Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Getz CRDİ

'Getz Forum - Club' forumunda dufresne tarafından 7 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. furkansak

furkansak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun ama bana biraz pahalı geldi ama sonuçta alınmış alınmıştır sen memnunsan sorun yok

2. pulvo47

pulvo47 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese selam. Bu ilk mesajım. İsmim Serdar. Yaklaşık 10 yıldır ilaç firmalarında kiralama araç kullandim. Bu arabalar hor kullanılır gibi görünsede bakımları eksiksiz yapılır. Full kaskolu olurlar ve her parçası orjinaldir. Motor aksamı kolay kolay açılmaz.Kullananlar acemi olmadığından(işe alımlarda sorgulanırlar) büyük hasarlar olmaz. Gözünüz arkada kalmasın.
    Kazasız belasız...

3. Misafir

Misafir Guest

Bizden de size selam....Kesinlikle katılıyorum, tek kusurları çok km yapmış olmalarıdır, paylaşım için teşekkürler, yararlı bir paylaşım olmuş..

4. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    4 yılda 120 bin km çok.....trafiğe çıkış tarihide 2006nın sonlarına doğruda derseniz bu araç 3 yılda 120 bin yapmış olur.....temiz kullanıldıysa hiç bir şey olmaz korkma tık demez! kesinlikle yolda bırakmaz.!
    Amaaaaa satarken çok zorlanacaksın !! Türkiyede insanımız dizel arabayı 100.binden sonra almak istemez!!!! bir tek fiyatı çok geldi! en fazla 14-15 eder gibi geldi bana!!! ama alınmış alınmıştır. HAYIRLI UĞURLU OLSUN

5. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sağolun arkadaşlar. Aracımın ön kısmında bir ses vardı ve viraj demir lastiklerinin değişmesi gerektiği söylenmişti.Hafta sonu siparişim geldi ve izmire uzak bir ilçede oturduğum için sanayide bir ustaya yaptırdım. Artık ön taraftan gelen ses iyice azaldı. Şimdi arabamı daha çok sevmeye başladım.Ayrıca bi kaportacı ve motor ustası da baktı araca ve herhangi bir sorun yok aracımda. Kısacası dediğiniz gibi ilerde satmakta zornacağım belki ama satıncaya kadar da uzun yıllar kullanırım inşallah.Herkese kazasız belasız günler.

6. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaki ses içinde amortisör üst takozlarını değişirseniz düzelir.

7. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçenlerde fark ettim, bagajı açıp ellerimle yükleniyorum, aşağı-yukarı bastırdığımdaküt küt gibibi ses var arkada.Sanki hep aynı seviyedeyken yapıyor.Amortisörlerde sanırım ama tam olarak ne olabilir sizce.Dediğiniz gib takozlarda olabilir mi?

8. corail

corail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun.. kaça aldınız aracınızı acaba?

9. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim 16.500 e aldım, geçen şubat ayı sonunda.

10. zorba

zorba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı uğurlu olsun iyi fiyata almışsın. dizel arçlarda 120.000 km. çok değildir. şuan kullandığımşirket aracımdizel ve 210.000 km. yetkili servis bakımlıdır. şıkır şıkır kullanıyorum. şuda önemlişirkette aracı sadece ben kullanıyorum. kendi aracım 2006 dizel getz daha önce bahsetmiş olduğun far yükseklik ayarının yanındaki bozuk para koyma yeri değil, sis farı takdırdığında düğmesini oraya takıyorlar. ben yaptırdım. orjinal oldu. kazasız belasız sürüşler.

11. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

tamamda zaten direksıyonun hemen sag tarafında sis farı yerı var zaten
    ben sis baglattırdm..servıs o düğmeyı kullandı

12. metege

metege Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

benimde sağ önde aynı sorun var..teker fırlayacakmış gibi ses geliyor.
    parça+işçilik+ rot servisi 80-100 TL'yi bulur dedi tamirci

Siz kaça mal ettiniz acaba??

birde amortisörleri değiştirsem dördünümü değiştirmeliyim ve fiyatlar ne ciivardadır bilen var mı?

Düzenleyen : metege

13. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben viraj demir lastiklerini 15TL ye aldım iki tanesini, 30TL de ustaya verdim 45TL ye mal oldu bana.Benim vites tıkırtı burcu almam gerekecek sanırım öndeki tüm sesi kesmek için ama bulamıyorum parçayı.Bakalım artık acelem yok , yavaş yavaş onu da hallederiz.
    Amortisör konusunda diğer konularda arkadaşlar bilgi vermişler.Bildiğim kadarıyla özellikle arka amortisör takozlarını değiştirmek gerekiyor sesi kesmek için.
    Sis farı düğmesi "sanırım" şöyle oluyor; sağdaki düğme arka sis farı için soldaki de ön sis farı için.Mesela bende arka sis farı var ve sağdaki düğmeden açıyorum, ön sis farı yok takmak istersem soldaki o garip parçayı çıkarıp düğmeyi oraya koyucam.

14. usta_mehmet35

usta_mehmet35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ÇOK GÜZEL Bİ KARAR VERMİŞİN HAYIRLI OLSUN KARDEŞ KAZASIZ GNLER İYİ BAK ARACINA

15. arcades

arcades Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede 2006 getz 1.5 crdi var gönül rahatlığıyla kullanıyorm. bu güne kadar tık demedi. az yakıyo. hayırlı olsun sanada. direksiyon yükseklik ayarı direksiyonun altında :)

16. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sağolasın.Ben de gayet memnunum arabamdan.İnşallah böyle devam eder.Herkese kazasız belasız günler...

Bu Sayfayı Paylaş