Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2004 Otomatik Elantra Sadme Jeneratörü

'Elantra Forum - Club (XD,XD2; 2000–2006)' forumunda YasinD. tarafından 12 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. YasinD.

    YasinD. Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2014
    Mesaj:
    1,259
    Alınan Beğeniler:
    1,577
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    Ankara
    Ad Soyad:
    yasin demirbağ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Evet aktif bir arıza vardı. Sanayide ki pc ler dahil yetkili servisin orjinal cihazın da dahi ince incelemeler sonucunda bile maalesef bahsettiginiz hata bulunamadı çünkü, parçalanan bilyanin ve pulların hata kodu yok zannedersem! Fotoğrafları attım, bugün parça arayışım olmuştu, gerek kalmadı gibi. Sanzuman yarın araca konulup calistirilacak, umarım hallolmustur.
    Parça ile alakali ankarada bu işi 3 firmanın yaptığı söyleniyor. Ya vatandaşın farklı firmaları bilmelerini istemiyorlar ya da gerçekten 3 firma yapıyor. İnsanları canlanrindan bezdiriyorlar. Yoksa bu sektörde ki genel bir problem mi bu? @ai_torcuk abinin de kendi problemini kendi çözmesi gibi insanlar sorunlarını çözmek için akıl yürütürken bile çoğu ehil insandan daha iyi konuma geliyor. Yazık, kazandıkları paralara. Dilim de çok şey var da... susayim en iyisi.
     
    ai_torcuk bunu beğendi.
  2. Ümit18

    Ümit18 Kayıtlı Üye

    Yaş:
    38
    Katılım:
    14 Şubat 2017
    Mesaj:
    11
    Alınan Beğeniler:
    1
    Cinsiyet:
    Erkek
    Ad Soyad:
    Ümit Uysal
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Meraba Abi benim araci bilgisayara bagladik 4.vites yanlis oran diye hata verdi ne yapcam bilmiyorum nisanda iznim var ankarada bakacaz bi çaresine sen ankaradamisin abi geldigimde ugrayim yanina
     
  3. ZDF OTOMOTİV

    ZDF OTOMOTİV Kayıtlı Üye

    Yaş:
    45
    Katılım:
    25 Şubat 2017
    Mesaj:
    6
    Alınan Beğeniler:
    2
    Cinsiyet:
    Erkek
    Ad Soyad:
    NECDET ÇANKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ümit hocam 4. vites arızası viteslerin kavrama grupları ile alakalı bir sorun. 4. vitesin grupları yanmıştır muhtemelen. ama bunun sebebine bakmak gerekir.
    hidrolik beyin yada pistonlardaki bir kaçak bu duruma sebep olmuş olabilir. Biz İstanbuldayız maalesef. Telefon verebilir misiniz?
     
    badlizard bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş