Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2001 ls yeni aldım.fiyat ve özellik

'Accent Forum - Club' forumunda tugayt4 tarafından 28 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet bayırlarda zorlanıyor.Hele virajlarda devrini düşürünce toplamıyor.İlk aldığımda rampada sollama yapayım dedim.Araba toplayana kadar karşıdan gelenle burun buruna geldim.Şimdi bu huyunu biliyorum solamayı ona göre yapıyorum.Gerekirse bir düşük viteste sollama yapıyorum.O zaman motor bağırıyor ama rahat topalrlıyor.

2. azcık yüksek devirlerde değiştinmi yer sanırım ama seninkinde diiakat et 1,3 motor deviri azdır bende 6500 çıkan devir sen 5500 den sonrası tehlikeye giriyor demek

3. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet biraz yüksek devir durumu düzeltiyor dediğin gibi.Onun için sollamayı devir sınırdaysa bir alt viteste yapıyorum.O dediğini bilmiyordum.Devir sınırının 5500 olduğunu öğrenmiş oldum Teşekkürler

4. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yorumlarınız için çok teşekkürler.

5. Rica ederim sizn araclarda devirin rahat ulaşacağı en son nokta 5500 dür daha yukarısında motor tehlikeye girer.vede kırmızıdır rengi zaten

6. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    senden 10 gün önce 13750 ye 2006 model garantisi devam eden admire kasa 1,3 motor degişeni olmayan accent aldım ayrıca hyundai nin servisinden bana biraz pahalı geldi kazasız belasız inşallah hayırlı olsun kardeş

7. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Her iki araçta da devir 6500'e çıkar zaten o noktadan sonra fuel cut-off devreye girer... Bu devirlerde 2 araçta sürekli kullanılmaz yoksa 2'side motoru yer :))... Ayrıca kalkışlarda motoru bu kadar zorlamanın manasıda yok sonuçta bunlar aile arabası F1 aracı değil...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

8. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1,3 lerde 5500 sonrası kırmızıya geliyor ama sakıncası olmazmı 1,5lerde 6500 sonrası kırmızı die biliyorum

9. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hem 1.3 hemde 1.5 te redline 6000rpm de başlıyor... Bazı eski jenerasyon araçlarda sarı renk vardı 5500rpm den 6000rpm'e kadar uyarı mahiyetinde gösteriliyordu şimdi yeni jenerasyon araçlarda fuel cut-off motoru koruma amaçlı devreye girdiğinden sarı çizgi filan kalmadı... Yani özetle motor hacmi küçük diye motor zorlandığında bitecek diye bişey yok ancak kısa sürelerle yapılabilir tabii... Örneğin 1.3ün 85bg olan gücünü 5500rpm de verirken, 1.5 in 102bg olan gücüde yine 5500 rpm de verilmiştir... Bu demek değil ki her iki motor da 6500rpm çevirir zaten 6000rpm de yakıt kesiliyor... Her halukarda yineliyorum bunlar F1 aracı değil 8-10 bin devirlere çıksın eğer aracınızı seviyorsanız zaten bu kadar sıkıştırmazsınız...

10. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bende 1.3 yumurta war 7000 e kadr sıkıstırdım :) 1 kerelıgıne yaptım.dahada yapmm.motorda herhangı b problem ortaya cıkmadı...redlıne olayına gelınce,arac durarken 6000 ı gecmıyr ama gıderken 6500 goruyr.audı a3 de bızzat denenmıstır..

Bu Sayfayı Paylaş