Herkese merhabalar Aracım 2007 1.4 Select BRC marka LPG var yol bilgisayarında 12 litrenin altında bir tüketim hiç alamadım. Sizce rakam anormal midir ? benzer aracı olan birisi varsa bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler selamlar kaan
Ayni aracin 2009 u var bende otm. Vites brc kit takili benimde yakit srfiyatim ayni 11 12 litre normal bence bu arda s.icinden bahsediyorum s.disi 8.5 9 litrelere dusuyor litre bazinda lpg benzinden %20 fazla yakar zaten bide buna otm. Vitesin sarfiyatini eklersek cok normal bence Samsung Galaxy s7 edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim aracım Manuel ve evet şehir içi kullanım bu tüketim Dün LPG aldım 3.1 TL den kilometreye böldüğümde 30 Kr yakıyor an itibariyle MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortalama 10 litre yakmış şehir içi normal tüketim Yol bilgisayarında 12 litre göstermesi lpg çarpanlarının yani haritanın normalden düşük tutulmasından kaynaklıdır. Ayarları doğru yapılmış bir sistemde yol bilgisayarı 8 8.5 gibi bir değer göstermesi gerekir ve lpg de 10 litre tüketim demektir... Konuyla ilgili olarak burdan yardım alabilirsiniz... http://www.mscsi.net/destek/
yol bilgisayarının 10 litrede 2 litre fazla göstermesi %20 fakir karışım demek. normal değil yani. +/- %5 normaldir.
Anladığım kadarı ile iyi bir LPG ciye görünmem gerekiyor. Doğru mu anlamışım MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun yol yaptığımda 25 Kr olarak ölçtüm yakıtı. Normal olduğunu düşünüyorum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracın LTF si kendi kendine sıfırlanırmı akü sökme dışında bir neden varmıdır Bazen kendi kendine sıfırlanmış oluyor
Benimki de 30 kr yakıyor normal değer bence geçen yılla bu sene arasında lpg ye 1 tl ye yakın zam geldi sorun arabada değil yani