Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 ERA ALDIM İLK İZLENİMLERİM

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda aybasan tarafından 7 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hayırlı olsun

2. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    debriyajın yukarıda kavraması benide çok zorluyor arkadaşlaara rezil olduk aracı çok bağıtıyorum die

3. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Sayın AYBASAN mavi kısmı biraz açıklayabilir misiniz ve bu kısım ile ilgili foto rica etsem sizden. Ben de LPG hakkında aşırı kararsız olanlardanım ve bu yaz LPG li olacağız sanırım.

LPG tüpü 47 litrelik stepne yerine takılanlardan yedek lastiğide bagajın altına kılıfının içine koyarak sabitlemişler bağajda çok çok az yer kaplamış bence çok güzel olmuş
    Düzenleyen : ultraviolet

4. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hayırlı olsun.. Güzel paylaşımınız için teşekkürler

5. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aşağı yukarı bir haftadır kullanıyorum araç tek kelimeyle mükemmel. biraz yol ve rüzgar sesi var ama o da problem değil. cam otomatik düğmelerinde led olmamaıs o kadar da önemli değil aslında. kaç kez kullanıcazki o düğmeleri, açmak isteyen kendi kapısından açar camları dimi.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    aracı alırken lpg taktırmadık ama şimdi pişmanım. 165 tl ye depoyu fulledim. benzin göstergesi yandığında araba tam 455 km deydi. bu km karma kullanım. çok fazla yaktı. gerçi yeni motor ve araba otomatik şanzıman. sanırım lpg kaçınılmz olacak. eh ne yapalım biraz daha kullanıp lpg ye geçicez.
    arabayı aldım alalı eşimden bol miktarda dua aldım. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifşimdi ben araba kullanamıyorum eşimin yüzünden.
    önceki aracım lada vegaydı. kolarım baya kas yaptı direksiyonu nedeniyle.. şimdi tüy gibi hafif bir direksi,yon olunca sürüşün zevkine doyulmuyor.
    arkadaşlar ALLAH herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin. unutmayalım altımızdaki araç ne olursa olsun sonuçta kul yapımı. dikkatli olmakta fayda var

6. mavser

mavser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun kazasız binmek nasip olur inşanlah

7. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Kazasız belasız sürüşler.

8. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

9. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...

10. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kazasız,güzel günlerdesürüşler dilerim.

11. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era, vega ile kıyaslanamayacak kadar modern ve konforlu bi arac iyi gunlerde kullanın.

12. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

bu krediyi hangi bankadan kullandın.

13. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    .Öncelikle iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler .henüz araç yada sıfır araç sahibi olmayanlarada İnşallah Allah daha iyilerini nasip eder

..ben ocak 10 gibi aslında ikinci el bakmak için gitmiştim oraya ama istediğim gibi yoktu içeri şans gele sıfır fiyatlarını öğrenmek için girdiğimde bu araç söylendi.bende 300 tl kapora verdim ve sonraki birkaç gün içinde banka kredi işini hallettim ve 5.000 tl peşinatlarını yatırdım ama kapora verirkende bana bu aralık ocak döneminde çok fazla araç sattıklarını trafik vs işlemlerinin çok yoğun olduğunu aracın tesliminin ay sonunu bulabileceğini söylemişlerdi bende tamam demiştim

..Aslında bende noter vekaletnamesini birkaç gün gecikmeyle götürmüştüm birde sonradan vekaletnamedeki bir cümle eksikliği yüzünden sorun çıkmış beni çağırdılar araçlarıyla kendi çalıştıkları notere götürdüler orada tekrar bir imza attım ama ücret ödemedim

..Diğer arkadaşım sorusuna gelince ING bank tan kullandım krediyi firma onlarla çalışıyormuş açıkcası başka bankalardan çeksem nasıl olurdu diye araştırmadım şuan bile bilmiyorum daha ucuz kullanabilirmiydim diye

...16.900 tl çektim 570*36 ay vade 450 tl dosya parası kesilmiş bu nedenle yükselişe elden 450 tl daha verdim aracı alırken.

14. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hayırlı uğurlu olsun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

15. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun araclarımızın modeli ve rengi aynı :))

16. aykan

aykan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Biri araç alınca kendim almış gibi seviniyorum biz daha alamadık:(olsun darısı başımıza hayırlı olsun güle güle bin usta..

17. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Güle güle kullan kardeş...

18. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    ..Allah olanlarada-olmayanlarada-banada daha iyilerini nasip etsin İNŞALLAHHHHH https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Şuan fotoğraf koyma olanağım yok kusura bakma ama biraz daha açıkca anlatmaya çalışayım
    ..Yedek lastik kumaş gibi kendine ait bir kılıfın içersinde bagaj zaten bence büyükçe bunu bagajın dip kısmına 45 derecelik açı yapacak şekilde yani bir ucu aşağıdayken diğer ucu bagajın üstüne deyecek şekilde yerden kalkmış vaziyette montelemişler özel bir somunla yani bagajın dibinde dikimsi bir şekilde monteli duruyor

böyle olunca hem sabit oraya buraya çarpma durumu olmuyor hemde ses yapmıyor tabi ayrıca tamamen yerde pozisyonda OLMADIĞI için yerden baya tasarruf yapmış oluyor.

..Tavsiiyem BRC taktırmanız Hyundai uyumlu kitleri var montajı ve uyumu çok iyi oluyor ben hiç LPG ye geçtiğini vs yi hissetmiyorum bile..ayrıca içeri koyulan parçasıda araçla uyumlu oluyor sırıtmıyor hyundainin anlaşmalı olduğu BRC bayilerine gidip montajı stepnenin nasıl konduğunu falan bilfiil görün derim ben önce beğeneceğinize eminim..biraz pahalı BRC ler gerçi ama bence araca göre uyumlu bir kit taktırmak bu farka değer.

Düzenleyen : aybasan

Bu Sayfayı Paylaş