Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Hyundai Sonata Videolari

'Sonata Forum - Club' forumunda EastBlooD tarafından 12 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    dolu dolu bir paylaşım olmuş, teşekkürler. bakıpta imrenenlerede allah nasip eder inşallah.

2. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tesekkurler Soysal bey ve Tulin hanimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Panzer derleyip toparladigim 15-20 tane daha video var onlarida firsat buldukca ekleyecegim ileride. Senin bahsettigin yasakli video hangisi bana linkini gonderebilirmisin ?
    Düzenleyen : EastBlooD

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    türkiyeye gelirse gene sanırım bir 70 bin tl civarı olur ilk etapda tabi dediğim dizeli. gerçi benzinliside o civarlar olur tahminim.. eğer dolu tek paket yollarlarsa..

şayet paketlere bölerlerse yani essentia (boş) comfort ( orta donanım) elegance (Full donanım) gibi o zaman en boş bomboş paketlisini 58-60 civarında satışa sunabilirler gerçi o almanlarda var hyundai tek paket tam paket ağzına kadar dolu çıkartıyor ama ticarileşirse almanları takip ederse satış stratejisinde yapabilir..

4. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Panzer, burada su anda paketlere ayrilmis durumda satiliyor bu arac. Limited versiyonunda dahi opsiyonlar mevcut. Mesela ben bu araci alirken [Navigator + Sunroof] opsiyonunu araca dahil ettirmedim. Ancak bunlar disinda pakete dahil olabilecek herseyi eklettirdim.
    Bu aracin Turkiye'de satisa sunulmasi ihtimali dahilinde bahsettigin tahmini fiyat cok fazla geldi bana. Ben bu araci burada hersey dahil $23.500 'e aldim. 70.000 dolari bulacagini sanmiyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    23.500 dolar 45 bin tl ye yakın bir para eder. :) türkiyede sizin aracınızın tıpa tıp aynısı vergisi ötv si osu busu transportu galerinin komisyonu distirübötrün komisyonu derken 80-85 bin tl yi bulur.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

6. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Anladim, birde yukarida yanlis algilamisim, siz 70 bin TL'den bahsetmissiniz ben 70 bin dolar seklinde gormusum. Turkiye'de fiyatlar gercekten cok yuksek.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hyundai gene en vicdanlı firmalardan biri bu konuda fazla para koymuyor almanlarda %100 adamlar fark koyuyor hiç acımıyorlar almanyada yiğenim yaşıyor yeni golf tdi aldı 19 bin euroya yaklaşık 40 bin tl gibi bir rakam tutuyor tabi orda alman kendi vatandaşına boş araba satmıyor yiğeniminki full tiptironik dsg şanzımanlı falan aynı aracı burda sorduk 66 bin tl dediler.. 26 bin tl koymuşlar üstüne.. kaldıki bu araç c segmentinde 1.6 bir araç..

motor 2.0 ve üstüne çıkdımı bu aradaki farkda misli misli artıyor..

almanlar bu konuda çok acımasızlar ama bizim halkada bazen müstahak diyorum gidipde boş jetta passata bomboş araçlara 50-60 bin tl yatırıcağına hyundai yapmış işde elentra sonata hem daha ucuz hem daha dolu üstelik gırtlağına kadar dolu araba alıcaksın..

almanda dolu araba almaya kalk boş arabanın parasının üstüne bir o kadar daha eklersiniz..

vw ceo su bile çıkıyor hyundai i30 bakıp bunu nasıl yapmışlar biz bunu yapamayız bmw bunu yapamaz diyor..

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    benim senelerdir gittiğim ustam opelcidir. sonatayı gördükten sonra markaya olan saygım 2 kat arttı dedi :)

Düzenleyen : Serdar

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sonatanın tarihini paylaşdım daha doğrusu ingilizceden çevirdim bu bölümde orda okursanız zaten sonatanın gelişim sürecini bizim kasalarda geldiği son nokta hyundaininde araba otoriteleri bilirkişileri tarafından geldiği son kusursuz nokta olarak nitelendiriliyor..

10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Boşuna tartıştınız, %130 ötv ile tekrar hesaplayın diyeceğim ama artık bu araç Türkiye'ye gelmezhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hahaha serdar bey gelmiş ben dün gördüm gaziantepte ikamet ettiğim için Suriye plakalı gördüm çok da beğendim. Ama şaka bi yana bu fiyatla bu vergiyle assan bile cesaret etmez getirmeye :D

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sohbet tartışma yok.. :)

bu zammı hyundai satamassa ama vw opel hiç satamaz buda var..

13. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Diğer markalar 5 yıl garanti vermediği için düşük hacimli aşırı beslemeli motor koyup getirir.

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    getirirde bu milletde yemiyor artık.. 1.4 tsi 1.2 tsi ların hali ortada araçlarda turbo arızalarından geçilmiyor ve kasalarıda zor götürüyor..

hyundai doğru adımlar ve pazarlama leasing teknikleri kullanırsa passatın insignianın kullanıcı kesminden çokcana müşteri kullanıcı kapabilir..

çünkü araçlarıda sağlam yani elentra sonata passat ve insignia ile çok rahat rekaber edebilicek araçlar hyundainin o konuda sıkıntısıda yok.

Düzenleyen : panzer

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sonata gelir mutlaka. Sonata ne ki hatta, Grandeur'u Genesis'i geçtim Equus bile geldi :) Tabi Equus'a bindikten sonra Sonatamı yakmak istiyorum ayrı konu =)

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    gelir kesin en azından hyundai prestij için bir 50-100 tane galerilerinin vitrinlerinde bulunsun diye getirtir en popüler galerilerinde kafayada koyar bence çokda müşteri çeker yeni kasanın tasarımı harika passat insignia halt etmiş.. passata insigniaya 60-80 bin tlyi gözden çıkartmış bir kesim sonata içinde çıakrtır aynı parayı gözden yeterki araç içine sinsin sinmiycek gibide değil..

17. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu araba Turkiye'ye girecek olsa ve bende Turkiye'de yasiyor olsam kesinlikle hic dusunmeden alirim. Eger BMW yada Mercedes alacak kadar param varsa bu arabaya verirdim. Aynen burada yaptigim gibi ve inanin pisman olmazsinizhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla bende eski kasası var o bile yetiyor :) almandan indim ama benim kasa için diyebilirim en azından kesinlikle hyundai olmadığını bilsem alman aracı derim.. her şeyiyle..

gerçi eski kasa diyorumda türkiye için hala yeni kasa sayılır bizim kasalar :)

19. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dun bir Mercedes C550 ile yanyana geldik trafikte. Kadin uzun uzun benim arabayi suzdu. Isiklarda duruyorduk ve benim arac Mercedesin hemen yaninda ancakyaklasikolarak 15-20 cm geride duruyordu. Kadin aracin icerisinden resmen kafayi cevirip "Be ne lan" der gibi bakti. 2011 Sonata'ya sahip oldugum gunden beri trafikte acaip gururluyumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifHemde Amerika'da...Toyota Camry'leri Honda Accord'lari artik saymiyorum bile.
    Insallah bu arac Turkiye'ye satisa girer ve sende eski kasayi degistirip bu yeni kasalardan alirsin. Ne demek istedigimi daha net anlayacaksin. Ozellikle arabanin performansina deli olacaksin.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    zaten benim vermiş olduğum sonata tarihine bakarsanız ödüller kısmında toyota camry ve honda accordu yenmiş bir ödülde sonata ödülü sonata almış..

Bu Sayfayı Paylaş