Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2004 Santa Fe Hk.

'Şanzıman & Aktarma & Fren Sistemleri Sorunları Ve ' forumunda okaya46 tarafından 23 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. okaya46

okaya46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    ömer kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    mrhb değerli form üyeleri;
    Aranıza kahramanmaraştan katılıyorum.
    2004 model 1,6 crdi gls manuel vites santa fem için yardım ve önerileriniz bnm için çok kıymetli olduğunu önemle belirtmek isterim.
    2 ay önce aracımın üst kapağını iticileri pistonları komple yeniledim enjektörleri temizlettim turboyu yaptırmıştım (6.000 tl) .
    daha sonra başka birine yağ kaçaklarını gidermesi için bıraktıktan sonra daha sanayiden çıkmadan araç devir kesmeye başladı 3000 devirin üstüne naparsanız yapın çıkmaz oldu hararet problemi baş gösterdi tekrar yaptırdığım ustaya götürdüğümde maf sensoründen kaynaklanabileceğini ve servise götürmemi söyledi ama Kahramanmaraş yetkili servisten randevu alabilmek ne mümkün.bende sanayide başka birine gösterdim turbo kablosunun yanlış yere bağlandığından böyle bir hata verdiğini söyledi ki hakikaten daha sonra böyle bir problem kalmadı ama arada geçen iki haftalık süreç içerisinde arabamda aşağıdaki problemler oluştu
    turbo arızası,
    üst kapak conta yanması ,
    klima kompresör arızası ,
    araç sürekli 4x4 olmasına rağmen arka çekiş çalışmıyor yavru şanzumandan dediler.

servize detaylı expertiz yaptırdığımda bunların yanı sıra sağ aks sol tabla yı ekledi

ve tüm bunlar için servis 10 - 12 bin tl civarı bir masraf çıkar dedi özel yetkili servis ise 6 - 7 bin tutar dedi.
    antep veya maraşta bu konuda ustalığına güvendiğiniz yolmaz ustalığı iyidir diye tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. okaya46

okaya46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    ömer kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    haklısın msc dalgınlığım için kusura bakmayın ceratom ile karıştırdım santa fem 2000 motor

Umut28 bunu beğendi.
  4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    santa fe'nin basit tamiratları için bile sanayide usta bulamıyorum güvenilecek. böyle komple tamiratlar çok daha sıkıntılı oluyor anlaşılan.

geçmiş olsun. komple turbo yaptırdığınız usta bu işi yapamamış, ve anlaşılan bütün arızaları da bundan dolayı ortaya çıkmış.

soğutma sistemi, pompa, kayış, bunların hepsinin elden geçmesi lazım.

Bu Sayfayı Paylaş