. Soğuk motorda alttan tapayi actiginizda yaklaşık 3.5 litre çıkıyor. Seviye kontrolü içinde ekleyince 4 litre her değişim için yeterli oluyor. Yağı servisten alacaksanız tapa pulu da alsanız iyi olur. Birde tapayi çıkardığında ucundaki mıknatısı temizleyi unutmayın. Ayrıca ağzı küçük çaplı huni almayida unutmayın. Huniye yeni yağı birden dökmeyin,birden doktugunuzde etrafı mahvediyor. Yavaş yavaş doldurmak rahat oluyor. Hava filtre kazanını sökünce işçilik çok kolay ilerliyor. Tabi bu işlemi yaparken aracın düz zeminde olması gerekiyor. Yetkili servisten alamasaydim aklımda liqui-moly 1800r serisi yağ almak vardı. Hiç denemedim ama specleri karşılıyor görünüyor datasheetlerde.