Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 era ma garanti kapsamında olmadan lpg taktırd

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mehmet şimşek tarafından 18 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. mehmet şimşek

mehmet şimşek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    13-BİTLİS
    arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim benim net gelip gidiyor cevap yazamazsam kusura bakmayın

2. Misafir

Misafir Guest

Kiti takan firmanın sitelerinde var demiştiniz... Bu davada önemli bir delildir... Sizin yerinizde olsam sitelerinin ilgili yerlerinin ekran görüntülerini alır ne olur olmaz diye saklardım...

bence de mehmet378 in dediği gibi hemen hiç vakit kaybetmeden lpg taktırdığın firmanın sitesine gir veilgili sayfaların görüntülerini al ve bilgisayarında sakla...delil olarak kullanabilirsin...eğer geç kalırsan sitede değişiklik yapabilirler...
    Düzenleyen : balıkesirli

3. serdar_29

serdar_29 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :))) şaka gibi..neyse gülmeyeim beyler bizimde başımıza geliirrrr

4. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    sitenin adresi nedir bizde bi inceleyelim
    eğer bu dediğiniz gibi sitede yayınlanıyrsa biz garanitde montaj yapıyoruz diye yazıyorsa nitelikli dolandırıcılığa giriyor adamların yaptıkları bilesin

Düzenleyen : haltunay

5. ozencler

ozencler Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüm forum üyelerine merhaba;

Özençler Otogaz olarak BRC Gas Sistemlerinin İç Anadolu ve Karadeniz Bölge bayi ,teknik destek ve lojistik merkeziyiz.Hyundai Assan ile yapılan sözleşme gereği 0 Km Hyundailere BRC montaj yapma yetkisine sahip sayılı servislerdeniz.
    Hyundai clup forumdaki bu başlıkta yazılanları bir müşterimizin vasıtasıyla tanık olduk ve oldukça şaşırdık.Forumda bahsi geçen 33 LO 235 plakalı Hyundai Era marka araca 30.10.2009 tarihinde 1853 km de iken BRC Hyundai kit montajı yapılmıştır.Araç sahibi Mehmet Şimşek Beyefendi ile montaj öncesi defalarca telefonda görüşülmüş,araca takılacak sistem hakkında bilgiler verilmiştir.Takılacak sistem ile aracın emme manıfoltu delinmeden ,elektirik tesisatı kesilmeden Hyundai ve BRC nin ortak olarak tasarladığı Hyundai kit montajı yapılmıştır.Garanti konusunda ise BRC ve Hyundai arasındaki anlaşmanın (5 yıl motor ve 5 yıl LPG garantisi) sadece 0 km araçlarda geçerli olduğu ve fakat ikinci el ve garantisi devam eden Hyundai araçlarında ise Hyundai Çorum servisi Tuzcular ile ortaklaşa yürüttüğümüz program çerçevesinde aracın motor garantisi devam eden fakat Lpg garantisi 2 yıl olan dönüşüm gerçekleştirilmiştir.Sanırım telefonda bir iletişim hatası ya da birbirimizi anlayamama gibi bir durum gerçekleşti .Fakat internet sitemizde (www.ozenclerotogaz.com.tr ) adresindeki haberler bölümünde durum ayrıntıları ile anlatılmaktadır.Müşterimiz defalarca sitemize girip konuyu incelemiş ve servise montaj için gelmiştir.Ve Sinop ilinde bir çok memnun müşterimizden referanslar alarak gelmiş ve başarılı bir biçimde dönüşüm gerçekleştirlmiştir.Mehmet Şimşek Bey her görüşmemizde memnuniyetini bize bildirmiş ve bir çok müşteriyi bize referans olarak servisimize davet etmiştir.Araç sahibinin 5 yıl olan motor garantisi devam etmektedir fakat bu Türkiye genelinde değil lokal olarak Çorum yetkili servisinde gerçekleşecektir.Ayrıca aracın motor bölümünde meydana gelebilecek bir arızanın nedeni lpg dönüşümü ise BRC 2A Mühendislik firmasının 3.Şahıs malı mesuliye sigortası devreye girecek ve Ülkemizin herhangi bir Hyundai servisinde 25.000 tl ye kadar masraflar 2A Mühendislik BRC tarafından karşılanacaktır.
    Herzaman müşteri memnuniyetini ilke edinenbir firma olarak burda yazılanları okuyunca gerçek çok üzüldük.Mahkemeye vermeler iFirmaya şikayetler ve buna benzer karşı tarafı dinlemeden ön yargılı olarak söylenenler bizce doğru değildir.Durumu forum üyelerine aktarır herkese iyi forumlar dileriz.

Özençler 2A Çorum Otogaz
    BRC BÖLGE BAYİ
    www.ozenclerotogaz.com.tr

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bilgilendirmeniz için teşekkürler, arkadaşın bize konuyu yanlış aksettirmesinden dolayı size biraz yüklendik, kusura bakmayın
    bu tip konularda herkes kendi penceresinden anlatıyor olayları ve yanılmalar olabiliyor

Düzenleyen : Coşkun Özcan

7. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam bence brc taktıgınız için problem çıkmaz diye düşünüyorum.

8. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Yukarıda Sn. özençler isimli üyeninin yazdıklarını yeni okuduğum için biraz geç oldu ama bunu da yazmalıyım diye düşündüm... Çünkü "karşı tarafı dinlemeden yapılan yargısız infazdan" şikayet etmişler... Oysa ki ben ve diğer arkadaşlarda hep bir sahtekarlık "varsa" ifadesini kullanmışız... Yani kimseye sahtekar yakıştırması yapmamışız... Kaldıki karşı tarafı yani sizi nasıl dinleyecektik? Sizin bu foruma üye olduğunuzu veya bu yazılanlardan haberdar olup cevap verme hakkınızı kullanacağınızı nereden tahmin edebilirdik?

Burada

9. mehmet şimşek

mehmet şimşek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    13-BİTLİS
    sayın arkadaşlar

ben başıma gelen olayı anlattım.maalesef benim 5 yıl garantim öldü.artık brc nin 2 yıl motor garantisi var.özençlerle evet telefonda lpg taktırmadan görüştüm temel mesele birbirimizi anlayamamak oldu.bu saatten sonra kimseyi suçlamak istemem şu an araçtan memnunum

kendini ifade edememiş gibi sözler hoş değil

10. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif