Keşke Esp Yi Kapatsaydıda O Yol Boyunca Patinajı Seyrettirseydi Bize Esp İle Kalkınca En Az 0.5,0.6 Sn Farkediyor.(Güzel Bir Pilotajla Düşer ) Adam Motora Hasta Olmuş Zaten Sürekli Bunu Söylüyor. Yol Tutuşunu Vs Beğenmiş Fakat Çok Mükemmel Değil Diyor. Bence Bunun Sebebi Arka Süspansiyonun Tam Bağımsız Olmaması Elektronik Sistemler Çıktı Mertlik Bozuldu. İ30 Gibi Tam Bağımsız Olsaydı O Zaman Bu Araca Offf Diyorum Ama Ön Süspansiyona Laf Yok Buda Ön Süspansiyon ; O Güce De Aşırı Bir Debriyaj Koymuşlar
Bence gelmesi çok iyi olurdu, hiç olmazsa Hyundai'nin elinde güzel bir koz olurdu. Her modelin nasıl özel üretimi varsa ( GTI, RS, GTS, OPC ) Hyundai de buna kavuşabilir ülkemizde.
bende buna kızıyorum ya bir dünya otomotiv firmasının spor versiyonları var veya uzantıları fakat hyundainin böyle bir spor versiyonu yok ancak bizler sonradan birşeyler ilave etmek zorunda kalıyoruz
Var Ama Türkiye Distribitörümüz Pek Takmıyor Böyle Şeyleri.. Onlar İçin Müşterinin İstekleri Önemli Değil.
İlk başta gelicek dendi 2012 ilkbaharı için.Daha sonra assan i20 ve i30 satışlarına odaklandığı için bunu getirmicek dedi arkadaş.İki arkadaşımla konuştum ikiside aynı şeyi söyledi.Birisi izmir Yükseliş plazada diğeri ise istanbul Uçar plazada..Malesef sadece hayal olarak görücez bu aracı :RpS_mad: