Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 GETZ Teslimatı

'Getz Forum - Club' forumunda umt35 tarafından 12 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    as otomotivden aldığım bilgiye göre getzlerdeki mp3 çalarlı teypleri clarion üretiyormuş. işyerindeki getzin ki bozulmuştu o zaman öğrenmiştim.

2. no good

no good Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Kara B.
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    http://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

3. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teyp gelıcek demıslerdı bugun ıcın ama arıyıp da bılgı veren olmadı.
    ayrıca metal on kaplama ıcınde ses yok bakalım artık ızmırde de ıkı tane servıs var zaten dıgerınınde cok forklı olmadıgını gordum.

4. bluetouch

bluetouch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba..aslında bu teyp meselesi getzlerde problem.. benim araç 2007 getz full..teyp bazen mp3 leri okuyo bazen de error 5 hatası verio.. track lerde de bu sorun mevcut..şimdi diceksiniz kopya cdleri okumayabilir diye.. ama söler misiniz? hangi sanatçı albümünü mp3 formatında piyasa sundu ki :))mecbur çevirip dinliyoz..onun haricinde pek bi sıkıntı yok teypte..

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim teybimde aynı ama track Cd lerde çalıyor. MP3 CD'lerde ise EROR 5 ten başka birşey dediği yok. 10 dk uğraş
    sonunda okumaya başlıyor Mp3 CD leri. Zaten hoşuma gitmiyor Getizin teybi yakında
    değiştiricem...

6. furkansak

furkansak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla parayı verip de arabanın donanımlarını sonradan almak can sıkıcı bir iş

7. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai güzel ama satış sonrası pek iyi değil servis çalışanları bilgisiz.ilgi alaka sıfır.

8. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Size Getz ler hakkında bir tecrübemi aktarmak isterim. Ben getz alırken 8 yıldır üretilen ve bütün sorunları giderilmiş bir araba olmasını göz önünde bulundurarak aldım.Otomotiv sektöründe çalıştığımiçin malın iyisini, kötüsünü, göz boyayıp iyi gibi görünenini az çok anlarım. Getz gerçekten motor açısından oldukça sağlamve uzun ömürlü bir motora sahip. Fakat hiç beklemediğiniz bir yerden karşınıza sorun çıkarabiliyor.Aracı teslim aldınız mı bilmiyorum ama almadanaracı fren test muayenesine sokup ön ve arka frenleri test ettirin derim. Benim arabam daha 7 aylıkken LPG taktırdığım için muayeneye soktum ve 2 defa arka frenlerdeki sapmanın % 30 un üzerinde olması gerekçesiyle muayeneden kaldı. Onun haricinde cd çaların usb girişi 2 defa bozuldu. Ön helezonlarda esneme farkı vardı ...vs.
    Düzenleyen : DaMdaKi_KeMaNCi

9. mr_rsl

mr_rsl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ersel Erzeybek
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Şu yazılan şeyler şaka gibi. +1de benden; Bizde arabayı teslim aldık eve giderken kendimizce yaptıgımız kontrollerde, klimanın soguk üflemediğini anladık. Megerse beyefendiler klima gazını doldurmayı unutmuşlar. İnsan da onlara demezmi; ''sizin son kontrol anlayışınız sadece arabanın temizliğindenmi ibaret?'' diye

Düzenleyen : mr_rsl

Bu Sayfayı Paylaş