Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2000-2007 accent sahibi dik. (Paslanma)

'Accent Forum - Club' forumunda hamza tarafından 17 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. mcmcmc

mcmcmc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar
    ıl
    Aynı arabayı kullanıyoruz benim ki crdi. Yalnız bu paslanma meselesinden yeni haberim oldu. 2002 model arabam 6 yılı geçirdi artık. Tavanda nokta şeklinde paslanma var galiba. Diğer yerlede pek gözükmüyor, ama bu kullanımdan da kaynaklanabilir, tam emin değilim, mesela bir taş da yapabilir?

2. 2002 milenyum kasa CRDI olsun veya 2005 2006 crdi admira olsun kullanıma bağlı paslanmalar vardır ve nem ortamıda önemlidir.nemli bakımsız 1 ortamda 1,2 yaşında arabada bile pas çürüme etkisini gösterebilir...

3. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    paslanma olan yerler fırça .taş vs meddelerin aşındıramayacağı bölgelerde.iç tarafta.bagaj contası üstünde sağ sol köşe kaynak böl.kapı cont.yanı kaynak böl.

4. bagaj contası dediğiniz yer bagajı actığımızda suların aktığı içeri doğru basık yerse biizmkinde oralarda hiç bir sorun yok vede göze carpan yerlerde paslanma yok ins.olmazda aracınız hala garantisi var paslanmaya karsı servise bir gösterin bence abi..

5. mihail

mihail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Belkide Hyundaierin ucuz olmasının sebebi kalitesiz kaportadır

6. mihail

mihail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Belkide Hyundaierin ucuz olmasının sebebi kalitesiz kaportadır

7. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim arabada da var 2-3 yerde Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın işte bizim insanımıza verilen değer hadi göreyim aynı arabayı satsın avrupada kaç kişi alıyor çok tiksindim ilk fırsatta satacağım bir daha Hyundai yanından geçmem 2 tanıdığımda benim sözüme bakıp aldı onların günahınada girdim

8. bunu okuduktan sonra bagaja kopmle silikon cektim . fitilleri söktüm oralarda slikon cektim yaklaşık 3.5 4 ay oluyor actığımd apaslanma filan söz konusu değildi bende çürüme filan yoktu işimi sağlama alayım dedim sizede tavsiyem böyle yapın...

9. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    vallaa helal olsun. tebrik ediyorum. aceba benzer bir durumda kaçımız aynı şekilde davranırdık ki???

10. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    dogan kardesım bu yorumuna katılıyorum... bu her aracta olabilecek birşeydir... Sadece Hyundai araçlarda oluyor demek yanlış olur...

-Nemli bir bölgede yaşıyorsundur normalden daha erken olur,
    - Kaportaya taş gelir ilgilenmezsin zamanla yağmur çamur nem derken başlar ordan paslanmaya...

bunun bir çok sebebi olabilir.. Genelleme yapım Hyundai araçlara çamur atmamak lazım... yumurta kasa sahiplerine sorun hiç paslanma olmayan araçlarda çıkacaktır.. bundan eminim

11. bencede abi son model arabada nemli ortamd akalsın bir sıcak bir soğuk görsün 1 sene sonra bakalım o aracta paslanma baslıyacakmı baslamıyacakmı??

12. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    benim arabada daha pas felan yok napcaz biz şimdi... :S

13. eşeği sağlam kazığa bağlamak istiyorsan ufak bir silikon oprerasyonu cek bencehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

14. fbacanli

fbacanli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ferruh BACANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İ40 1.6 GDİ (2012-201X)
    bu tür problemler her araçta olabilir. böyle bir probleme bakarak veya öyleki üretim hatasına bakarak bir firmayı karalamak doğru olmaz kanaatindeyim. kaldı ki başta da belirtilmiş dünyanın 5. büyük otomotiv firması. mutlaka hata yapılabilir ancak hatanın düzeltilmesi, mağduriyetin giderilmesi esastır. assan veya servislerden kaynaklanan tutum ve problemlere ise bişey demiyorum. elbette hakkımızı arayacağız.

15. piyasada okadar çok duydumki hyundai accent yaramaz 5 para etmez bir arac motoru dandik kaportası dandik diye sağ kulağımdan girer soldan çıkar tınlamam bile ama bir keresinde VECTRA B kasası kullana arakdaşım accent için kaportası zayıf motoru yaramaz demişti draga davet ettim kabul etti sonucunda hüsran oldu sonra hyundainin nasıl bir motor olduğunu anladı yani kullanan bilir...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

16. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ben 97 accent ls aracımı yan komşuya satmıştım.o araç son 5 yıldır dışarıda. benim aracım son 3 yıldır garajda . 2004 model daha fazla paslanma belirtisi gösteriyor.zaten can sıkan da bu.şu gerçek ki yerli üretim accentler korozyona karşı daha dirençsiz..

17. bu yanlış bir tabir bence türk üretimi accentler çürür diye birsey söz konusu olamaz ben aabama bakıyorum o aracı hergün bagajda dahil havalandırıyorum hiç bir yerinde bir sorun yok dediğim gibi birde işimi sağlama almak için slikon cektimki insallah bundan sonra birsey daha olmaz..

18. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bir ürünün üretim sürecinde alınan hammadde ve parçalarda tedarikçi değişimlerinde farklı vardiyalarda ve ya partilerde veya işçilikte farklı neticeler oluşabilir.bunu tüm oto markaları zaman zaman yaşayabilir.örnek vereyim. mercedes belkide dünyanın en prestijli markası fakat seyir halindeyken bir çok 403 otobüs yanmaya başladı.hatta konya civarında tüm yolcuları ile yanmıştı sonuçta bir şeyler yanlış yapılmış.2000 sonrası paslanma sorunu bir çok arkadaş dile getirdi.sizin araçta yukarıdaki saydığım nedenlerden dolayı olmayabilir.ama bu sorunu yok sayamayız.araç boya altından pas rengi oluşturuyorsa bu üretici hatasıdır.silikon sadece 1 yıl koruma sağlar ve dıştan etkilidir.sorunlarımızı bu tür platformlarda dile getirmemiz hyundai markasının sorunlara daha çok odaklanıp iyileştirme yapmasını hızlandırır.ama tablonun bütününe bakarsak kullandığımız araçlar kalite ve fiyat olarak kesinlikle iyi araçlar.büyüme hızı zaten bunu kanıtlıyor.

19. zuhri

zuhri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

20. zuhri

zuhri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    PAYLAŞAN ARKADAŞ'A TEŞEKKÜRLER.
    kimse üretilene bok atmıyor!GERÇEK BU!
    kimse bana araba kullanım şartları ile ilgili ders vermeye kalkmasın!
    yıllarca klasik amerikan kullanan birisiyim
    (nasıl kullanılması ve korunması gerektiğini bilirim).
    +araba hastası denilebilecek kadar titiz.
    dış etkenlerden korumak amacı ile her ay sürekli bakımını yapan (cila)
    paspasın altında toz'a dahi tahammül edemeyen biriyim.
    İ.T.Ü.(istanbul teknik üniversitesi) bilirkişi raporu ile ÜRETİMDEN kaynaklanan hata olarak raporlandı.
    emsal teşkil etmemesi için YARGITAY'a dosyası gönderilmedi.
    çünkü yurtta üretilen tüm arabaların toplanarak ücretsiz bakımı gerekirdi.
    aynı durumda olan 4 İL'de 40 araba fotoğraflamıştım.
    araba firma tarafından alınarak bir başka il'e satıldı.
    hiç kimse boş yere böyle bir dava ile uğraşmaz.
    bu dava sürerken OLMAYAN üretim yeterlilik ve TSE belgesiile iso belgelerini alan bir firmadan bahsediyoruz.
    saygılarımla.
    halilibrahim zuhri.
    0542.214.55.00-0532.356.35.07
    bu denli açık ve net yazabilecek
    + telefon numaralarını verebilecek kaç kişi var acaba?
    feyk yada asparagas olsa bu olmazdı!
    Düzenleyen : zuhri

Bu Sayfayı Paylaş