Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 Otomatik Vites Km Göstergesi Çalışmıyor Ve Vites Değişmiyor Devir Göstergesi Aktif

'Accent Blue Forum - Club RB' forumunda Vlknkr tarafından 18 Mayıs 2024 tarihinde açılan konu

1. Vlknkr

Vlknkr Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Kıryer
    Yaşadığınız Şehir:
    40-KIRŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Öncelikle merhaba aracım 2012 model Accent blue 1.4 otomatik vites benzin LPG gecen hafta aracımda vites geçişlerinde sıkıntı oldu anlamak için biraz daha kullandım motor ışığı yandı ve geri vitese geçmez oldu ustaya gösterdiğimde şanzımandan kaynaklı dediler serviste 130 bin fiyat çıkarttılar. Ankara'ya götürdüm sıfır şanzımanla değiştirdim 70 bin TL bugün aynı sorun yine oldu vites 1 den 2 ye geçerken devir 3bini geçince anca geçiyor ve vuruntu yapıyor km göstergesi çalışmıyor ve ekrandaki ileri(D) ve geri (R) göstergeleri yanmıyor. Ustayı tekrar aradım aynı sıkıntının yine olduğunu söyledim sigortadan olduğunu onuda değiştiğini söyledi tekrar sigortasını yaptır buraya getir sigortayı ne yakıyor neden atıyor bakalım dedi. Başına gelen var mı 70 bini boşunamı verdik sadece sigortadan düzelir mi birde böyle kullanma yine şanzımanı yakarsın dedi bizim yiyo nedir.

2. Ksdd25

Ksdd25 Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    53
    Ad Soyad:
    askin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Merhaba çok geçmiş olsun
    Şanzıman değiştiğine göre bir daha yapması mantıksız.
    Araç beynini hiç kontrol ettirdiniz mi? Göstergelerde gittiğine göre elektriksel durumlardan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

3. Vlknkr

Vlknkr Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Kıryer
    Yaşadığınız Şehir:
    40-KIRŞEHİR
    Araç Modeli:
    Bugün sigorta kutusunu kontrol ettim kitapçıktan baktım TCU 15 amper sigortayı değiştirdim sağolsun adamlar yedeğinide koymuş sorun halloldu(sigorta 5tl gerçi). Şimdi acaba boşyere mi o kadar para aldı benden şanzıman yandı diye. Bide acaba bu sigortanın yanmasına sebep olan nedir yarında bi bilgisayara bağlayıp baktıracağım. Böyle bi sorun yaşayan olursa önce sigortaya bi baksın.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,162
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Geçmiş olsun, komşumuzun aracı tam garaj girişinde bozuldu...getz otomatik, 3 yeri aradik durumu anlattık, direk şanzıman ve 50 bin dediler...çekici ile sanayiye gitti aslinda aks kırılmış...maalesef daha bakmadan değişim derdine düşüyorlar...o yuzden Ankaranin en zengin sanayi çalışanları, airbag elektronik ve şanzıman işi yapanlar

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sigorta 2 defa boş yere yanmaz. aracınızda çok büyük bir arıza da olabilir, basit bir sorun da olabilir. sigortayı yakanın ne olduğunu bulmazsanız arıza büyür.

tamiratı 70binTLye yapan ustadan fatura aldınız mı? hangi parçalar değişmiş ne işlem yapılmış belli mi?

6. Vlknkr

Vlknkr Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Kıryer
    Yaşadığınız Şehir:
    40-KIRŞEHİR
    Araç Modeli:
    Şanzıman sıfırı ile değişti radyatör yeni takıldı. Esas meselede o zaten sorunu bulmak onu bulacak ustada zor nerde bulacaz

Bu Sayfayı Paylaş