Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 accent era team almak uzereyim

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda kaya16 tarafından 15 Nisan 2015 tarihinde açılan konu

1. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Resimleri varsa atın gördüğümüz yerleri söyleyelim ama bence birçok parçası boyalı era almaktansa 1-2 parçası boyalı 1.6 admire almak daha mantıklı hem aklınızda soru işareti kalmaz 1.6 admire 1.4 eradan daha performanslı ve de satmak istediğinizde çok rahat elinizden çıkarırsanız. ( Bir de yazarken alıntılarsanız ben de daha rahat görürüm.)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

2. kaya16

kaya16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ali Sarıkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aslinda mantikli soyledin o era satilmis ben taksi olup olmadigini arastirirken 1.y admire ye baktim dün gece hangi model araliklarini tavsiye edersiniz yani admire hakkinda bilmem gereknleri ozetler misiniz 15 den 23 e kadar admire gördüm tam alabilecegim araba butcem konusunda

3. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Bizde admirede vardı biz gayet memnunduk hatta yol tutuşu vs. Eradan daha iyi sadece arkası dar. Bence admire alacaksanız kesinlikle 1.6 sını alın model olarak da 2003-2006 a kadar var.

4. kaya16

kaya16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ali Sarıkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Admire icin en maksimum fiyat nedir bilmem gereken detayli farklar nelerdir hic bakmamistim admire serilerine ne tür ozellikler mevcut yani 20 bin nakitim var elimde param biraz kalsin diye dr cabaliyorum yani

5. kaya16

kaya16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ali Sarıkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Admire için makaimum fiyat vr bilmem gereken onemli detaylar nelerdir alirken dikkat etmem gereken hem bu aracin ozellikleri nelerdir

6. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    20 bin civarına 200.000 km civarı 1.6 admiralar var. Eğer elinde paran kalsın istiyorsan 1.3 admiralara bakman gerekiyor. Bence 20 bin altına alacağın 1.6 admiralar seni mutlu etmeyebilir. Ama sana tavsiyem biraz daha şartları zorlayıp veya biraz daha bekleyip 23-24 bin bandına çıkman, o fiyatlara güvenlik paketli düşük km li temiz 1.6 admiralar var.

7. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Aracın temizliğine göre değişir ama bence en temizinin ederi 23.500 tl dir. Özellik olarak güvenlik paketlisini alırsanız çift airbag abs gibi özellikleri var normalinde ise ısıtmalı elektrikli ayna tek airbag klima hidrolik direksiyon gibi özellikler var zaten era teamden daha dolu bir araç.

8. kaya16

kaya16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ali Sarıkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Guvenlikpaketli ve dolu olanlarinin modeli kac oluyor genelde modele gore doluluk var midir

9. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Modeli olmuyor 1.6 admire gp diye geçiyor. 1.6 admireler donanım olarak zaten en dolusu.

10. kaya16

kaya16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ali Sarıkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Bana uygun ilan bulabilir misiniz sonuçta işi bilen insanlarsiniz şu mal uyar derseniz görüşürüm onunla

11. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Ben dün aksam sahibinden e söyle bir bakayım dedim.O fiyatları görünce resmen sok oldum.150 Binde adam çok temiz diyor sadece çamurluk değismis Jantlar plastik kapaklı Fiyatı 25 bin. 1.3 Öneren arkadaslara da söyleyeyim 140 bin km de en az 21 Binden baslıyor.Daha öncede yazmıstım.Bazı özel sebeblerden dolayı aracımı satmak düsüncesi vardı su anda bu düsünceyi askıya aldık 22.500 istiyordum 500 pazarlık düseriz düz 22 ye veririm hesabı yapıyordum.
    Üstelik aracım 1.6 orjinal 104 Bin km lpg görmemis, en üst paketli çelik jantlı yanında kendi Jantı olmak üzere 8 Bin km yapılmıs kar lastiği.
    700 tl değerinde ses sistemi ,5 ay önce serviste değisen 4 amortisör garantili ve diğer alt takımlar hep değismis kayıslar yenilenmis. vs vs ben 22 eder fiyat derken piyasanın altında verince de insan kendini baska bir sekilde hissediyor ister istemez.
    Ben simdi bu aracı satmak istesem fiyat olarak ne isteyeyim ? Yada yalan dan yere bende 25 ,26 yazıpta nasıl olsa illaki alan çıkar mantığı ile hareket mi etmeliyim.
    Su bir gerçek yılın bu zamanları Araba almak pek karlı bir is değil.

12. kaya16

kaya16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ali Sarıkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-memurdan-temiz-1.6-admire-209399213/detay

bu linkteki aracı buldum bu arac hakkında bana guven verebilir misiniz aracın fiyatı nasıl ve bellirttiği boya bölgeleri önemli midir

13. ahlaz

ahlaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    ahmet
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Kardeşim çok para istiyor. Her taraf boya diyo. 9, 10 yaşına gelmiş araba hasar kaydı ya da pert kaydı bile olabilir.burdan değilde sanayiden tanıdık iyi bi ustaya göster derim sana sonrada sigortacı dan geçmişini incele. Elinde kalmaz ama o paraya satmak çok zor.

14. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Fiyat konusunda düsüncelerimi belirtmistim.Ama boya konusu araçta 3 parça boya var yani her tarafı boyalı demiyor.Değisen bir yeri olmadıktan sonra bence komple boya yoksa boya olayı takıntı haline getirilmemelidir.Kaldıki 10 yasında bir araba boya olması normaldir.Boyalı bakımlı bir arabamı yoksa boyasız bakımsız yüksek km yapmıs bir arabamı alırdınız.Benim Aracımda olan boya ön kaput ve sağ çamurluğu tasla yazılar yazıldı ve boyandı.Ön sağ çamurluk çiziklerden dolayı boyandı,Arka sağ çamurluk olması lazım kus pisliğinden dolayı hafif vernik atmasından dolayı avuç içi yer kadar boyalı ön ve arka tamponlar zaten devamlı boyatılıyor.Ve inanın ben sadece bir kere ön tamponu sürtüm diğer boyama olayları hep benim dısımda olan etkenlerden dolayıdır.
    Fiyatta pazarlık sonucu biraz daha indirime gidilirse ve ekspertiz raporu ısrarınız sonucunda alınabilinir.
    Abs yi isaretlememis ama çift hava yastığı var demis orası biraz karısık geldi.Benim bildiğim Çift hava yastıklılar GP olanları ve Abs var.İyice baktırmadan ve Ekspertiz yaptırmadan almayın derim.

15. adem ix35

adem ix35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    adem tar
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB

Bu Sayfayı Paylaş