Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2012 1.4 Era 620.000 Km Taksi Çıkması

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda emirhancakir tarafından 14 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

?

Alınır mı?

1. Alınabilir.

4.5%
  2. Alınması için fiyatın daha düşük olması gerekir.

27.3%
  3. Alınmaz.

68.2%
Birden fazla oya izin veriliyor.
  1. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Şimdiye kadar ticariden temiz çıkan araç görmedim. Çok dikkat etmek lazım, sonra bir bakmışsınız ticari çıkması için araç orjinal araç parası vermişsiniz.

2. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    620bin olmuş sanırım rektefeyede ramak kalmış...taksicilerin rektefe yaptırma huyu varmı bilmem..bir köşeye rektefe parası ayır..

3. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben nacizane dediğim gibi, accent milenyum 1.5, yada ucuz xd2 denk getiridim. Şehir içi ve dışı yakıtı düşük, çekişi iyi ve en önemlisi parçaları ucuz. Tek eksik olarak belki konfor diyebilirim birde bagaj hacmi düşük kalabilir...

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    istanbulda yoksa bile, daha küçük şehirlerde 160-170 bin kmde 2000 model yumurta kasa accentler var. fiyatları 13-15 arası.

bakımları ucuzdur, eskiyen parçaları ucuza değiştirilir. genel olarak çok sorunsuzdurlar. motor 250 bine gelmeden sadece yağını suyunu değiştireren binilir.

bence öyle birşey bakın.

Tilki ve VVadam bunu beğendi.
  5. NEFRET35

NEFRET35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    dostum bendim o :)
    evet 10 bin tl yi buldu belkide geçti. Şuan paşalar gibi maşallah. ama baya yordu beni. Alınmaz değil alınır ama bilmen grekirki bir şahine arıza açtımı 50tl 100 tl ye kurtarırsın era yı kurtaramazsın. Debimetre arıza sı verse örneğin 350 tl cik. yan sanayi 150 / 200 tl .
    Şimdi doğan s var baba ya verdim era yı. 98 model klimalı hidrolik dirksiyon doğan bikaç sıkıntı oldu sanayiye gidip yaptırdım fiyatlar o kadar gülünç geldiki kendi kendime baya güldüm. Konfor güvenlik konusuna giremem tabiki ama doğan deyip geçtiğim araç suan bana 10 numara valla.
    Lafın kısası araç alınmaz değil ama o kadar km devirmiş araç artık biyerden başladımı sıkıntıya devamı gelir. Ben 21,000 den sonra tekrar ilana koydum 22,500 tl ye alıcı buldum. Ama o arada alacağım araçta sıkıntı çıkınca bildiğim araba bi ton eziyet çektim bu hale getirdim diye vazgeçtim satmaktan.
    Ya karart gözünü ne çıkarsa de yada alma hiç başını ağrıtma.

Tilki bunu beğendi.
  6. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Eğer araçtan anlıyorsanız ve sağını solunu kurcalamayı seviyorsanız alınır ama babamın kafasındaysanız aracı alayım 15 binde bir servise götüreyim onun dışında mümkünse benzinlik hariç hiçbir yerde arabanın sağına soluna bir şey girmesin kafasındaysanız uzak durun :D aracın fiyatına gelince hakkeder hakketmez konusuna girmeyeceğim ama sahibinden'i düzenli olarak takip ediyorum fiyat normal.Hatta taksi çıkmalarının ortalamasından düşük bile diyebilirim.20.000-21.000 civarında dolanıyordu en son taksi çıkması 1.4 eralar.Eğer ilanları gezerseniz 1milyona merdiven dayayan bir araç vardı sizin alanacağınız Erayı onunla denk tutarsak daha kafadan 400.000 kilometreniz var demektir ama işte risk faktörü burda devreye giriyor ya 400.000 kilometreniz yoksa ?

7. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    heh kardeşim demek istediğimi özetlemişsin resmen diline sağlık

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    13-14 e verlirse alınır yoksa o araba alınmaz arabanın yıpranmayan yeri kalmamıştır motor desen daha ne kadar gidebilirki saatli bomba gibi bütün aksamları kısa zaman içerisinde değişim gerektirir e şimdi masraf yaptınız bindiniz diyelim sıra geldi aracı satmaya aracı bu kmde nasıl satacaksınız ve ne kadara satacaksınız? ben olsam bulaşmazdım.. ticaride kullanılacak olsa alınır ve o araba hemen durmaz satılır çünkü taksiciler cayır cayır modelli era arıyor..

9. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkürler, çalıştığım için yazamıyorum ama çok sevindim bu kadar kişinin ilgilenmesine ve fikirlerini paylaşmasına. Herkese tek tek cevap vereceğim almaktam vazgeçtim açıkcası. Hepinizden fiyat konusunda uygun ve temiz sahibinden linkleri beklesem çok mu olur acaba :/ satarken de sorun yaşamamak için sizlerin de alıcı gözüyle bakmanızı ve Allah ne verdiyse Era, Elantra xd2, Milenyum, Yumurta kasa falan hepsinden fiyatı ve durumu çok güzel araçlar linkleri bekliyoruuum :)

Tilki ve Yusuf bunu beğendi.
  10. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Bende 1.5 milenyum var şehir içi/dışı yakıtı hızlanması gayet uygun.
    Parça fiyatları çok pahalı değil, yedek parça için orijinal ve yan sanayi parça kolay bulunuyor. Anladığım kadarıyla İstanbul'da yaşıyorsun parça sıkıntısı çekmezsin. Yedek parçadan örnek verecek olursak geçen yıl baskı balata setini değiştirdim, orijinal parçaya set olarak 125 lira (baskı, balata, bilye) ödedim.
    Eğer araçta simit tip tank varsa bagajı yeterince geniş, bagajda stepne bulundurmazsan daha da genişler.
    Şehir dışı 80 km/s hızla 100 km'de 7 litre lpg yakar. Şehir içi 100 km'de yaktığı lpg 10 litreyi geçmez. Kışın ısınana kadar benzin harcar bunun fiyatını yazın her türlü çıkarırsınız.
    Arka koltuk diz mesafesi çoğu yeni model araçtan daha geniştir. Arka orta koltuk oturma pozisyonu şaft tünelinin neredeyse olmamasından dolayı gayet rahattır.
    Milenyum kasaların opsiyonları yılına göre iyidir fakat fiyat belirleyici unsur olarak iyi iş yaparlar. 1.5'lerde Klima, elektrikli aynalar, hava yastığı gibi opsiyonlar bulunur. 1.5 GLX en dolu paket olarak geçer, klima, hava yastığı, elektrikli ayna, değiştirilmediyse hyundai amblemli orijinal çelik jant bulunur.
    Direksiyon sararması, altının yere biraz yakın olması gibi bazı eksiklikleri var ama ahım şahım eksiklikler değil. Direksiyon işini 10 liraya kılıf alarak halledersin, altını sürtmemek için biraz dikkat edersin çözülür.

Benim sizin yerinizde olsam 620 binde taksi çıkması araç alacağıma aynı para bandında başka araçlar araştırır almayı düşünürdüm. Durumunuz birazda psikolojik, aracı aldıktan sonra "ya taksi çıkmasına bir kamyon para verdik iyi mi yaptık kötü mü" diye düşünecekseniz hiç bulaşmayın derim.

Bu arada milenyum kasa ile ilgili aklınıza takılan her soruda elimden geldiğince yardımcı olurum.

Tilki bunu beğendi.
  11. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Bizde de taksi var 1.6 era değişensiz sadece taksi olmasından dolayı dıştan boyalı ve şu an 370.000 km bize şu ana kadar da şükür hiçbir sorun çıkartmadı kmsi gelmeden yağına falan dikkat ettik şu an çok memnunuz babam ötv den dolayı yenileyelim yeni cerato 41.500 gibi bir fiyata geliyormuş onu alalım diyor ama ben sadece yazın okul tatil olduğunda çalışıyorum babamla geri kalan zamanda tek başına çalışıyor ama şoföre de verdiği oluyor ara sıra o yüzden bana değiştirmek pek mantıklı gelmedi ama değiştirecek olsak taksiden çıkarttığımızda benim aklımdan geçen fiyat 20.000 tl bunu da düşününce sizin araç bayağı pahalı fiyata geliyor hem 1.4 hem 620.000 kmde hem de İstanbul çıkması olacak bir de yakınınız ne kadar süredir arabayı kullanıyor akıbetini ne kadar biliyor çünkü taksilerin çoğu gerçekten hırpalanarak kullanıyor ve pek çok şoför sürüyor o arabayı ileride pişman olmamak için bence emin olmadan almayın derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tilki ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  12. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Cerato vazgecilmez oldu galiba :)

13. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    @ysuatsenyurt aynen abi babam incelemiş yenisini de çok beğenmiş şey diyor hem de önü elantradan da güzel herkes elantra alır cerato da farklı durur diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ysuatsenyurt bunu beğendi.
  14. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Aynı düşünüyoruz babanla sanirim

Hasan Tarık bunu beğendi.
  15. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu admireye bir bak istersen sıkıntısı yok ise alınabilir hemde 1.6 motor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-xl-2001-temiz-aliciyi-uzmez-351786975/detay
    Buda 1.3 milenyum lpgli

16. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Satmaya kiyabilsem Yumurtami verirdim hocam :) 2 senedir satamadim.Bendeki 1.3 ama arabaya 2 kişiden fazla bindirmezsen fark edilmiyor maşallah . Isparta için bakarsanız burada temiz yumurta çok oluyor.Cadde boyu yumurta oluyor park edince Falan :D Yardimci olabilirim.

Tilki bunu beğendi.
  17. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeri önemli değil araç temiz oldukça hocam :) Isparta ya da gelirim, yeter ki motoru kasası çürüksüz temiz olsun. Yumurta kasalar da çol tatlı araçlar hoşuma gidiyorlar ama aile geniş benim. 5 kişiyiz ve yükler oluyor köye giderken bayağı bir. Sanırım 1.3 bizi dağın dik yollarında taşımaz hocam doğru mudur? Yolda kalırsam diye korkuyorum çünkü Çankırı cidden dağ yani :D uçuruma sıfır tek şerit yanın topraktan dağ. Dimdik yollar hep çamur ve mıcır hyundai yi de açıkcası sevdim güzel arabaları var 98 model r9 ya da r19 falan alacağıma tipsiz ve küçük ve renault en azından şekli şemali güzel yakıtı güzel parçası ucuz hyundai alırım en azından kore fransız değil :)

VVadam bunu beğendi.
  18. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    @master006 detaylı bilgi verdiğiniz içib teşekkürler. Ben de tam böyle şehir içi yakıtı düşük bir araç arıyordum. Şehir dışı sanırım 130 ile falan gitsem biraz fazla yakıyor doğru mu? Fiyatları hemen hemen çok yakın sanırım birbirine yumurta ve admirelerin? İkisinde de klima var. Yakıt olarak da ikisi de aynı yakıyor galiba 1.5 ise? Merkezi kilit camlar otomatik mi 2 araçta da yoksa sadece admire de mi otomatik camlar 4ü? İkisi de çook güzel tasarımlara sahip kanıma girdiniz istemiyorum Era :D Var mı temiz arkadaşlar çevreniz de hiç?

19. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel

Hocam haklisiniz özellikle kısıtlı butcede fiyat performans olarak bu arabalar çok mantikli ve essiz.ve Evet 1.3 size yetersiz kalır 1.5 lerini kesinlikle tavsiye ederim.Yumurta olur milenyum olur..İkisinde de 1.5 tercih edin pişman etmez.Milenyum daha geniş tabi.Yakit yakmiyor hocam bu araçlar lpgde.Forumda da mevcut konuları var zaten şöyle bi bakınca her şeyini öğrenirsiniz :) Aklımda bulunsun hocam haber verelim hemen :) Hayırlısı olsun..

20. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    1.8 Elantram 85 liraya 450 km yi çok rahat yapıyordum. Dedem ilk aracı aldığımda sormuştu köye gitmek için söyledim "hadi be sende" demişti dalga geçiyorum sanmıştı. En az 250 lira yakar demişti. Kendisini bildim bileli senelerce tofaş şahin kullandı benzinli bu rakamları duyunca adamcağız inanmadı :) umarım yeni alacağımız araçta yakıt konusunda beni mutlu eder :) Elantra şehirler arası koklamayı geçmişti ama şehir içi çok üzüyordu lpg kablosu almadan önce.

Tüm arkadaşlardan çevresinde eşe dosta gidecek uzun yıllar masraf ettirmiycek temiz ve masrafsız 1.5 Klimalı Milenyum ve Yumurta aranıyor bilginizee alacağım koydum kafaya :)

VVadam bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş