Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2007 Elantra Lpg ve Garanti

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 25 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Peki ben hem size hem de Serdar Hocama sorayım;Atiker taktıralım bunda sabitiz diyelim hemde safe fast taktıracağız enjektörleri yerli mi yabancı mı ya da rail enjektör mü,temizlenebiliyor mu,yakıt şehir içi ve şehir dışı ne yakıyor,belli bir devirden sonra benzine geçme gibi bir sıkıntısı var mı,benzinden gaza motor soğutma sıvısı kaç derecedeyken geçiyor bu soruların cevabını verebilir misiniz acaba.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Enjektörler valtek, temizlenebilir ve oldukça sessiz. Şu anda benzinde ne yakıyorsanız %10-15 fazlasını yakar. Geçiş ısısı 30 derece olarak kullanıyorum, yazın 25 'de kullanılabilir. Safe fast kitler AEB ECU 'su kullanıyor (Zavoli, OMVL, Tartarini, Emmegas, Lovato,Landi Renzo Omegas v.b. gibi). Yazılımı detaylı map tablosuna sahip, çok iyi bir ayarla üst devirlerde benzinden daha fazla performans almak mümkün. Atiker'in özellikle yani filtreleri çok uzun ömürlü.
    Düzenleyen : MSC

3. Misafir

Misafir Guest

Teşekkürler Serdar Hocam aydınlatıcı oldunuz.Valtek dediğinize göre İtalyan enjektör.Tabi diğer elemanları Türk Malı galiba.Yüksek devirde derken mesela 160-180 km ile giderken gazla gidebiliyor mu bunu sormuştum.900 e 10 taksite aslında taktırabilirim Atikeri.

Düzenleyen : hans35

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    merhaba 160_180 km hızla gazda gidebiliosunuz özellikle dün gece denedim 170_180 km hızlara cıktım sürekli gazdaydı hiçbir sorun yoktu atikeri yaklasık 8.000 kmdir kullanıorum cok memnunum...

5. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    serdar hocam detaylı bir şekilde cevap vermiş
    bende deneme amaçlı 200'e kadar çıktım herhangi bir sorun yok.
    yakıtı kullanıma göre değişir ama ortalamaşehir içi 180-200 uzun yol 130-150 hızınıza göre değişiyor. lpg litresi ortalama 2 tl olarak hesaplandığında. kısacası ben çok memnun kaldım tavsiyede ederim.

Bu Sayfayı Paylaş