Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 model 1.6 SELECT aracımı satıyorum fiyat tavs

'Sohbet' forumunda emre01 tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    emre hayırlı olsun sattın herhalde. ilanı gördümde satıldı diyor. dün konuşmuştuk durmaz demiştim.

2. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    çok teşekkür ederim anlaştık gibi yarın alıcı gelirse vereceğim maraştan gelecek alıcı ama yaptığım işi sanırım bu zamana kadar tarih yazmadı galeri araca direk 25 vereyim dedi kırtasiyeci arkadaş birde memur arkadaş deyim yerindeyse yalvardı 24.500 e ama vermedim aracı anlaştığım alıcı 24.500 verdi sonra aradı 24.250 olmaz mı diye annem ısrar etti vallahi memur adam ihtiyacı olmasa bu kadar ısrar etmez diye kabul etmiş bulundum dünyada böyle bir satış görülmedi sanrım ama kısmet artık ne diyeyim aklımın ucundan geçmezdi bu fiyata evet diyeceğim ama söz ağızdan bir kere çıkar yarın gelecek bakalım kem küm ederse veya yarın gelmemezlik yaparsa bu sefer kesinlikle satmayı düşünmüyorum çok mantıksız bir iş yaptım gibi ama dediğim gibi ok yaydan çıktı tutamadım gibi oldu arabanın kullanma kılavuzuna kadar vereceğim bakalım bunun üstüne bir laf etmez umarım yada ederse kendi bilir en az 2 sene daha satmam arabamı olur biterhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aslında aynı fikirdeydim ama ne yaptım yapıyorum çok dengesiz bir iş oldu sanırım arabayı da hiç ettim ölü fiyatına verdim gibi geliyor ama kısmet ne diyelim çevremdeki herkes allah akıl versin diyor bende kndime diyoum aslında ama neyse..... kısmet diyelim yarın oldu da herhangi bir pürüz çıkarsa kesinlikle en az 2 yıl satmam zaten aracımı artık.....

4. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    adamın kısmetinde varsa olur. hiç üzme canını sonuçta 2 ay önce olsaydı çok iyi fiyata stmıştın yorumlarını okuyacaktın.......son iki ayda balon oldu piyasa..genel trendte hatalı bir işlem yapmış olmuyorsun........

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kısmet artık bakalım dediğim gibi zaten bi pürüz çıkarsa satmayacağım herhalde hem alım satım işi çok canımı sıktı uğraşılmıyor ,hem aracımdan zaten memnunum, hem bayide istesem de araç yok bunlar bir araya gelince daha fazla uğraşmam gibi geliyor.

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hayırlısı olsun emre kardeş, peki bayiye takas teklifi yaptın mı? yada bayi kaça sayıyor aracını? sordun mu yanii

7. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Emre kardeş aracını alan arkadaş Allah'ın sevgili kuluymuş ne diyelim.
    Gerçekten bu fiyata birde yorum yaparsa diyecek söz yok. benim aracım 2009 model 1.4 start modeli, yarın ilana koyayım, 20.000 tl ye 1 saat sonra paramı alırım. Senin şartlar gerçekten iyi.

8. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    blue ya test sürüşü için gittiğimde göz ucuyla baktırdım pek sevmiyorum öyle sağını solunu kurcalatmayı ben test sürüşü yaparken siz bakın araç bu dedim anahtar filan vermeden tabihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif24 civarı sayarım dedi ben hiç üstünde durmayınca blue alacaksan zaten detaylı konuşuruz dedi bende önemsemedim pek oradan bi galericiyi tanıdığa uğradım 25 vereyim yarın devrini ver dedi görüşürüz dedim eve geldim kararsız anlarımdı onlar kredi filan başvurmamıştım taşıt kredisi değil ihtiyaç kredisi çekiyorum 10bin tllik çünkü...... bu hafta kredim onaylandı bahar kampanyası mı ne varmış 29 nisana kadar hadi dedim bari uğraşmayayım zaten masraf almayacaklar krediye onu arabadan düşerim 25.500 net fiyat koyayım dedim..... 25 veren oldu vermedim gel al dedim 24.500 olmaz mı dedi..... biri daha aradı 24500 olmaz mı diye bide tabi boş boş arayanlar var onları hiç saymıyorum bile 24500 e vereyim en iyisi dedim sonra aklıma geldi bi memur aramıştı dur bari bu fiyata vereceğim madem işine yarayacak bir alsın aileye vereyim dedim konuşurken 24.250 diye ısrar olunca gel dedim bende ama hesaba katmadığım olay galericiye bir daha sormadım 1..... takasta net fiyat almadım 22222 adam 24.500 e razı ben gidip 24.250 kabul ettim buda 333 yani böyle bir araç satışını herhalde yapmak için ne olmak lazım bilmiyorum ama neyse artık ilginç bir durum oldu yarın bi pürüz vs olursa tüm planları dondurup etraflıca bir düşüneceğim açıkçası çünkü baya mantıksız ilerliyorum gibi tek sinir olacağım olay arabanın kullanım kılavuzundan anahtarın kod lastiğine kadar çıkardım vereceğim yine memnuniyetsiz bir cevap alırsam kesinlikle satmam gibi geliyor

9. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aracımı biraz önce 24.250 tl ye satmış bulunmaktayım devrini vs verdim alan arkadaşımın kazasız belasız hayırlısıyla binmesi dileğiyle......

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    hayırlı olsun kardeş, blue çabuk gelir inşallah https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    çok teşekkür ederim bakalım inş aklım çelinmez bu arada para hazır olunca daha bir çelinmeye müsait oluyor insanın aklı bugün fark ettimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifaracı biraz düşük fiyata verdim gibi ama alana da hayırlı olsun verildi sonuçta oda güle güle kullansınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Düzenleyen : emre01

12. omer_1414

omer_1414 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar fiyatı çok aşağı tutmuşsun bence ace etme yaz dönemi içinde 26 bine rahat satarsın ayrıca blue içinde acele etme bir görelim piyasada bi kaç ay geçsin.

13. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    fiyat konusunda bende farkındayım fakat verdim aracı artık o yüzden pekte üstünde durmamak gerekiyor o konunun ama şimdi dikkat edeceğim konu blue almalımıyım çünkü 5 yıl kredi çekeceğim ve bu sefer alacağım aracı 5 yıl bi kaza bela vs gelmezse kesinlikle satmayacağım diye alıyorum birde bütçeyi 37binlerde çıkarınca titiz davranmak lazım gibi geliyor hayırlısı aslında alan arkadaşlarımız inceleme yazısı gibi bişeyler yazsalar çok faydalı olacak yada oto dergileri vs bi kaç test yayınlasa süper olacak.... şimdi tek beklediğim forumca test sürüşü yapılacak yorumlar gelecektir oradan bi fikir verir bana zaten şimdi araç yok mayısa gün verdiler.....

Bu Sayfayı Paylaş