Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 getz doch aracım

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda corti55 tarafından 1 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. Mbatikan

Mbatikan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Batıkan teker
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhaba kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun aynından benimde var benzinli ve ben tüp taktırmak için sıraya geçtim şu anda atiker bunlar için en uygunu benim aracımda öekik jant ve geniş taban lastik olmasına rağmen 35 kuruş şehir içi dışı ise 30 kuruş yakıyo ama tüp yarı yarıya düşürüyo emin olabilirsin benzin almaktan bılacaksın benden sana tavsiye çok memnun kalacağın bir araç ben arabamı çok seviyorum [​IMG]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    direksiyonun altında mandal var onu aşağı çek direksiyonu aşağı yukarı yükseklik ayarıyla alabilirsin ama direksiyon ileri geri oynamaz, araç hareket halindeyken yapma sakın,

shell in benzininin opetten kaliteli olduğu kanısındayım. shell yada opet neyse markayı boşver aldığın istasyon çok önemli bu konuda, hyundai de shell önerir ancak araba her benzinle yürür sonuçta ancak alacağın performans ve katedebileceğin yol her farklı istasyondan aldığın benzinde değişebiliyor, istasyonun denetlenme sıklığı istasyonun tank temizliği işlekliği, mesela şehirlerarası yollarda otoban kenarında tek gidiş taraftaki istasyonlar iyi olmaz nasılolsa benzini aldı ne zaman gelecek bu bir daha derler vs.

3. corti55

corti55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    cihan inci
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    saol kardeşim cevabın için .dediğin gibi ölçtüm bende 300 yaktı şehirdışı 90 100 km hızda.şuan için düşünmüyorum lpg ,ama bakalım ileriye doğru beni çok yorarsa mecbur taktırıcam.şehir içide inş 35 kuruşu geçmez onu daha ölçemedim .

Bu Sayfayı Paylaş