Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2011 accent era için krom aksesuar tercihleri

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda asker_001 tarafından 17 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. asker_001

asker_001 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar far ve stop çerçevelerin direk krom olanları era için yok abs plastik üzerine krom kaplama oluyor..

kapı kolları bağaj çitası ve bağaj alt çitası ise direk krom dan yapılı olarak var piyasada birde galvanizli sac üzeri krom kaplama olarak.

2. asker_001

asker_001 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arakadaşlar ayırd etmek çok basit plastikler zaten hafif oluyor hemen anlaşılıyor. metallerdede maliyetten kaçmak için metal üzeri krom olanlarda sadece dış yüzeyi krom yapıyorlar iç yüzey yine galvanizli sac olarak kalıyor.

zaten galvenizli sac üzerine krom kaplama yı iç dış dahil her tarafına yaptıkları taktirde zaten oda direk krom oluyor zaten

3. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    hyundai serviste kapı kollarını sordum 90 tl istediler. hadi neyse dedim aşınmaya karşı garantiniz varmı? o da yok. üstelik plastik üzeri kaplamaydı. ayna kapaklarının tanesi ise 75 tl idi.

4. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bence orjinaline uygun olarak kıvamında bırakmalı, fazlası iyi durmuyor. Bu nedenle ben sadece kapı kolu ile bagaj tutamağı kromundan yanayım. Diğerlerine bence gerek yok.

Bu Sayfayı Paylaş