Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 1.4 Era 620.000 Km Taksi Çıkması

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda emirhancakir tarafından 14 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

?

Alınır mı?

1. Alınabilir.

4.5%
  2. Alınması için fiyatın daha düşük olması gerekir.

27.3%
  3. Alınmaz.

68.2%
Birden fazla oya izin veriliyor.
  1. tekosis

tekosis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    331
    Ad Soyad:
    Mustafa Yaşar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    620.000 km çok, saatli bomba. boşver hocam.

2. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Milenyum kasalarda sadece 1.3 ls serisinde cam otomatiği yoktur. 1.3 lx serisi ve 1.5'lerde 4 camın otomatik olması standarttır. 1.3, 1.5, 1.6 admire'lerde de standarttır. Merkezi kilit 1.5 milenyumlarda var hatta 1.5 gls ve glx serilerinde fabrika çıkışlı uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi standart geliyor fakat çoğu milenyumda şuan çalışmıyordur. Çünkü fabrikadan gelen sistemin kumanda frekansı 304 mhz'de çalışıyor. Bozulunca tamiri zor ve masraflı olduğu için ya iptal edilmiştir ya da güncel bir sistem bağlanmıştır. Benim kumandam çalışmıyor ama merkezi kilit anahtarla açıp kapayınca tetikleniyor.

110-130 km/s hızla gittiğinizde 100 km'de çok olsa 9-9,5 litre yakıt harcar. Üstteki mesajımda dediğim 7lt lpg/100km benim minimum kaç yakacak diye denememden kaynaklanıyor yolu ortalama 85 km/s hız ile almışımdır, hava 25 civarı dereceye sahipti, klima kapalıydı, yolda yokuş tırmanma, viraj vs. yok denecek kadar azdı. 5. viteste 2000 devirde 80 yapıyor milenyumlar.

Klima opsiyonel olduğu için kimisinde bulunmayabilir. Ben ilanlara bakarken klima düğmesine bakıyorum yazı yoksa ve düğmeye basılmış gibi duruyorsa klima olmadığını anlıyorum. Bu arada bazıları güvenlik paket diye geçer onlarda ABS ve hava yastığı bulunur. Hava yastıklı modelin direksiyonu 3 kollu, olmayanlar ise 2 kolludur.

Tilki bunu beğendi.
  3. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ispartaya ben beyaz jantlı race mavisi hyundai milenyum vermiştim, ıspartaya her uğradığımda genelde gar'ın oralarda denk gelir... :)

VVadam bunu beğendi.
  4. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    :)İlla ki duygusal bir bağ oluyor Geldiğinde haber bekliyorum abi :) bizim buralar da accent baskenti mesala burdur'da çok gormuyorum Isparta nın yeri ayrı mantıklı araç seviyorlar :D

Tilki bunu beğendi.
  5. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ıspartalı hesabını biliiiiiir... :D Bizim damat ıspartalı'da ...;) ... İnşallah görüşmek dileğiyle..

VVadam bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş