Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2004 Sonata Için Coilover Tercihiniz Nelerdir

'Sohbet' forumunda mucahit111 tarafından 14 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    bu araçla açı vs vermeye kalmak, performans beklemek araç için evet biraz ziyan yani yapamayacağı şeyler istiyorsun araçtan , tabi yapmak istediklerin imkanzda değil ama nekadar para harcayabilirsin ? bütcen nedir ona gore hareket etmek lazım

1 takım jant lastiğe ortalama 2500tl vermeye hazırsan ki bu + olur buyuk ihtimalle :D

on ebatların yanlış , arkalar orjinali

17 jant kullanırsan 215/50/17 olabilir bu tam orjinal olcu olur , 18 e geçersen kadranında biraz sapma olabilir fakat et kurtarıyorsa 225 45 veya 45 18 kullanabilirsin ki bence 18 cuk olur ornek

2. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
  3. mucahit111

mucahit111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Mücahit Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    11-BİLECİK
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Valla ben öğrenciyim 2500 lira afedersiniz bana koyar yani ön ebatlar yanlış biliyorum kışı geçirmek için sadece önlere taktık zaten normallerde lastiklerim Continental preminium contact serisi imkanım oldukça yapmaya çalışacağım abartmadan sade bir güzellik olsun istiyorum biraz daha güzel yol tutuşu versin istiyorum aracı hor kullanmıyorum limitlerine göre hareket ediyorum hem insan arabasının limitlerini denemesi lazım nerde ne yapcapını bilmesi lazım onun için test ediyorum birazda ama abartmadan tadını kaçırmadan arabalar bildiğim kadarıyla 1500 kilo civarı ama maşallah benzinde kalkışı gidişi 1500 gibi hissettirmiyor daha hafif geliyor bana birde bana göre artısı aracım badir bulunan manuellerden otomatik olsa bu kadar olacağını tahmin etmem parça parça el atmak lazın olaylara sakaryada okuyorum ben burda kırmızı elentra var bi tane gerçekten tr de tek dedikleri cinsten bilirsiniz bekki aracu emre kınalı diye birisinde burda heralde adam çok iyi yapmış hani bilindik arabalara modigikasyon uygulamamış ve çok farklı olmuş bende işin açığı buna biraz farklılık üretebilirim diye düşündüm

4. mucahit111

mucahit111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Mücahit Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    11-BİLECİK
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Makina bu tabiri caizse mermi gibi makina resmen farklılık getirmiş adam arabaya :D

5. alphan59

alphan59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    118
    Ad Soyad:
    Alphan SIYLI
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    şahsi fikrim olarak yapacağın masrafları net olarak hesapla, bir de harcayacağın zamanı değerlendir ve sonuçta seni ne kadar tatmin edecek onu da düşünerek karar ver. sanayiye bir kez girince çıkana kadar çok zahmetli bir süreç oluyor :) bütçeyi bilemiyorum ama i30, golf, leon, a3, 1.16 vb araçlar senin istediğin donanımları daha fazla karşılayacak gibi.

6. mucahit111

mucahit111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Mücahit Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    11-BİLECİK
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Doğru diyorsun ama ailemizin 5 kişi olmasından dolayı araç küçültemiyoruz en son bir kere marea ya binmiştik bana göre güzel arabaydı gerçide babam bir kere istanbula gidip geldi sattı arabayı gerçi senin dediğin arabalar güzel araba ama işte bize gelmiyor bende çok isterim öyle arabaları bunu en son bir tane RR 4.6 hse buldum takas edecektik ama bir anda vazcayıldı bu yenilerde 5.28 buldum araba hendekteydi gidip baktım e39 kasaydı çok beğendim ama arabada 5 tane hasar kaydı çıkınca babamda iptal etti moralimi bozdu aslında babamda arabayı satmak istemiyor çok beğeniyo bu arabaları yani en kötü sonatanın yanına bir araba daha alıcaz bu gidişle düşününki 3 tane araba var wv passat 1.8T Chevrolet Epica 2.0DLT Birde Sonata Var 2.0 GLS babam hepsinden çok beğeniyor bu sonatayı benim arabam kız gibi benim arabam çok güzel diyo satmak istemiyor bende madem satmıcaz takas etmicez arabanın ufak tefeklerini yapmaya başlayalım dedik işte tamponlarda ki çatlaklar olsun motor arıza ışığı olsun ufak tekefleri yapıp binicez arabanın fotoğraflarını atamıyorum atabilsem sizinde fikirlerinizi almak istiyorum araba hakkında ama nasıl atıcaz fotoğrafları bilmiyorum (daha yeniyim) :D

7. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sen bu sonatayı sat, sana 1993-1995 Mercedes Benz E-Classe E500 alalım.... hem konfor, hem yan hem max speed hepsi var... :)

8. mucahit111

mucahit111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Mücahit Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    11-BİLECİK
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Ah işte hep babam hepp :D arabanın fotoğraflarını atıcaz bugün inş uğraşıyoruz şuan atmak için :D

Tilki bunu beğendi.
  9. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şimdi Bu w124 kasa E500 dememin sebebi şaka ama Babanız görse ve bir binse size bile vermez, anneniz binse otomatik vitesinin konforundan inmez, siz binseniz 5000 motor , 326 hp saf bg gücü , 470 / 3900 NM tork ile deliye dönersiniz... :)

10. mucahit111

mucahit111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Mücahit Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    11-BİLECİK
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Tilki ve Umut28 bunu beğendi.
  11. mucahit111

mucahit111 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Mücahit Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    11-BİLECİK
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Ya hani binmemiş birisi desem babama bindide biliyordu kullandı bundan önce w210 du heralde kodu kedi göze bindi avangarde hemde ama yok ya nuh diye peygamber demiyo :D

Tilki bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş