Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2014 MTV - Motorlu Taşıtlar Vergi Oranları

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda MSC tarafından 30 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Ben haziran diye hatırlamışım.Temmuz ayındaymış evet çok teşekkür ederim.

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

haziranın son haftasına kadar bekleyin bence hem taksit hemde diğer türlü kampanyalar oluyor lastik oto kuaförü vs bende bekliyorum

3. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Önceki makbuzlara baktım Temmuz ayında yani haziran sonu değil temmuz sonunu beklemek gerekir.Bende sonaxın bakımı oluyor bir karta (reklam yapmayayayım) onu bekliyorum cila yaptırmak için.

4. cenker_baba

cenker_baba Guest

haklısın ayı yanlış yazmışım temmuz sonu olacaktı

5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    an itibariyle 187,5 lira borcum var devlete:) herşey iyi güzel ama çukurlu yol veya lambası patlak bozuk yol aydınlatma direği görürsem kızıyorum haliyle:)

6. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Helal olsun len delikanlı... yaşın 17 ama 70 yaşındaki kişilerin düşünemediklerini düşünüyorsun...

MehmetHan bunu beğendi.
  7. ÜmitGüzel

ÜmitGüzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Ümit Güzel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Hala anlayamadım gitti.Arabaya 10bin liraya yakın vergi ödedik bu da yetmezmiş gibi benzine 3 liraya yakın vergi ödüyoruz.Lan herşeyden de yüksek vergi alınmazki.Telefon alırken 500lira vergi ödedim ama her kontör yüklediğimde 1.4 lira telsiz ücreti olarak kesiliyor ve hala 65milyar dolar cari açık veriyoruz.Sonumuz hayırlara çıkar inşallah.

8. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İşte sen o dediklerini almaya devam ettikçe cari açık vermeye devam edersin çünkü hiç bir şeyimizi kendimiz üretemiyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Orda vergiden bahsediliyor. Hesaplarsaniz aylık en az enn az 500 tl vergi oduyorsunuz. Bin kişi 500 tl odese 500.000 tl eder. Ülkemizde yaklaşık 45-50 milyon vergi mükellefi oldugunu tahmin ediyorum aylık her biri en az 500 tl vergi ödediğini dusunursek ortaya çıkan rakamı aklınız alabiliyor mu ? Bir ayda ortaya çıkan rakam milyar tl leri aşıyor. Nereye harcanıyor bu paralar ? Ne bitmek bilmez borc bu ? Her yere her şeye zam dünyanın en pahalı yaşayan ülkelerinden biriyiz. 2000-3000 ortalama memur maasi. Uzaktan bakınca süper para. Birde hayat şartları pahalılığı hesaplarsak ne olur o aldığımız para ? Ucuup gider hatta kredi kartına bulaşıp eksilerede duseriz. Babamdan bildiğim şeyler bunlar yani. Bu nereye kadar sürecek. Halk hiç ses çıkarmayacak mi ? Hiç kimsenin mi umrunda değil ? Bu kadar zengin miyiz gerçekten ?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Önceki mesajına bakarsan cari açıktan bahsettin ben onun üzerine yazmıştım

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    ülkenin ekonomi politikası hakkında tartışmayın bence:) akıl sır ermeyen bir yöntem yapmışlar, vergi diye aldıkları paraların nereye gittiği kesinlikle denetlenmiyor, 350 lira verdin nereye gitti ? bilmiyorsun değilmi? okul mu yapıldı yol mu yapıldı? zaten yapılan hizmetin yanına gitsen tabela bile yok ne kadar meblağ harcanmış falan yazmıyor:) açıkçası böyle bir ülkede takipte edemeyiz, bizler elimizde sadece makbuzlarla kala kalıyoruz, hizmet geliyor bazılarımızın işine hiç yaramıyor bazıları seviniyor bazıları üzülüyor (adamlar tren yolu yaptı üst geçidi kapadı işyeri yolu 7km den 12km ye çıktı mesela), birşeyler değişiyor ediyor, neyse biz vergiyi verip vatandaşlık görevimizi yaptık mı? yaptık diyoruz tamam bitti verdik vergiyi harama kaçağa bulaşmadık iyi, Hani olurya o paraları kötü yollara harcayanların çar çur edenlerin, banka hesabı yerine başka yerlerde kutu vs. saklayanları biz görmesekte yukarıda Allah var görüyor böyle şeyler kim yaparsa yapsın kimsenin yanına kalmayacak.

kendimizin ürettiği birşey yok çünki hiçbiri bizim değil bizim olanları da yakın zamanda sattık gitti birilerine:) Tarlada patates soğan yetiştirip pazarda satan adamı alnından öpesim var bu bir gerçek.

Yabancılara satılan kurum ve kuruluşlarımız... / Türkiye Ekonomisi / Milliyet Blog
    AKP 10 yılda neleri sattı?- Sözcü Gazetesi

herşey bizim yada ülkenin yada yöneticilerin suçu değil coğrafi konumumuz bile bizi yorabilen yıpratabilen bir ekonomik program ihtiyacı içinde, kısa örnekle anlatayım İsviçre yakın zamanda ordusunu dağıtmak için halk oylaması bile yaptı dört yanı güçlü ülkelerle çevrili yere kim saldıracak?, denize kıyısı olmayan ülkelerde gemi masrafı deniz kuvvetleri masrafı yok mesela güneş enerjisi üretiyor adamlar, yada kıbrıs gibi ot yeşermeyen zengin su kaynağı maden ocağı olmayan yeri kim ne yapsın? haliyle anca benzin alınıp gezilir kıbrıs gibi yerde, yada hız limitini aşmakla hapse girilen ehliyete el konulan fransa da bizim gibi sürücüler ne yapar? bizdeki gibi sürseler arabayı taksici kalmaz orada

Su Fiyatlarına Zam Hazırlığı - HABER KKTC
    Su fiyatları "UÇTU" haberi, Günlerdir sıkıntı yaşayan vatandaşların çaresizlikten..., su,kaçak tanker - Haber Kıbrıs

bilmem anlatabildimmi? Türkiye dışında yaşamayı da istemeyiz bir türlü yapamayız ve Türkiye şartları malesef böyle bunun dış mihrakla oyunlarla türlü düzenlerle de bence pek alakası yok. Coğrafya ya bakın bizim memleket yedi cihanın köprüsü olunca bu köprünün gelen geçeni çok oluyor köprünün bir ucundakiler kalk gidelim diyor (avrupa), köprünün öbür ucu otur boş ver ne gidecekmiş diyor (ortadoğu) köprüye uzaktan bakan adamlarda telefon açıp ne yapıyor onlar orada diye soruyor (amerika)

siz onu bunu boşverin kişi başına düşen gayri safi yurtiçi hasıla yıllık 15000 dolarmış 2012 de ben benim maaşa baktım yok o kadar kim yiyor arkadaş benim hakkımı?

Türkiye - Vikipedi

brky.getz ve kiario63 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş