Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2003 Admire Benzinli - 1998 Honda Cıvıc 1

'Accent Forum - Club' forumunda HyundaiClub35 tarafından 14 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. nasıl yok olum??? civic kullanmadınmı sen?? 1.4 motorunu mu kullandın??? HB lerince i-vtech motor ayrıca 1.6 civicin performansınamı sallıyorsun sen???

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Demin Bir Video Seyrettim Civic 11000 Devir Çevirdihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

3. Misafir

Misafir Guest

1,6ies söz konusu değil mi evet vtec motor yok.01e kadar üretildi bu kasa daha sonrasında vtec çıkmaya başladı.he dersen vti lar güçlü o dönemde 98 civarı onlara amenna

4. VTI ları biliyorum 180 hp civarndamı ne ucuyor onlar ama burda var 1.6 ies civic arkada i-vtech yazıyor onuda gectim aerodinamik yapıyıda katarsak her türlü civic önde bir arac ama modelim yüksek olsun diyen varsa accentti alır.ama temiz bir civici değişmem accentte..

5. Misafir

Misafir Guest

modeli kaç doğan Allah aşkına o dediğinin senin için araştırırız? ayrıca şu 08 09 civarı sedan cıvıc diyor olma sen onlarda yazıyor ı vtech

6. [​IMG]

araba bunn aynısı mavi arka 3.stob camınn önünde yazıyor.ayrıca 1.6 VTI 160 hp civarımış +20 hpden sorun olmaz...onuda biz ekleriz.9d

7. Misafir

Misafir Guest

git gördüğün bu kasa cıvıc ın arkasına bak bizim üst mahallede de var sen de gördün aynı renk aynı kasa.o yapıştırma sonradan olduğuna adım gibi eminim hatta senin accent e iddaya da girerim :) bir akrabam honda mutluhanda çalışıyordu iki yıl öncesine kadar da ordan biliyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

8. szn ordaki civic te varmı bilmiyorum ama burdakind eyazıyor sonradan yağıştırma mı bilmiyorum ama ondan gördüğüm için yazdım:))))

9. Misafir

Misafir Guest

o sonradan yapıştırma al sana orj si ve bunlar işte orjinalden olanlar gerçek...3.stop altında bak oraya cama[​IMG]

Düzenleyen : CAGLAR2801

10. işte aynı yazıdan vardıyeride aynıydı.sahtekar dolu piyasa işte...

11. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben de honda hastasıyım da ne acayip bir karşılaştırma olmuş yahu, hondayı alsan kasko yaptıramazsın araç 12 yaşına girecek yakında, hadi hepsini geçtim, aerodinamikliğini nasıl karşılaştırıyorsun, bakınca anlaşılıyor mu?

12. civic ile accent bir olurmu ya hangi mantıkla bir tutyorsunuz??? iyi düşünün hangi aracta rüzgara karsı daha direçli olur basık arabamı..... yüksek arabamı??? sanırmsam hiç civic görmediniz piyasada 12 yasına gircek araba demissin bne illede gidip civic alın mı demişim bana göre demişim ayrıca temiz bir civic ise değişmem demişim.bana göre 1.6 ies civic cok daha iyi arabadır.1.4 90 hp civic olsa alınmaz accent daha iyi derim doğrusuda bu ama 1.6 olduğu için iş değişir ayrıca 12 yasında olmuş diyorsunuz belki o arac diri. 12 yasında bir hyundai nin aynı sartlarda okadar sağlam kalacağındna eminmisiniz??? ben %70 hondadan eminim çünkü cevremde 1993 94 civic ler var hala dip diri duruyor ama bir tane temiz excelle yada yumurta kasa bulamıyorum yok gibi varsada gözükmüyor.ilk önce civic 1.6 kullanında öyle yorum yapın..!!!!

13. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bence her ikiside temizse ve admira da 1.6 ise admira daha mantıklı.civic 120 bg fakat bg gücüne göre tork değeri 143nm.yakıt tüketimi şikayat konusu.zaten bir sonraki kasa civiclerin motor bg gücü düşürülüp tork değeri arttırlması bu yüzden.performans adına hızlanma ve son sürat olarak afaki farklar yok sanırım.genç olan admirayı yedek parça fiyatları 2. el canlılığı ve arıza istatistiği olarak daha mantıklı görüyorum.

14. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben neye yorum yaptığımı biliyorum, ama bilmeden yorum yapınca sizin gibiler böyle oluyor, yahu bakarak aerodinamikliiği nasıl anlıyıp da karşılaştırıyorsun? bir bilen olarak bu işin bakarak olmayacağını söyleyeyim.
    ben honda civic kullandım, hem de tam sizin dediğiniz kasa 1.6, ayrıca ben hondaya hasta olacak kadar çok seviyorum, ama 12 yaşındaki araca kasko yapacak şirket bulunmaz diyorum, bulunsa da aracın %10-15i gibi bir değer talep ederler, çok pahalıya gelir.
    12 yaşındaki bir hyundai ile 12 yaşındaki bir hondayı niye karşılaştırıyorsun, bundan bahseden oldu mu?
    yani ortamı nasıl gererim diye sallıyıp duruyorsun, ayıptır yahu...

15. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siz yüksekliğe bakıp aerodinamimi hesaplayabiliyorsunuz ??? tebrik ederimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    üzerinde onlarca mühendisin çalıştığı bir konudan bahsediyoruz arkadaşlar..elinizi vicdanınıza koyarak mantıklı olalım...

civic isterse 1000 beygir olsun..bir aracı alma kriteri sadece performans olmamalı..galeri tarafından teklif edilen arkadaş iki aracı da test etmeli...iyice her yönden karşılaştırmalı..
    sadece internette yazılanlara göre (ki araçlara ait hiçbir bilgi yok) birşey diyemem civic veya admire olarak...ama işin içinde galeri olunca bende ister istemez bir güvensizlik oluşuyor...

görüşlerim kişiseldir..
    saygılar..

16. kadoli2046

kadoli2046 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    99 model 1,4 is kullandım 2000 model 1,6 ies kullandım ikiside hyundaiden kat kat üstün.hele hele 2000 model(zaten farkı yok 98-01 arası hepsi aynı) sattıgıma hala pişmanım o zaman paraya ihtiyacım vardı şimdi 2005 accent var elimde ama civic bambaşka bir araba.parça fiyatlarına gelince hyundai civic in yarısı fiyatına hemde orjinali

17. kadoli2046

kadoli2046 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sonuç olarak honda civic temiz ise kesinlikle bu takasa girmesin

18. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

19. [​IMG]

şimdi bu araba ile admireyi yolda birmi tutuyorsunuz acaba??? yav allah aşkına arkadaşlar ya hiç kullanmadınız civic yada aracı cekemediğiniz için doğruyu yazmıyorsunuz.admire 1.6 tek modeli üstündür birde 2.el piyasası daha iyidir.civic ise hem yola tutunuş hem performans olarak çok daha iyi arabadır.kullandım diyorsunuz 1.6 ies ibende kullandım yolda atma gibi birsey gördünüzmü??viyadüklerden gecin bakalım civicte bir anormallik sezecekmisiniz.admire 1.5 crdi de arc sallanıyordu resmen(1.6 admireyi bilmiyorum)ayrıca kasko demissiniz eninde sonunda o aracı biri alacak illa kasko olmayacak diyede güzel ararba alınmaz diye bir kaide yok.
    ben olaya model olarak bakmıyorum modeli üst olacaksa 0 km de alınabilir ozaman üstüne biraz daha para ile (misal era start vs gibi) arac alınabilir.yine son yorumum 2 arabada kıyaslanmayacak kadar farklı bir arac. bu bnm fikrim karsı çıkan olursa daha kötü bir sekilde cvb veririm!!!

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş