Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 makyajlı kasa GETZ alıyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda rbatasoy tarafından 13 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    55binde 2006 getz 22000 lira. Buna ne diyorsunuz? Kazası belası yoksa alınır mı?

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Donanımı nedir, temizliği nedir, boyası olmaz her yeri derin çizikli olur vs vs. Arabayı görmeden bilmeden birşey demek yanlış olur.

3. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Araca ekspertiz yaptırdım kapora verdim bugün. Araç temiz gerçekten. Ciddi bir kazası belası yok. Motor şanzıman yürüyen dört dörtlük çıktı. Boyalar var bir kaç yerinde ama direklerde, kapı içlerinde, menteşelerde yok. Dışardan ufak vuruk çizik boyası. Sağdan bir kazası olmuş sağ kapılarda var. Bir de arka soldan olmuş sol arka çamurluk ve tamponda var.

Donanım olarak klima, 4 cam otomatik, elektrikli ayna, orjinal kol dayama var. ABS yok.

Aracı alacağım bir pasta cila yapacağım bir de bakımını yapacağım bineceğim. Hafta içi satışını alıyorum. Aranıza da katılmış oluyorum getz ile.

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayırlısı olsun, sanırım araba 2006 yada 2007 model. Abs olmayıp elektrikli ayna var ise.

5. Perfect_DeaD

Perfect_DeaD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    özgür eskimez
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    valla kardeşim 55.000 Km. oldukça güzel eğer orjinalse ve değişeni yoksa ufak tefek boyalar sıkıntı yaratmaz ancak araç kaydına şase numarasıyla bakmanı ve aracın değişeninin olmadığını teyit ettirmeni öneririm . eğer gerçekten değişeni yoksa ve km.si orjinalse 22.000 biraz yüksek geldi bana benim aracım orjinal boyası hasarı yok 80.000 de 2006 dohc motor 4 cam elektrikli yol bilgisayarı klima hava yastığı aynalar elektrikli 22.500 verdiler.

6. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Degiseni ciddi bir kazasi belasi yok. Piyasa anormal yuksek. Getze 27000 fiyat cekenler mi dersin neler var. Sizin aractan da pek farki yok donanim olarak sanirim. Temiz bir arac. Sizinki 22500 ise benim anlastigim neden pahali? :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. fatihko

fatihko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    27 bine i30 veriyorlar

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

8. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    27si olan aklina yatiyorsa i30 alabilir. Fiyatlar anormal sismis durumda. 22ye ne veriyorlar onu konusalim. Benim aklima yatti icim rahat bir sekilde binebilecegim bir araba. Fiyat da piyasanin ustunde degil. Eski kasa ayni kmde arac onermisti arkadas 24000 kusur fiyati vardi. Neyse ben alayim da bi araci :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. fatihko

fatihko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Geely emgrand aldık kardeşime o paralara inanılmaz mutlu oldu. Düzgün birşey bulursan tavsiye ederim tüpte çok ekonomik

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hayırlı olsun diyelim o zaman... :)

11. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Heyecanlıyım bir alsaydım aracı :)

12. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Bak arkadaşım almadan önce seni uyarayım insanlık adına.

o fiyat çok yüksek.

aynı standartlarda ben getz aldım 4-5 ay önce.

dediklerinin aynısı yanlız benim araba 90 binlerdeydi.

17 bin lira dedi 16.500 e aldım.

ve şunu da ekleyeyim. ne dediyse arabada o çıktı. lokal boya var dedi aynen çıktı.değişeni yok. sıfır lastikler.yanına yazlıkları da vermişti.

bence yüklen. Pazarlığı diri tut derim. Ben getzci biri olarak o araba 22 bin lira çok fazla.

hakkında hayırlısı olsun.

13. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Valla hocam 4 ay öncesiyle şu anki durum arasında dağlar kadar fark var. Aralıkta i10 almaya niyetlendik 32ye otomatiğini veriyorlardı. Sıfır araç. Keşke alsaydık. Şimdi piyasaya bak. Teşekkür ederim ama alternatif lazım bana. 22'ye alma dediğin zaman bak şu araç diyebilmen lazım. Her gün ilanlara baktım bir sürü arabaya baktım. Bu aklıma yattı. Bugün de bakıyorum maşallah daha da artacak galiba bayrama kadar. Bizi bu paralara getz almaya itenler utansın ne diyelim. Kendimce iyi irdeledim ve iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

Otomatik miydi sizin araç?

14. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    5664 e mutlaka plakayı yazıp mutlaka gönderin... ağır hasarlı olmasın gerisi sorun değil örneğin benim 2006 otomatik full+full getzimde 6 adet kazası var çoğu park halinde çarpma diye yazıyor toplamda 4000 tl hasar kaydı var önden arkadan tavanda direklerde darbe olmadığı sürece hç sorun olmaz diğer yerleri evin badanası gibi düşünmek lazım... piyasada pert yani ağır hasarlı araç dolu dikkat etmek gerekiyor....

15. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    kardeş bak sadece ben yüksek dememişim fiyatı dikkat edersen benden başkaları da yüksek demiş.Ki ben önceki yorumları okumadan yazdım.

şimdi 4 ay öncesi 4 ay sonrası. emin ol 4 ay önce de fiyatlar 20 küsür binlerdeydi. 24 bin lira fiyat çekenleri biliyordum.

Ha o adamlar o arabayı satabilir ler mi? tabiiki hayır. 24 bine gözümün önünde honda jazz sattılar be sen nediyon :)) f1 vites sunrooflu.

ben burda sana alternatif çıkarmak için yazmıyorum.ki senin alternatif e ihtiyacın yok sen getz almak istemiyormusun ? ee diyoruz işte fiyatı ederi bu değil diye.sadece sana şunu söylüyorum iyilik olsun diye 20 binden yukarı getz çıkmaz.piyasa da yok böle bişey.o adam ister o fiyatı ama sen verirsen o fiyat eder :))

daha yeni arkadaşım 2007 model dizel getz sattı. 17750 ye. hiç bir şeyi yoktu. sadece çamurluk yumruk kadar darbe almış adamlar bunu düzeltemeyiz git değiştir daha iyi demişler.adam da onu değişmiş.bilenler bilir getzlerin çamurluğu hassastır.

bizzat tanık olduğum çok örnek verebilirim. piyasa sahibinden.com gibi değil.

arabayı görmen lazım siyah cillop gibi araba.

bilmem anlatabildimmi.

sana tek sözüm iyicene araştır acele etme.ben 5 ay aradım. 24 binler isteyenler oldu. 22 bine bırakanlar falan. geç onları sen.

16. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Usta senin araç düz vitesmiş. Ben otomatik alıyorum + şişmiş piyasa.

Hasar kaydı hiç yok. Sağdan ve arkadan ufak iki kazası olmuş yüzeysel. Kapı içlerinde, direklerde falan boya yok. Önden falan hiç bir darbesi yok. Allah nasip ederse gönül rahatlığıyla binebileceğim bir araç.

17. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    5 ay değil 2 ay ben de senin gibi baksam denk getiririm mutlaka. Denk gelir yani temiz uygun fiyatlı bir araba. Araç lazım olduğu için şu sıra alıyorum zaten. Ama yok arkadaş yok. Otomatik getz ilanlarına bakın. Var mı dediğin fiyatlara araba. 20bin'e var. Vardı 2006 model işte anlaşmıştım hatta. Arabayı görsen kaçarsın. Dediğimi yanlış anlama ama her gün ilan baktım kafama göre hesap kitap yaptım, piyasayı az çok gördüm. Dediğin gibi gerçek piyasayı. Arabaların hepsi pahalı. Bu saatten sonra bana o araba pahalı denmesinin bir anlamı yok. Çünkü açıp bakalım otomatik getz ilanlarına görelim hangisi pahalı. Bana da araba lazım. Bekleyecek olsam zaten beklerim. Araba alınacak zaman mı? Yaz başı, bayram öncesi, sıfır fiyatlar tavan yapmış vs. vs. O yüzden varsa çevresinde temiz otomatik uygun fiyatlı getz olan perşembe gününe kadar haberim olsun. Yoksa yapacak bir şey yok benim içim rahat. Şimdi araba alacak olsanız siz de benimle aynı durumda olursunuz :)

18. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    seni aklımın bi kenarına yazdım. Ortamım öğretmen ortamı. her yaz başı araba muhabbeti olur bizde kardeşim inşallah çıkar sana haber veririm. bir hafta önce arkadaşım dizel getz sattı. hemde hiç değmeyecek birine verdi.
    keşke sana raslasaydım.

hiç olmasa getz değil de madem o parayı verecen 2006-2007 model hyundai elantralara bak.otomatikleri de var.kullananlar memnun.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

19. rbatasoy

rbatasoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Eyvallah hocam. İşin aslı kayınpeder sağolsun nişanlıma alıyorum aracı. O da getz de getz. Başka araba bakmıyor. Ben de sevdim mantıklı araç. Rahat rahat kullanabileceğimiz bir araç. Elantra büyük olur zaten.

20. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    emin ol seni çok iyi anlıyorum :D benim nişanlımda getz de getz diye aylarca kafamı yedi. elantra alacaktım ben aslında :D inşallah kafan göre bulursun bi tane.

bak. full +full 110 beygirlik getzler var. onlara bak derim. GRAFTT nickli üyeye özel mesaj at. seni çok iyi aydınlatır. çok apayrı getzlerdir. sunrooflu 110 beygir krom kaplı kapı tutacakları ve ön göğüs. 4 airbag.

ve o 22 bin e bulursun rahatlıkla.

Bu Sayfayı Paylaş