Arkadaşlar 16.000 Km'de olan aracımın direksiyonunda boya atması oldu.Diğer arkadaşlarda varmı acaba yada normal bi durummu ?
SERVİSE GİTTİM VE GARANTİ DIŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEYEREK DEĞİŞMEDİLER. ATA HYUNDAİ ANKARA.. SIRF BU YÜZDEN ATA HYUNDAİ DEN SOĞUDUM VE BİR DAHA GİTMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM..
Omer beyi bulun ata hyundai de yardimci olmaya calisacaktir HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
serviste fiyatını sordum parayla değişeyim diye, bana dedilerki pahalıdır abi boşver film çek gözükmez, bende tekrar sormadım ne kadar diye, sonra Hyundai Genel Müdürlüğe mail gönderdim konuyla alakalı resimlerini çekerek, bana dönüş yaptılar ve servisin beni arayacağını söylediler. Servisten beni aradıklarında yine garanti dışında olduğunu fiyatınında 55 tl olduğunu belirttiler, bende değiştirmek istedim işçilik olduğunuda söylediler,işçiliğe itiraz ettim, çünkü deri direksiyon kaplanırken ben o parçayı değiştirmek istemiştim ve fiyatını sormuştum ama pahalıdır diyerek boşverilmişti, işçiliksiz 55 tl ye değiştirdim,şimdi üzerine film çekecem malum yine üzerindeki boyası kalkacak, çok kalitesiz bir parçadan yapılmış...(bu arada deri direksiyonu yapan arkadaş vidasını fazla sıkınca vidanın ucu parça üzerinde bombe yapmıştı,özensiz çalıştıklarını söyleyebilirim...serviste karşılayanlar hatrına gittiğim Ata hyundaiden ustaların özensizliği yüzünden artık gitmemeyi düşünüyorum...)
İşte ben bu tutumu anlayamıyorum. Aynı servis Kimininkini ücretsiz değiştirir kimini ise garantiye girmez deyip para isterler. Sanki arabayı bedavaya aldınız. Ben olsam direkt olarak yazılı evrak isterim garantiye girmez yazılı olan. Ve internet ortamında bu evragı ve direksiyonun resmini aracın km sini bol bol paylaşırdim Sizi en kisa zamanda ararlar