Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2001 model accent yakıt tüketimi

'Accent Forum - Club' forumunda ufukemrah58 tarafından 13 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Hayırlı olsun, Kazasız sürüşler.

Aracın 45-50 Lt benzin ile (Depo 45 alıyor diye hatırlıyorum)
    90-120 arası 600 Km benzin ile şehir dışı yol yapabiliyorsun.
    Hız ve Klima açılması yapılan km yi azaltıyor.2003 ü bende var.
    yumurta kasam varken herkeze yol verirdim. Şu an herkezden yol istiyorum.:)
    3000 Devir /DK ve yukarısında ki gücü hissettiğinde yapabileceklerine inanamazsın :) .

Accent kasa da 1.5 CC 16V ile Aleminyum alaşımlı bu motoru hyundainin gerçek anlamda ürettiği yüzakı bir motor diyebilirim.
    Sesli çalışması izolasyonu döşeme ve plastik aksamının fazlalığı kişileri rahatsız etmekte ancak parasına göre araç arayanlar için bulunmaz bir parça.

Tekrar hayırlı olsun.

2. ufukemrah58

ufukemrah58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bilgiler için saol

3. o aracla kıyaslamanızada hak vermiş değilim sebebi ise corolla ile accentti bence bir tutmayın efsane kasa dediğimiz corollalar bile şuanki son üretim araclara hatta accentlere bile kafa tutabilecek şekilde bu aracı alan kişi kendi accentine göre yorum yapmalı bu benim kendi fikrim bana göre arka tekerleğinde havalanma veya her neyse gibi bir sorun yok diye düşünüyorum hız yasak ama 140 150 ile çok makaslama atıyorum hiçte sorun hissetmiyorum tek sorun sadece viyadüklerde oluyor okadar..bndende saygılar olsun..

4. ercanboyaci

ercanboyaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun doğru tercihi yapmışsın...

5. accent 1,5 milenyumun teki kötü yanı altı carpıyor birde benzinli olduğu için alt devirlerde pek ataklık vermiyor 2000 1500 devir gibi ama 3000 devirden sonra yollar sizn...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş