Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 Hyundai Sonata SE 2.4L

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda EastBlooD tarafından 10 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam o zaman benim aynada homelink var ancak bluelink yok. Ben ikiside ayni sey saniyordumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

2. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bir kac gun once benim sonatayi banyo yaparken cektim :)
    [tube]http://www.youtube.com/watch?v=pUSLfnuYY-M[/tube]

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    geçen the walking deadi izliyordum adam hyundai ix35 di galiba ona biniyordu :)

4. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dizi filmlerde ve filmlerde kullanilmaya basladi :)
    Bende gecen gun "Burn Notice" adli dizinin son bolumlerinden birisinde benim aracin grisini gordum.

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bugün The Walking Dead'i izlerken ben de gördüm ix35'i. Leverage adlı dizide de Genesis kullandılar 2 sezon. Hyundai dizilere reklam veriyor bu şekilde son zamanlarda.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    türkiyede assan da biraz sonataları elenatraları ix35 leri hatta grandetur ları kullansa satışları epey artar..

7. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Enteresan bir sey oldu iki gun once. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Bende ki sonata'da XM radio denilen bir radyo var ve reklamsiz, cartsiz curtsuz gayet hos yuzlerce kanalin oldugu ve kategorilere gore siralanmis bir radyo var. Arabayi ilk aldigimiz zaman tanitim maksatli olarak 5 aylik XM radyo bedava olarak calisiyordu ve 5 ay sonra otomatik olarak kapandi. Gectigimiz pazar gunu bir bakayim dedim XM tusuna bastim ve o da ne ! Butun kanallar calisiyor ! Bu radyolarin calismasi icin kesinlikle kayit yaptirmaniz ve para vermeniz gerekiyor yani "tusa bastin dinledin diye fatura yollama" gibi bir durum yok. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Hic sesimi cikartmiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Bugun New York (Albany)'den Boston havaalanina gidiyorum, gidis gelis yaklasik 5 saatlik bir yol ve bu XM radio gayet keyifli olacak.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Bu tip seyler arada sirada bana oluyor. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -ori

8. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu sabah cektigim bir fotograf...
    Arabanin uzerinde ki buzlanmalar cozulsun diye calistirip beklerken arada fotograflayayim dedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif [​IMG]

Düzenleyen : EastBlooD

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Makine Makine :) Bunun Ötesi Yok

10. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Begenmenize sevindimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
    Fotografin buyuk hali burada:http://img822.imageshack.us/img822/8996/00100la.jpg
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

11. sonatım51

sonatım51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    691
    Ad Soyad:
    erkan açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    sonata olsun çamurdan olsun :)

12. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    ne kadara mal oldu bu araç size?

13. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    $23.500 dolara mal oldu. Hersey dahil...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Biz O Paraya Anca Blue Alıyoruzhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tek kapimi bu araclar ? Amerikada ki ismi nedir acaba ? Fiyatina bakayim dedim ama accent blue diye bulamadim.

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  17. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Evet aynen öyle. Biz Türkiye'de o paraya ancak blue alırız. Böyle saçma sapan vergi sisteminin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Katma Değer Vergisi, Özel Tüketim Vergisi. Resmen bir yerinden uydurma vergiler bunlar.

18. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  19. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Birde aracın vergili fiyatını hesaplarken devlet babamız gümrük fiyatı üzerine KDV koyuyor, bu KDV li fiyatın üzerinden ÖTV yi hesaplayıp onu da üzerine koyuyor. Halbuki KDV yi de ÖTV yi de gümrük fiyatı üzerinden ayrı ayrı hesaplasana kardeşim. Yok ama KDV li fiyat üzerinden ÖTV yi hesaplıyor ki bu durumda "Verginin de vergisini" ödemiş oluyoruz. Yani Katma Değer Vergisi nin Özel Tüketim Vergisini ödüyoruz. Saçmalığa bakarmısınız...

20. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Avrupa'da da fiyatlar buraya gore yani Amerika'ya gore iki kati kadar fark ediyor yani sadece Turkiye degil ancak nedenini anlamiyorum. Bu arac guney kore mali.. Hani Amerikan mali olsa diyecem ki adam yapiyor kendi vatandasina ucuza satiyor ama durum oyle de degil. Dediginiz gibi verginin dahi vergisi aliniyor. Inanilmaz bir kaziklama yontemi.

Bu Sayfayı Paylaş