Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

16, select'e lpg taktırırsam kârım olurmu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda belive2 tarafından 4 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. hyundai_engine

hyundai_engine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şahsen tavsiye ederim...ben 1.4 aracıma teleflex gfi marka sıralı sistem taktırdım...gayet güzel....çekiş açısından da iyi...
    ekonomi konusunda şunu söyleyeyim..ben şahsen işte şu kadar km yaparsam amorti eder miyimyada kâra geçer miyimdiye hesap yapmam...yılda şu kadar km yapmadıktan sonra bir anlamı yok yorumlarına da katılmıyorum şahsen... bir kere daha fazla yol gidiyorsunuz..aracınıza daha rahat biniyorsunuz..eskiden 50 liralık benzinle 160-170 km zor yapardım...şimdi 50 liralık gazla çok rahat 310 km yaparım...yani gaz taktırdığınızda aracınızı deli gibi kullanabiliyorsunuz...

avantajları:

1- aynı paraya yaklaşık 2 kat daha fazla yol katedebilirsiniz
    2-artanbenzin fiyatları canınızı sıkmaz..dünyanın en zengin adamı olmadığınıza göre, dünyanın en pahalı benzinini kullanmak zorunda kalmazsınız
    3-haftasonları daha rahat pikniğe gidersiniz..

Düzenleyen : hyundai_engine

2. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence lpg taktırmakla kesınlıkle kar edersın bırdun benzınlı bır era kullanma fırsatı buldum ızmırden kusadasına gıtgel yarım depo yaktım oturup aglıcaktım az kalsın dızel bır erayla aynı yolu ceyrek depodan daha az bı yakıtla alabılıyosunuz dıyım..

3. Misafir

Misafir Guest

Karınızın olması kaçınılmaz bir gerçek ancak problemleri de yanında getirdiği gerçeğinide göz ardı etmemelisiniz..

4. tolga75

tolga75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Attığınız taş vurduğunuz kuşa değermi ? analizini iyi yapmak lazım Ekonomi yapmak için LPG taktırma maliyeti ve daha sonrasında çıkacak problemleri giderme maliyetlerini iyi hesaplayın +can sıkıntınıza biçeceğiniz değeride hesaplayıp ona göre işlemlerinizi yapın

5. Misafir

Misafir Guest

Ben de bunu anlatmak istedim..

6. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coşkun abim ve tolga75, sanırımESKİ lpg sistemleri kullanan ve kullananlarınetrafındaki kişilerde çok olumsuz intiba bırakmış, adın cıkmış 9 ainmez 8 e durumu var, merdiven altı 300-500tl ye takılan sistemler,gaz kokusundan aracta durulamaz hale gelen, cekmeyen, sabahları çalışmayan, patlayan, motorun ömrünü kısaltan, aracın her tarafını montaj içindelen dandik sistemler değil artık bunlar yeni tip sistemler benzinde neyse gazda da o arac, aractan cok fazla anlamayan biri benim aracımda lpg sistemi olduğunu anlayamaz herşeyineredeyse gizli.Dezavantajı tekstepne, ben şehir içinde eve bıraktım lastiği2 adette köpük aldım patlarsa lastiği onarmak için, yarılırsa Allah kerim kaskodan ücretsiz yardım isteriz :)
    maddiyat olarak uygunsanız alternatifi dizel olabilir.
    Düzenleyen : mst2000

7. reis4242

reis4242 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    garantisi sadece yakıt sistemiyle ilgili bi sorun için kalkar.diğer garantileri aynen devam eder aracın.

8. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    valla o kadarını bilmem ama benim 16 hyundai accent era lpg taktırdık 500 km de km başına130 binnara yaktı uzun yol ama şehir içi 190-200 binara felen km başına
    Düzenleyen : salihpetek

9. lsg333

lsg333 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım eğer ki çok yol yapıyosan 3 yıla kalmaz arabanın parasını lpg den çıkarırısın............bu bahsettiğim olayı ben gerçekleştirdim polo ya tüp taktirdım 3 yılda inan parasını tüpten çıkardım ve sattım şimdi dizelci oldum kafam daha rahat.........

10. Misafir

Misafir Guest

bugün ittibariyle 1500km oldu 151kuruş yakıt km de

11. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    şehir içimi şehir dışımı

12. serci27

serci27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Elbette olacak.Km de 10 kuruş karın olsa 10.000 km de 1000 tl,100.000km de 10.000tl karın olacak.Brc taktır.Ayrıca Bursa da 1600 tl + ruhsata işletme 1850 liraya malolur sana, taksit yapıyorlar.Ben 1.4 e taktırdım 140 kuruş yakıyor km de.Maşallah nazar değmesin

13. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

14. Misafir

Misafir Guest

Aslında en sorunsuzu Tartarini arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim...

15. akin

akin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracınıza sonradan tüp taktırdığınız zaman, araç motor ve elektrik aksamları için garanti kapsamından çıkıyor...

16. hndnrcp

hndnrcp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    garanti devam eder

17. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın garantisi arac bayiden cıkmadan lpg takıldığı taktirde devam ediyor diye biliyorum diğer türlü sonradan takılmalarda arac garanti dışı kalıyor.

18. oosmanlar

oosmanlar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba,

LPG konusunda tereddütte klan arkadaşlar için açıklama yapmak istedim. Yaklaşık 1 senedir sıfır aldığım arabamda servisinde taktırdığım(5 yıl garantili) LPG sistemi kullanıyorum. Herhangibir problem yaşamadım gayet memnunum ve benzin parası düşünmeden arabama binebiliyorum. Yani öyle bahsedildiği gibi sorun çıkaran bir olay dğil kaldıki erviste taktırırsanız garantili(sıfır araçlar 5 yıl, 2. el araçlar 2 yıl), sorun çıkarsa hallederler. Her benzinciye gittiğinizde keşke taktırsaydım diye düşüneceinize LPG taktırın keyfinize bakın. Merak etmeyin attığınız taş vurduğunuz kuşa değer. benim öyle oldu:))

19. alivedi

alivedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 HAZİRAN ayında 1.4 era team abs aldık ve garanti bozulmasın diye LPG taktırdık. şimdi aracımız 11000 km de ve hiç sorun çıkarmadı. gayet memnunuz. herkese tavsiye ederim.

Bu Sayfayı Paylaş