Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2005 accent crdi tavsiyeleriniz

'Accent Forum - Club' forumunda zorg tarafından 12 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    accent 1.5 torkuyla cekısıyle bnce cok saglam bı dızel. bn ılk baslarda cok uzulmustum. nıe aldım dıe. 1 2 kez bnı uzmustu. ama onun nedenıde bnden once kullananın arabayı bıraz hor kullanmasından olacakkı. enjektorlerı deıstırdım bıde emın olmak ıcın orjınal 3 tane bujı aldım. sımdı alllahıma sukur gumbur gumbur edıoo. performans olarakda bnce tatmın edıcı

2. fireman

fireman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam Arkadaşlar. Hyundai ailesine yeni katıldım. İlk sahibinden 2005 crdi aldım 83000 km de. Araçtan bazı şikayetlerim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
    - İçeriye fazla ses alıyor
    - Frenleri zayıf
    - Yakıtı çok fazla.
    Yakıt gösterge ışığı yandı, depoyu fulledim. Sürat yapmadan aracı yormadan istanbul içi kullandım ve 490 km sonra ışık tekrar yandı. 38 litre ile yine depoyu fulledim bakalım şimdi nekadar yakacak.
    100 km de =7,82 lt yakıt sarfiyatı var,
    1 km = 0,235 tl yakıyor.
    Arkadaşlar bu rakamlar beni çok üzdü aracı alalı henüz 20 gün olmadı bile, pişman olma noktasındayım. Sizce yakıtı düşürebilmem için neler yapmalıyım.

3. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    aracın bakımları yapılmış mı? filtreler ne durumda? yani aracı görmeden birşeyler söylemek çok zor. servise gösterdiniz mi almadan?
    ben de yeni aldım sayılır 2 ay kadar anca oldu. söylediğiniz sıkıntılar bende yok, ama bu hepsi aynı demek değil tabi. kullanıma göre değişir. bende daha önce broadway olduğu için oldukça sessiz bence özellikle hızlandıkça.mazot pompam kaçırıyordu yaptırmadan önce 0,1818 tl yakıyordu. şimdi daha da düşer diyor ustam. fenlere bence baktırın.ABS var mı bilmiyorum sizde ama genel performansı gayet iyi benimkinin. dediğim gibi iyi bir ustaya baktırın bence.

4. fireman

fireman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim.
    Aracı almadan önce servise baktırdım motor "çok iyi" denildi. Ama şimdilerde aracın motorunu bir ustaya göstermek istiyorum, dediklerinizde haklı olabilirsiniz, motorda bir sıkıntı var gibi.
    Tekrar teşekkür ederim

5. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Frenler zayıf ise ya ayar sorunu vardır yada bitmiştir ustaya baktırmak lazım .Yakıt için bakımlarına bakmak enjektör ve pompadanda yapabilir istanbul içi dur kalk sizin rakam için fena değil diyorum zaten şehir içi 0.20 kuruşun altında yakmaz diyebiliyorum birde mümkün mertebe mazotu ceyrek deponun altına indirmeyin .
    ayrıca motor olarak kolay kolay arıza yapmaz zaten km de çok uygun
    Düzenleyen : Dimitri

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben şehiriçi şu anki hava şartlarında 8 lt civarı yakıyorum ama uzun mesafelerde pek kullanmıyorum o yüzden normal karşıladığımdan takılmıyorum. kullanım tarzınıza bağlı belki biraz daha iyileşme olur. bakımlarını aksatmamaya özen gösterin. iyi sürüşler.

7. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Şehir içi bir depo ile 45lt. 600 km kullanıyorum..

Bu Sayfayı Paylaş