Arkadaşlar GG den az önce sipariş geçtim ama sonra görüm ki ebatta ufak bir fakr var sorun olurmuki ? Bizim aracın orjinali bildiğiniz gibi 175/70 R14 fakat ben daldınlıkla 175/65R 14 82T olan uygun fiyatlı bir çift formula lastik aldım. Bu lastiklerde uymama problemi yaşarmıyım. Aynı jantı kullanarak sadece kış lastiği takmak istiyorum. Aracı satacağım için çok pahalı bir lastik almak istemedim.
hayırlı olsun hiçbirşey olmaz ama sadece önlere almanız neden? virajda önler tutunurken arkanın kayması ne olacak herşeyi ihtimaller arasına koymak lazım
Sanırım, Hyundai Accent Blue orijinal yük endeksi 84 (175/70 R14 84T). Sipariş geçtiğiniz lastiğin yük endeksi 82 (175/65R 14 82T) Ayrıca siparş geçtiğiniz lastik, orjinal ebattan (175/70 R14 84T) % 3 (18mm ) daha küçük. arac 8 mm alçalır. http://www.mutlulastik.com.tr/faydali-bilgiler/lastik-nedir/lastik-jant-hesaplama-modulu/
Olmasına olurda nasıl olsa taktırmaya gideceksin git lastikçide görerek al taktır nedir bu internet düşkünlüğü anlamıyorum
Teşekkür ederim. Sağolun hocam detaylı açıklama için. İnternet ile mağaza arasındaki fiyat farkı olabilir mi ?
Aracınız azcık alçalır ama sürtme vs... gibi bir uymama problemi olmaz inş... Eğer sipariş değiştirme imkanı yoksa sorun deel bence... nacizane..
katılıyorum, bu standardı olan bir rün ne de olsa. MArka model ve ölçü ile sonuca ulaşılıyor. Teşekkür ederim.
benim devrim değişmedi maalesef....zaten yakında izdivacıda internetten yapacakları hanımı görünce ne olacak diyeceğiz galiba? ben bakarım tarihinede bakarım birde extra taktırma parası vermem,bayiden alırım,pazarlıkta ederim bayi ücretsiz takar ama internetten tarihi eski lastiği gönderirler,sende lastikçiye gider bi 50 kağıtta taktırma parası bayılırsın birde fabrika hatası çıkarsa muhattabın kim olacak?
14 lastikte pek birşey değişmiyor belki, daha büyük çaplı lastiklerde 4 lastikte 200-300 gibi fark olabiliyor. tarihi eski lastik, fabrika hatası falan filan, herhalde dikkat ediyoruzdur, yani yukarıda tarif ettiğiniz gibi saf değiliz, ben de bazı şeyleri görerek alırım, mesela kıyafet, üstüme giymeden internetten almam. ama Mahir beyin dediği gibi markası, ölçüsü standart olan lastik internetten de alınır.
internetten 2013 yılında 4 adet kış lastiği aldım tarihleri yeniydi takmasıda ücretsizdi lastik sıkıntılı çıksa faturayı atmadığınız sürece üretici garanti süresince hizmet vermekle meshuldur bazı şeyler internetten alınmaz ama lastik gibi standart şeyler internetten alınır hatta daha ucuza daha uyguna gelir
Merhaba. Binek tip aracım için çok farklı marka kar lastikleri kullanıp deneme şansım oldu. Petlas'ı kesinlikle tavsiye etmem. Güvenilirliği ve yol tutuşu "0"dır. Şimdiye kadar en çok memnun kaldığım kar lastiği ise Lassa'nınkiler oldu. Sanırım Competus serisiydi. Yerde kar varken dahi kuru asvaltta gider gibi sürüş kolaylığı sağlıyorlardı.