Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2. el 2011 elantra içi..

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda ozgurcem tarafından 14 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence bir aracı sadece jant farkı + yapmaz. Ancak yapacaksa da stock bir jant yapmaz performans jantları olur bakınız Honda Mugen design onlar + yapar o fiyata da değer ancak stock bir çelik jant + 2000TL koymamalı. Tabiki serbest piyasa isteyen istediği fiyatı koyar beğenen alır ancak bir de bu piyasada işi sadece performans jantları üzerine olan markalar var ve fiyatları bu stocklar kadar arada tercih sebebim tabiki stock olmaz.

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bi jant aracı plus yapar ya da yapmaz değil benim dikkat çekmek istediğim şey. Bu bayinin suçu değil fabrikanın suçudur. Akbak kafasına göre takmıyor sonuçta. Aylık fiyat listesi geliyor, araba geliyor bunu satacaksın diye sen de onlar ne derse yapıyorsun. 2000 lira bence de fazla ayrı konu. 1000 TL falan olsa çelik jant için ben kesinlikle alırdım. Tabi opsiyon olsa keşke.

3. ozgurcem

ozgurcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1000 tl kadar bi fark olsa büyük ihtimalle bende alırdım yanlız ben paramı tam ayarladım lpg detaktıracağım için şimdi lpg nin parasını çelik janta vermek istemiyorum. plus demişler madem çelik jant yerine hız sabitleyici fln koysalardı da anlamı olsaydı biz zaten çelik jantın istediğini alıp takabiliriz de hız sabitleyici vs yapamıyoruz.. dolayısıyla plus demeseler bari :) şu normal mode gelsede alsam artık 3 aydır sırf beyaz olsun diye bekliyorum ya :(

4. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Mode plusda acaba deri direksiyon ve vites topuzu varmı?

Bu Sayfayı Paylaş