Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 admire crdi

'Accent Forum - Club' forumunda corail tarafından 14 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2.el dizellerin lpgli araçlardan daha problemli olma ihtimali yüksek, ayrıca sizin bütçenize göre bulacağınız dizellerin pek sorunsuz olacağını sanmıyorum, ama kısmet işi tabii genede, ancak aynı rakamlara düşük kiloometreli ve sorunsuz lpgli araç bulmak daha kolay olur, tercih sizin tabiki
    hayırlısı olsun

2. corail

corail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki 2006 model crdi lerin halen garanti kapsamında olması bir avantaj değil midir?
    mesela 80.000 km deki bir ikinci el crdi için?

3. ermec

ermec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araçta önemli olan tavanda kaputta direklerde boya olmasın
    değişen olmasın dıştan boya hiç önemli değil ama bu dediğim 3 parçada boya varsa pekte yanaşma o arabaya dizel araç ise önde boya var ise hiç yakınından geçme derim
    benim şirket bi araç aldı araç başıma patladı düzen tutmuyor araç hararet etmiş göstergeler normal gösteriyor tabi bastım gaza bastım gaza devir daim açmıyor tabi kazalı ya ayar tutmuyor bi baktım yağ lambası yandı hemen stop ettim motorda bişey kalmamışki arabaya hurda belgesi çıktı Allahtan benim değildi şirket aracı idi şirketide uyarıda bulundum almayın dedim 1 haftada hararet yüzünden 4 defa özel servise gitti ısrarla aldılar sonu nasıl oldu gördüler

Bu Sayfayı Paylaş