Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 1.4 select MARŞA BASMA

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 18 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

konu dışı fakat kavrama noktasını bulana kadar elbet o araç stop ettirilecektirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbende erada başladım öğrenmeye ve sürekli stop ettirirdimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifgelelim soruya..bu stop ettirme olayının araca bir zararı var mıdır???

2. tubagah

tubagah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ixir-21 kardeşim tamamen katılıyorum sana benim yaptıklarımın aynısından bahsediyorsun.bu arada motor soğukken ilk çalıştırmada 1 saniyelik bir vuuv sesi geliyor çalışmaya çalışırken.ne dersiniz neden kaynaklanıyor olabilir sizce??????

3. uzmanc

uzmanc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

o vuuvv diye ses enjektörlerden mi geliyomuş. neden acaba, bilen varsa acıklasın lütfen,,,,
    şimdiden teşekkürler....

4. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bundan önceki Accent'im için serviste söyledikleri, aracınızın abs vs. ışıkları södükten sonra arabayı çalıştırın. Yeni aldığım Era için de aynı mantığı uyguluyorum. Servis elemanlarının bir bildiği vardır mutlak.

5. Misafir

Misafir Guest

Işıklar "ikaz" demektir vemotorun çalışmasıyla bir ilgileri yoktur...kontağı açarken sistem test yapar, arızalı bulduğu şeyi "ışıkla" ikaz eder, problem varsa marşa bassanız bile yanmaya devam eder, yani sizin marşa basmanızı engellemez....

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çalıştırmadan önce kontağı açarım,15 sn kadar sonra marşa basarım, stopetmeden öncede5-10 sn kadar beklerim..bazıları daha frene basıp durur durmaz kontağı kapatır, motor rölanti devrine düşüp 3-5 sn çalışsın öyle stop edin......1.4 era..

Bu Sayfayı Paylaş