Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2005 ELANTRA (ÇEKİŞ ve YAKIT SORUNU)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda vedatkanka tarafından 13 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Vedat Abi inşallah yanlış değildir kartını almıştım ama Ankarada ben şu an Denizlidehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifakşam babamı arar teyit ederim abi.Bu arada Ankaraya gelince de tanışmak isterimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif <table width="690" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><t><tr><td align="right" style="height: 25px; ">Telefon</td><td align="center" style="height: 25px; ">:</td><td align="left" style="height: 25px; ">0312 278 17 17</td></tr><tr><td align="right" style="height: 25px; ">Gsm</td><td align="center" style="height: 25px; ">:</td><td align="left" style="height: 25px; ">0535 824 76 30--0555 334 67 05</td></tr></t></table>

2. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
  3. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam birazdan telefon açarım, ilgine teşekkür ederim. Ankara'ya geldiğinde görüşelim, neden olmasın. Ama bence hyundaiclubtr.com olarak bir buluşma ayarlasak, mangalda yarım ekmek sucuk+ayran yapsak harika olur. :) Site yönetimi duy sesimizi :)

4. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
  5. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gel bekleriz, bu arada ustayı aradım numara doğru, yanlız site sakinlerinde teyid ettirmek istiyorum, 240 TL. dedi sayın ustamız, ne diyorsunuz? fiyat normal mi? ortalama 4-4,5 saat sürer işim dedi.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley26.gif

6. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Vedat Abi çok acil değilse akparçadan al parçanı(orjinal) Osman ustayla Adem Ustaya Mustafa Abinin (ve Elantracı bir elemanınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif) selamı var de dükkan içinde yüzyüze pazarlığını yap.Zaten tanışınca biraz muhabbet edersin sana bi kıyak yaparlar.Akparçaya baktım ama sitede altyapı çalışması var diyor.Akşam bi bak istersen.

Düzenleyen : emre_1453

7. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Acil Emre, hemde çok acil. Pazar günü kısmet olursa küçük bir yolculuğa çıkacağız ailece. O yüzden bugün çözmem gerek.

8. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Vedat Abi siteye hala girmiyo.Benim tavsiyem bi kaç yere fiyat sorup ona göre sıkı bi pazarlık yapman yönünde

9. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    4 Farklı yere sordum, hem debriyaj setini hemde işçiliği. Sırasıyla şöyle fiyatlar,
    1. 120 TL debriyaj seti + 150 TL işçilik ve şanzıman yağı =270 TL. 2. 140 TL debriyaj seti + 200 TL işçilik ve şanzıman yağı = 340 TL. 3. 200 TL debriyaj seti + 150 TL işçilik ve şanzıman yağı = 350 TL.
    4. ve sonuncu Aydınlardan aldığım fiyat Debriyaj+İşçilik = 240 TL.
    Sonuç bugün saat 14:00'da Aydınlar'a gidiyorum. Fakat Aydınlar'a sormadım hangi parçayı kullanacaksın diye ama, eğer farkı varsa ödeyip orjinal ürün taktırtacağım. Olay bu, baskı balata işleminden sonrada sonuçları sizlerle paylaşırım.
    Saygılarımla.

10. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar, Ankara Şaşmaz sanayinde 1.Cd. , 1.Sokak, Denizbank şubesi arkasında hizmet veren AYDINLAR HYUNDAI OTOMOTİV'de ADEM USTA'mız tarafından yapılan Baskı balata değişim işlemi gerçekleştirilmiştir. Ustamız gerçektende tavsiye edildiği kadar tecrübeli ve iyi bir ustadır. Bende başka üyelerin tavsiyesi üzerine kendisini ziyaret ettim ve sorunumu çözdü. Bende gitmiş görmüş ve tanışmış olarak diğer Hyundai sahiplerine AYDINLAR Hyundai Otomotivi kesinlikle tavsiye ediyorum. Uygun fiyat, temiz işçilik, dürüst esnaf. Bu devirde böyle ustaları bulmak zor, o yüzden gitmenizi öneririm.
    Baskı balata değişimini 240 TL.'ye VALEO Kore (YEŞİL) markalı ürün dahil yaptı. Aracın debriyaj pedalı abartısız söylüyorum, gaz pedalı gibi yumuşacık oldu. Ustamız internetten anlamıyor, nasıl girilir bilmem diyor, ama Cumartesi günü hyundaiclubtr.com'dan tavsiye üzerine geldiğini söyleyen 4 araç sahibi gelip onarım yaptırtmış. O arkadaşların kimler olduğunu bilmiyorum ama birisiyle karşılaştım, işi bitmiş gidiyordu, yanlış hatırlamıyorsam 1,5 GETZ sahibi ibrahim beydi. Herkes yorumlarını paylaşırsa çok güzel olur.
    Saygılar.

11. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    AYDINLAR OTOMOTIV ŞAŞMAZ ANKARA

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar baskı balata değişimi yapacağım hangi marka balatayı tavsiye edersiniz çok konuşulan valeo marka (yeşil kutulu) baskı balata sizce nasıl kullananlar menmun mu tecrübelerinizi paylaşırmısınız

13. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

14. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; "> Yeşil kutulu kore malı Valeo marka takıldı aracıma, memnunum. Temmuz 2011 de değişti. Şu anda sıkıntı yok. Öneririm. Ayrıca fiyatıda makul. Değişim yapacaksanız düşünmeyin derim. Yanlız ustanıza söyleyin, Volan'ı kontrol etsin, eskimiş balata bazen Volan'a zarar veriyor. Tornalanması gerekli görülürse tornalattırın.

Bu Sayfayı Paylaş