19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

160 kilometre hızla gelen ölüm

'Sohbet' forumunda acar tarafından 31 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    normalde 80-90 km hızla gıtmekten zevk alan bırısıyım ayrıca depomdakı benzınıde korumus oluyorum, ama gelgelım bu suratle gıderken sureklı selektor yıyınce cılgına donuyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif ve o selektoru atanlara bende makas atarak karsılık verıyorum 5-10 nunu gectıkten sonra rahatlayıp tekrar sag serıdımde 80-90 gıtmeye devam edıyorum

2. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen hocam daha sarı yanarken kornaya basıyolar..sağından geçenler.makas atanalr he bide sol şeriti kapatıp sohbet edenler yokmu....hocam bir almancı akrabamız dedik i"ben yıllardır türkiyeye gelir giderim ve 3 sistemi çözemedim... 1.si EĞİTİM 2.cisi SAĞLIK 3.sü TARFİK..."dedi vede neticede haklı hepsi başı oş hepsi allaha emanet hepside kafasına göre işliyo....a

3. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Hata hata ile düzeltilmez. İki yanlışta bir doğru etmez. Sizden biri yol mu istiyor verin, belli ki acelesi var. Ya gerçekten acil bir işi var, yada ilerde yapacağı kazaya yetişmesi ve o kazanın olacağı yerde ve zamanda orada olması gerektiği için sizden yol istiyordur. Bırakın gitsin.

4. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
  5. lodost34

lodost34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok kötü olmuş allah rahmet eğlesin ne diyelim

6. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)

aynen hocam malesef insanı zorla tahrık edıyor diğerleri bi çok kez.ama bi diğer arkadaşın dediği gibi de hata hatayla düzeltılmez.çekılıp vercen yolu sellektör yapana gitsın bakalım nereye kdr gidecek...

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Turkiye en tehlikeli durum ise ısıklarda ilk haraket etmektir. Eger yesil yanar yanmaz hareket etmezseniz arkadan babası belli olmayan bir vatandas ısık yesil yanar yanmaz kornaya basar. (Bir gun bende onun bir tarafına basıcamhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif) İşte en tehlikelisi ısık yesil yanar yanmaz yola fırlamaktır. Cunku, karsıdan da sarıyı gorup(sarı ısık frene bas ve dur demektir, kırmızı bekle demektir. ) daha fazla gaz vererek gelen bir dingil olma ihtimali hayli yuksektir, özellikle istanbulda. Bu sekilde unutmadıgım bir deneyimim oldu. Simdi, eger ışıklarda ilk ben yola cıkacaksam cok kontrollu cıkıyorum. Dikkat edin, bu yüzden meydana gelen cok trafik kazası videosu var. Siz siz olun ısıklarda arkadaki kornaya bassa bile gaza yuklenmeyin, gerekirse kornaya basana sopa atın ama gaza yuklenmeyin ısıklarda.

Bu Sayfayı Paylaş