Merhaba, Accent Admire 1.3 Otomatik Benzin&Lpg kullanıcısıyım, ilk arabam. Aracımı satıp model yükseltmek istiyorum. 2012 Model Accent Era 1.5 CRDi Mode Dizel Otomatik kullanan, bu arabayı bilen bir forum üyesi varsa bilgilerini paylaşarsa sevinirim. Kronik bir sorunu var mıdır? Ayrıca Eraların 2010, 2011 otomatik benzinli bir sürü modeli var. Bu modellerle bilmem gereken önemli bir durum var mı? Bu araçların kronik bir sorunlar var mı ? Baktığım araçlar 120.000-180.000 km aralığında. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk araba mı alırken bu forumdan çok faydalanmıştım yardımlarınızı rica ediyorum.
2010 yılı sonrası için herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. 2006-2007 yılları olabilir ilk çıkanlarda elektrikli direksiyon ve tavanda boya atması sorunu vardı.
Ama onlar da kore üretimi eraydı. Sorunsuzlari çok kaliteliydi. @1634 kore erasiyla türkiye erasi arasindaki farklar diye bir konu vardı. Bir incele istersen. Uzun süre bineceksen kore erasi almani tavsiye ederim. (Önceki aracim era idi)