Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2009 COUPE FX (TİBURON) / ES-ES

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda erkin26 tarafından 11 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. TTTovbesiZZZ

TTTovbesiZZZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Maşallah Allah kaza bela vermesin.

2. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hımmm...anladım...size şöyle söylim o halde...bu aracın biliyorsunuz geçen sene itibariyle üretimi durduruldu...durdurulmadan önce en son benim aracın sıfır fiyatı 1600 motorlarda 44.500 TL ydi...2.0 motorları ise 54.000 TL ydi...bende sıfır aldım gibi bişe oldu aslında; geçen sene bu aracı üniversitede işyeri oda arkadaşım sıfır olarak aldı ve aracı 2-3 ay sonra bana sattı(paraya ihtiyacı oldu)....yani daha araç 2.000 km civarındaydı, garajda yatıyodu zaten...eee haliyle bende sıfırına göre daha avantajlı fiyata sahip oldum tabi...araçtan çok memnunum, inanılmaz dikkat çekiyor, sanki PORCHE ile geziyorsunuz...inanın bundan önce VW SCİROCCO m vardı, 1 yıl ona bindim, o bile bunun yarısı kadar dikkat çekiyordu...bu arada coupe ler artık GENESİS COUPE olarak gelecekmiş bu sene sonuna kadar, ama çok daha teknolojik ve motoru 2.0 Turbo 212 HP olacak....makine bu sefer gerçekten Porche gibi olacak yani...öyleki 0-100 hızlanması 6,5 sn civarı....ammma gel gelelim bu sefer artık pek ulaşılabilir rakamlarla satılmayacak.öyleki 80-100 arası bir rakamdan satılması bekleniyor...açıkcası o kadar vercek olsam ben ya A5 yada MERCO E200 COUPE alırdım...

3. Seyyah

Seyyah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Abdullah SEYAHAT
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Güle güle kullanın...

4. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    güzel bir otomobil.aracını seven bir sahibi olduğu belli.

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayırlı Olsun...Hocam Aklımda Bu Araba Var Dikkat Çeksin Yeter :) Buda Gereğinden Fazla Çekiyor Zaten..

6. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen dostum...tamda tarif ettiğin gibi....

7. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle çok dikkat çekiyor...ben çok seviyorum aracımı...dedim ya önceki 160 HP lik bi turbo SCİROCCO mu bile bu kadar sevmiyordum...bu araba gerçekten özel bir araç....

8. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Çok güzel şık beğendiğim bi araba da keşke Coupe'ye yakışır bi motor olsaydı.Şahsen benim 1.6 Accentimle aynı motoru paylaşıyor.Ağırlıktan dolayı performans verileri de daha düşük.Yoksa eksiksiz bir araba.Kazasız belasız.

9. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle öyle, bu motor bu arabaya yakışmıyor tabi...gerçi motoru iyi oluncada araç bu sefer ulaşılmaz rakamlara geliyor...yeni kaswa GENESİS COUPE bu konudaki açığını çok iyi kapatacak 2.0 TURBO 212 HP motoruyla, ama o zaman rakamı merak ediyorum, sanırım 90 lar civarında olacak...
    bu arada benim kasada 2.0 motorda var yani sadece 1.6 mevcut değilunutmamak lazım...0-100 veriside 9 sn ile gerçekten fena değil...zaten niyetim aynı kasanın 2.0 ını almak belki...

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Allah kaza bela vermesin, iyikide gri renkte aracın siyah olsa bakımı vs çok zor. Kuzenimin arabasıyla gezerken dediğin gibi milletin gözleri hep arabada oluyor. Tam bekar arabası bunlar. :):):)

11. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Genesis Coupe sahibinden.com'da satılık var.69.000 euro.3.8 V6 motorlu versiyonu.2.0 turbo daha sonra gelecek diyorlar.Sizin kasanın 2.0 motorlusu performans olarak düşük 143 hp.Hatta 2.7 si bile 163 hp.Coupelerde bu performans olayını yapamadılar.Sizin aracınızın orjinal verilerinde 0-100 9 sn değil maalesef.Siz motora bişeyler yaptırdıysanız farklı tabi.

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,016
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  13. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlış anladınız beni; 9 sn verisini ben 2.0 motorlusu için demiştim...bu arada sizin ilanına baktığınız aracı şahsın biri ithal etmiş dışardan şimdide satamıyor motor hacminin büyüklüğünden dolayı...yani Türkiye ye 3.8 motorlusu dahil henüz daha yeni Genesis Coupe ler gelmedi...sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göredeEkim civarı araç gelecek bayilere vede direk 2.0 Turbo motorlusu ile.ahhh birde fiyatı ulaşılabilir olsa işte o makina alınır; düşünsenize 212 HP ile 0-100 verisi sadece 6,7 sn...
    Düzenleyen : erkin26

14. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracınız gerçekten çok güzel bi kez coupenin arkasından gittim arabaya dalmışımaz kala yoldan çıkıyordum acayıp derecede ilgi çekiyor insanın gözlerini alması çok zor nitekim sizde belirtmişsiniz siroccodan fazla ilgi çekeceği kesin.Hyundai nin çoközel modellerinden biridir coupe,özellikle arkadan arabanın çok farklı bir estetiği var yolda denk gelirse benden söylemesi fazla bakmayın araca konsantre olup yolu unutabilirsiniz.

15. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Coupeye haksızlık yapmışsınız 2.7 lt motoru günümüz şartlarındaki turbolu araçlarla karşılaştırırsak tabiki hp si yetersiz görünebilir ancak 2.0 145 hp sini kullanmış biri olarak görüşleriniz değişecektir çünkü arabalar sadece motorları ile spor olmazlar buna ek olaraktasarım anlayışı ve içerde size yaşattığı hisle beraber spor araba olurlar 2.7 V6 bir coupeden 1000 hp elde edilmiş nette bu da var yani biraz motorla oynayıp turbo felan yapınca gerçekten hp rakamları çok değişiyor.

16. barış nuran

barış nuran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ÇOK SÜPER BİR ARABA UMARIM İLERDE BENDE BÖYLE BİR ARABAYA BİNERİM.TEBRİK EDERİM DOSTUM

17. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrardan çok teşekkür ederim...ama gerçektende ES ES e ilk SCİROCCO yu getirmiş ve 1 yıl devamlı kullanmış biri olarak söylediğimin arkasındayım: şimdiki COUPE FX im gerçekten SCİR. ya göre 3 kat daha dikkat çekiyor...nereye gitseniz gözler hep üstünüzde, buda insana kendini hoş ve ayrıcalıklı hissettiriyor...COUPE gerçekten sizinde dediğiniz gibi HYUNDAİ in ürettiği özel bir araba, grek tasarımı gerek ruhu ile...2000 motoru bulamasam istediğim gibi temiz 1600 da yetiyor bana sıkışık ES ES trafiğinde...

18. erkin26

erkin26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok sağol dostum güzel cümlelerin için...umarım sende gönlüne göre bir araca sahip olursun...Allah hepimize en güzelini nasip etsin...

19. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin gercekten cok güzel gözüküyor cok sade vede şıkduruyor

20. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ya kaan zaten sen akülüye binion gibi bir sey. bir dıreksıon birde oturgac var https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Bu Sayfayı Paylaş