Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

15000 bakımındaki fahiş fiyat

'Getz Forum - Club' forumunda astalavista144 tarafından 7 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    insanları garanti oyunuyla yetkili servise zorluyorlar. bende 2008 model aracımı yetkili servise götürmemeyi düşünüyorum

2. reelerdener

reelerdener Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bencede götürme yani arada 50tl ye kadar fark olsa dersinki servis ama benim yaşadığım olayda en az fiyat veren özel servis 260 dedi ben 90 a yaptırdım 170tl fark var arada yetkili servislerde en az 290 dedi onlada 200tl. ayrıca bakım dediğin yağ koyuyolar filtre değişiolar bunu ha servis yapmış ha ahmet mehmet usta???????????? fark nerde???

3. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2008 in 12. ayında 60000 bin bakımını yaptırdığım serviste ( kavacık maslak) servisi bana yan sanayi fren balatası koymuş olacak ki 1 ay sonra ötmeye başladı hala ötüyo,işte bu yüzden ki yazıklar olsun diyorum,garanti mi? istemiyorum kardeşim garantili olmasın..ilk önce adam gibi iş yapsınlar...

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Tercih meselesi ben yetkili servise gidiyorum.Arada çok farkta yok. 50liraya bakım yapan yerlerde var.Ona bakarsan..Dediğim gibi tercih

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Gidip hakkını aradın mı..? Tercih ben şaşmam yetkili servisten..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Farkı satarken anlarsın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifAyrıca ben hiç bir bakımda çok fazla fiyat ödediğimi düşünmüyorum. 400 liraya ağır bakımı.+ Bir çok ta işlem yaptırdım + 6 ay vade yaptılar daha ne olsun ki..
    Düzenleyen : Leventt

7. reelerdener

reelerdener Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ok arkadaşım sen git servise kafan rahat olsun gidipte arkasından çok laf edenlerde var bunuda unutma. benim dışarıyı tercih etme sebebim 1. fiyat çok çok uygun 2. hemen geri veriolar arabanı servis gibi bırak 2 gün sonra gel demiolar 3. hiç bi işime yaramayan fatura için kdv ödemek zorunda kalıyorum 4. benim ustam arabayı kendi yapıyo servisteki ustalar gibi çırağın eline bırakıp çay içmeye gitmiolar

8. reelerdener

reelerdener Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım boşuna avukat pozisyonuna giriosun ki çok yanlış, gel hadi satalım arabamızı bakalım sen serviste yaptırdın die 1000tl fazla para verceklermi??? ne alaka satınca anlarsın demek? hiçmi araba alıp satmadık hiç alakası yok o dediğinle. Tercih hakkından başka savunulacak yanı yok servise gitmenin

9. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Senin gittiğin servislerle alakalı.Valla ben hiç bir sıkıntı yaşamıyorum serviste aracımıda 10 numara yapıp veriyorlar.Yani yetkili servis derim her zaman

10. reelerdener

reelerdener Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu konuşma bire bir tartışma şekline dönsün istemiorum arkadaşım ama dediklerim uydurma şeyler değil hangi servis 4 saate arabayı verio bende bunu çok merak ettim???? istanbulda bana böyle bi servis söle? ben cam için gittiğimde bana 3 gün süre verdiler sanayiye gittim 2 saat sonra çıkardılar arabayı

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Arkadaşım nereye getirdin olayı .İşim gücüm yok avukatlık mı yapacağım.Sen gitmem demişsin ben giderim deyince avukatlıkmı yapmış oluyorum.Olaya neresinden bakıyorsun benimde "ben yetkili servise gitmem" dememimi bekliyorsun yazdık ya "tercih meselesi" diye.Biraz sakin yaz istersen herkes aynı fikirde olmak zorundamı onu anlamadım.Yetkili servis bakımlı araçla kendi aracını bir mi tutuyorsun.Tabii ki fark olacak.Bizde araba aldık sattık çok.Birbirimize iş öğretmeyelim.Ben yetkili servise giderim sen gitmessin bu kadar basit.İnsanlara kulp takma biraz daha dikkatli yaz ..

12. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Süre vermek farklı şey arabanı bırakıpta 2 gün sonra almak farklı şey.Aynı şeymiş gibi konuşma istersen.Cam 3 gün sonrada gelir 5 hafta sonrada bu gayet normal.Neticede sipariş verilip öyle geliyor.Arabanı serviste bekletmiyor herhalde geldiği zaman apraçan ne olursa olsun değiştiriyor.Zaten tartışmıyoruz.Senin yazına istinaden cevap hakkımı kullanıyorum

13. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Maltepe HUNKO .Pazartesi 60.000 bakımını yaptırdım istersen sor kaç saate bittiğini 0216 417 92 92 34 hıb 33

14. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    şirket aracını yetkili servise götürmüştüm bikaç kez bakıma (2006 getz crdi). garantideydi araç ama servise sokuyolar seni başka biyere alıyorlar aracı göremiyorsun. sırf yetkili servis tabelası var diye de sonuna kadar güvenemem ben. kendi aracım zaten garanti kapsamı dışında özel servise gidiyorum ki gittğim usta da hyundai eğitimlerinde yer almış bir usta. şimdi de servise bağlamak için 5 yıl garanti veriyorlar. neden çünkü garantisi bitmiş aracı kolay kolay kimse yetkili servise götürmüyor. 2. el fiyatına gelince tabi ki artı bir değer ama servise verdiğin ekstra para kadar değeri artmıyor aracın. herkese iyi forumlar

15. Misafir

Misafir Guest

Peki sanayide yaptırdığın usta sana ne gibi bir garanti veriyor, yarın öbürgün aracın başına bir şey gelecek olsa tanır'mı acaba o usta seni....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

16. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 3 yıldır bakımlarıma 120-130tl den çok hiç vermedim.Garantisi dolmuş olsa bile serviste yaptırırım mantıken.

17. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Açıkçası benim arabanın garanti süresi bitsin, bende servise gitmeyi düşünmüyorum. Ama şöyle bir durumda var, eğer servisle aram iyi olursa, servisi de bırakmam.
    Her zaman garanti süresinde servis iyidir, sonrası ise servisi beğenme yada dışardan tanıdık usta bulmakla ilgili bir durum.

18. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum her servis bir değil nasıl ki beş parmağın beşi bir değilse her servis bir değill.. bunu servislere mal etmenin gereği yok bende yaptırdım diyorum 15000 bakımı ekstra olrak ön balatalar değişti 250 lira verdim...Sen kazıklandın diye herkez kazıklanıcak diye bi şey yokkk

19. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abi boşver .Arkadaş arabasının bakımını sanayide yaptırsın daha ucuz

20. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben 15000 bakımını 215 tl ye yaptırdım kasımda hemde arabam dizel bana fren balatalarını değiştirelim polen filtresini değiştirelim dediler değiştirmedim arabam şu an 20000 de bakım 15000 ama 13000 de yaptırmıştım hala frenlerimde bir sorun yok silgeçlerdede bi sorun olmadı herkes dikkat etsin bu servislerin oyununa gelmesin

Bu Sayfayı Paylaş