Arkadaşlar merhaba, Foruma yeni üye oldum. Bir tanıdığımdan 2005 accent 1.6 admire 16 valf benzinli araç alıyorum. kaporasını verdim. Araç 39.000'de. Aracı alındığı ilk günden beri biliyorum. sağ çamurlukta sürtmeden dolayı küçük bir lokal boya var. Araç hala garanti kapsamında. stepnesi, tarfik kiti, yangın söndürücüsü vs herşeyi var. Araca 3 ay önce çelik jant ve lastik değişimi yapıldı (2000 TL). camlarda film var. Egzozda değiştirilerek daha güzeli takıldı. Servise soktuk. Herşey güzel dediler. Şimdi size bir kaç sorum var: 1- Aracın fiyatı 15.000 TL. Uygun mudur? 2- Aracın ilk sahibi olduğu için yedek anahtarını sordum. Hatırlamıyorum dedi. Olabilir. Aracın ilk sahibi olduğunu zaten biliyorum. Fakat kasko yaptırmayı düşünüyorum. Allah korusun araç çalınırsa "hani bunun yedek anahtarı?" derler mi? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşım anlattıklarına göre aracın fiyatı iyi ..fazla km yapmamaış zaten .... sizin yapacağınınz bu araca lpg taktırmak .... Hayırlısı olur inşallah.. Ben olsam az para daha ekler era dizel alırım bir kere alırım. ben öyle yapmadığıma pişmanım...
Araca LPG taktırma konusuna katılıyorum. Ancak daha fazla verip dizel almak fikri mantıklı gelmedi. Dizele 3-4 bin fazla vereceğine 1000 TL ye LPG taktır. hem daha ekonomik yakıt kullan. hem de aracın değeri düşmesin. Hayırlı olsun. Allah İyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
15000 tl bana bıraz fazla geldı. admire kullanıcısı olarak . bnımkı dızeldı 70000 de 13300 e aldım. ondan dolayı dıom temızdı bayada
bence alın , en güzeli aracın geçmişini biliyorsunuz.km az. malum taksi çıkması 7 bin tl ye de admira var.yada büyük kazalı araç.verilen fark zamanla unutulur ama araç sorunluysa emin ol hep sana hatırlatır.
39 bin km de bir arac ile 80 bin kmdeki arac kıyaslanmaz. Yılda 10bin kımden daha az kullanılmıs bir arac, kullanıcı araba kullanmayı o aracta ögrenmediyse, temizdir.
aracı biliyorsan biniciyim ben diyorsan al kardeş....bendede 2005 1.3ü var çok ama çok memnunum....acayip az yakıyor....tüpsüz binme sakın eklemek istiyorum...yolda eradan daha bir oturaklı geliyor bana gidişi..
hayırlı olsungüle güle kullan..Anahtarıda halledersin .anladığım kadarıyla tanıdıktan alıyorsun.Garantili ise anahtar neden sorun oluyor .burasını anlamadım.Garantiye girmiyormu anahtar? Bence anahtarı çıkarttır sonra parasını öde. Düzenleyen : tugayt4
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Aracı aldım. Çok memnunum. Aracın fiyatını duyan herkes önce "çok bu fiyat" dedi; fakat aracı gördükten sonra "bu aracı almakla iyi yapmışşsın" dediler. depoyu fulledim. 35 litreyi 128 TL. 100 km'ye az kaldı, yakıt konusunu o zaman anlayacağım. anahtar konusunda şöyle bir merakım vardı: ilk sahibi aracı sıfır aldığı için yedek anahtarının olması gerekiyor diye düşündüm ki kullanma kılavuzunda da öyle diyor, fakat arkadaşım anahtarı aldığını hatırlamıyor. neyse bu sorun değil, sorun şu: kasko yaptıracağım. Allah korusun yarın öbürgün araç çalınırsa kasko şirketi "hani bunun yedek anahtarı" der mi acaba?