Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Tucson Sayesinde Aranıza Katıldım

'Tanışma' forumunda miniky tarafından 1 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    döşemeleri servis mi degiştirecek.? arazi derken.? hafif arazide sorun cıkarmaz.

2. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    derı döşemelerın sadece oturma bolumlerı degısecek servıs degıl yanlıs yazdım sanırım ustaya goturduler aksesuarcı orjınalı devamında yıpranmıs bolumleri degıstırecekler bırde koltuk temızlıgı ve kapı kolları boyanacak olacakda olacak bıtmıyor çilem arıza yok aracta kazasız hasarsız kasası temız pasta cılayada ıhtıyacı yok'' az cok hıssedıyorum ustaların yaglı musterı dıye dusunerek ekstra iş cıkarmaya calısp para kazanma cabalarını' servısteydı aks lar degısecek sıparıs verdık ses cıkartıyor cunku ..bırde aır bag ısıgında sorun var emnıyet kılıdı aır bag etkılıyormus o yuzden kılıt degısecek..baskada sorunu yok şükür..
    satıcı satarkn sözde abla sorun varsa ekstra cıkan alo de paran burda gerı alayım aracı sakın üzülme dedı dedıde dedı cıkarsa bır hatasız ortak oderız ıstersen yarısını karsılarım dedı ama o dedıler yalan cıktı bızde merhametten ayıp olmasın dıye ses etmedık ama telefonlara cıkmadı avukaıtm aradı sadece 1000 tl sını karsılaırm demıs aks ve aır bag duzeltımı 6000 tutuyor ha öylemı dedım telefonla aradım acmamıs avukatıma mesaj atmıs benı rahatsız etmeyın demıs.ayın 6 sında yasandı bu olay ama dun sabah uyandıgımda avukaıtmı aradım servısten bır rapor aldım dava acıcaz mevzu para degılde..agrıma gıdıyor enayı yerıne konmak..

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    @Windofhange cidden merak ettim aracın durumunu, resim var mı ekleyebileceğiniz.?

4. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Merhaba Araçşu an Aksesuarcıda pazar günü cıkacak yarın bır kontrol amaclı gıdecegım cumartesı off ılan ettım kendıme o zaman resım alır aksam yuklerım.

Yusuf bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş