Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 Model Benzinli i30'larda ÜRETİM HATA

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda barisca74 tarafından 8 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok geçmiş olsun..hiç hoş olmayan olaylar yaşadığınız çok açık
    ancak piyasadaki tüm 1.4 i30larda aynı sıkıntı olsaydı evet bir fabrikasyon hatasıydı denebilir bence..tabi şu şüphesiz bir gerçek ki sizin sorunsuz bir araca sahip olma hakkınız..özellikle bunun için ortada ödenmiş bir bedel varsa ki bu da az paradeğil...

bende aracımı ilk kullandığım sıralar 3. viteste zamanlı zamansız bir titremeyle karşı karşıya kalıyordum..hala ara sıra gelir o ses..genelde yüklenirken ses geliyordu..servise gittim..test sürüşüne çıktık...şanzımanın şeklinden dolayı normaldir dediler...forumda matrix bölümüne bakarsanız bu sesten şikayetçi olan sadece ben değil birkaç arkadaşımız daha vardır..ancak onlara da normaldir denmiş..fakat tüm matrixlerde böyle bir sorun yok...ve bu bizim araçlarımızın fabrika çıkışlı ayıplı olduğunu göstermez

benzinli VW motorları birçok araçtan farklı bir sesle, farklı bir hırıltıyla çalışır..özellikle yüklenirkennet bir şekildebu hırıltıyı hissedersiniz..fakat herhalde VW'nin motorkalitesini tartışmayacağız

bence yapabileceğiniz şey (İTÜ raporunu beklemek dışında) ulaşabildiğiniz kadar2010 1.4 i30 benzinli sürücüsüne ulaşın...o sesten bahsedin..hatta mümkünse araçlarına binin...servislerde 1.4 araçlar test edin..eğer aynı şey (hırıltı,gürültü,performans kaybı) varsa belki de o şeyler sorun değil aracın orjinalinde olan normal şeylerdir..

Saygılar...

2. serdarus

serdarus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SÜRECİ BİZLERDE TAKİP EDECEĞİZ...ÇÜNKÜ AÇTIĞINIZ BAŞLIK OLDUKCA KESİN BİR YARGIYA SAHİP OLDUĞUNUZU GÖSTERİYOR, EN AZINDAN HİÇ BÖYLE PROBLEM YAŞAMAYAN BİZLERİDE DURUP DURURKEN DÜŞÜNDÜRÜR TARZDA. UMARIM SORUNUNUZ ÇÖZÜLÜR. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. BİZİMLE İLGİLİ RAPORLARINIZI PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİZ.

3. fbacanli

fbacanli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ferruh BACANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İ40 1.6 GDİ (2012-201X)
    evet hakkınızı sonuna kadar arayınız. İ30 cw yi geçen gün şöyle bi baktım. alt donanım olanıydı. fiyatı düşürmek için olmadık şeyleri kaldırmışlar ki araç hiç hoşuma gitmedi. sonraki aracım bu olmalı diyordum ama aracı inceledikten sonra vazgeçtim. iyi ki elantram var, sorunsuz araba vesselam...

Düzenleyen : fbacanli

4. yine hyundai de sacmalık ya sen 1.6 diye ürettiğin araca niye 1.4 motor koyuyorsun koyma yada niye müşteriye veriyorsun aracını???? hakkınızı arayın...30 bin ytl küsür para veriliyor sonucta i30 lara...
    Düzenleyen : Doganyanmis

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kesin olmayan bir konuya saçmalık v.s. gibi ithamlarda bulunamazsınız, kaldı ki bu araç 1.4 motor olarak sadece ülkemize satılmıyor. Motor hacmi ile de bunun bir alakası olduğunu sanmıyorum, eğer hacimle alakalı olsa idi diğer kullanıcılarda aynı şekilde sorundan bahsederdi. Kurum raporları hakkında bilgi gelene kadar GENELLEME yapılan bu konuyu kilitliyorum.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş