Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2000 gls yumurta kasa 3. viteste takılma sorunu

'Şanzıman & Aktarma & Fren Sistemleri Sorunları Ve ' forumunda ferrhat tarafından 20 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. ferrhat

ferrhat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ferhat Kazancı
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    benim arcacım yumurta kasa 2000 model, benimde sorunum araç 3 viteste takılıyor, kontak kapatıp açılınca düzeliyor ama belli bir süre sonra yine aynı şey oluyor. aracın şanzıman yağ ve filtresini değştirdim 6 ay boyunca hiç yapmadı. sonra yine başladı. cihaza bağlandığında
    hata kodu : Sinyal Jenaratörü a arızası, Sinyal Jenaratörü aaçık devre" şeklinde idi. 3 kez hata silindikten sonra farklı zamanlarda cihaza bağlattım hepsinde aynı hataları verdi. hata kodu resmini ayrıca ekledim. şanzıman sıcaklık devresi hatası 1. den sonra birdaha vermedi ama ilk 2 hata hep aynıydı. hyundai özel servise gittim elektrik akasmına baktılar sinyal kablolarını değiştirdik oksitlenme vardı, kablolarda açık vardı hallettik dediler. sorun çözüldü 2 ay takılma olmadı fakat yine takılmaya başladı. sizce sorun nedir ve nasıl bir yol izlemeliyim.
    not: aracın vites geçişlerinde vuruntu ve sarsıntı yok, dik rampada bile ayağınızı frenden çeksenin en ufak bir geri kaçırma yapmıyor

Ekli dosyalar:

Bu Sayfayı Paylaş