Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 Elantra ABS

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda COPILOT17 tarafından 22 Ekim 2012 tarihinde açılan konu

1. COPILOT17

COPILOT17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    Ramis EKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Günaydın,
    İnan aldığımdan beri ısınamadım şu lastiklere. Kuruda ve hatta toprak-mıcır karışımı yolda sorun yok. Özellikle gevşek zeminde ABS-ESP devreye girecek kadar zorladım gayet başarılı. Ama ıslak zeminde arkadan kopma yaşamama ramak kalıyor. Belki de tedirginlikten?

2. mehmetsahin123

mehmetsahin123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    mehmet sahin
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    degerli arkadaslar
    ben aracimi aldigim hafta yolda islak zeminde aracin cok bariz sekilde kaydigini anladim hatta arka resmen bocalayip duruyordu ve esp devreye girdi ..ve islak virajdi birkackez daha denedim malesef kayiyordu ve ertesi gun lastikciye gidip 3. gunluk hankok mu nedir lastikleri cikarip michelin aldim ve ayni yerde defalarca denedim islak zeminlerde fren ve sert viraj girisleri yaptim arac süper olmustu yani aracta sorun yok lastikleri at cope ve rahatla olay lastikleri hemen degismenle cozulur
    zaten islak zeminde michelin en iyisi sayilir malum trabzon yagis olmadigi gun yok nerdeyse yani bu konuda tecrubem daha onceki araclarim ve lastiklerimle sabittir

saygilar

3. COPILOT17

COPILOT17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    Ramis EKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Haklısın Mehmet Bey.Ben de uzun yıllar Michelin kullandım. Çok memnundum. Lastikleri değiştirmekten başka çare yok.

Bu Sayfayı Paylaş