Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2.18TL olmuş burada. Sizde durum ne?

'LPG Sistemleri' forumunda gargi_amca tarafından 14 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kaan kardeşim yazılarını okudum da neden hiç yapılan yolsuzluklardan bahsetmediğini sormadan edemedim, başta belediyeler olmak üzere bir çok devlet kurumu yandaşlarına onlarca kat fazla değerle ihale veriyor, sonra bu paraları bulmak için vatandaşa yükleniliyor, sonra senin gibi arkadaşlarda çıkıp memuru suçluyor, asıl asalakların kim olduğunu ben sana söyleyeyim, devlet ihalelerini çeşitli kayırmaşarla alıp, çok daha düşük rakama taşerona veren ve kılını kıpırdatmadan trilyonları cebine indiren ve sonrada vergi indirimi veya muafiyeti alanlardır
    son af kanunuyla gemicilik sektörüne vergi indirimi geldi, daha öncede pırlanta işine gelmişti, acaba kimler bu işleri yapıyor, bunların teşviğe ihtiyarcı varmı acaba, bu vergi indirimleri halkın sırtına yük bindirmiyoormu acaba???

ayrıca bir konuda tartışırken kullandığımız ifadelere ve nereye gittiğine dikkat edelim, bütün memurlar asalak dediğin için seni uyarıyorum, tekrarı halinde üyeliğin askıya alınabilir

2. gargi_amca

gargi_amca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gaan isimli kullanıcının yazdıklarını şiddetle protesto ediyorum. bukadar bir genelleme ve birçok meslek grubunu bünyesinde barındıran memurluk mesleğine böyle şeyler söylenemez. ve her ailede en azından akrabalarında memur bulunan tüm halkımızahakaretdir bu. zamanında başlatmış olduğum bu konu başlığı amacından sapmıştır. görevli arkadaşlarımdan konuyu kapatmalarını dica ederim.

3. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
  4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    konu amacından sapmıştır, bu nedenle konuyu kilitliyorum,
    buradaki tartışmayı başka konulara taşıyan üyeler tarafımdan askıya alınacaktır, konu kapanmıştır

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş