Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

15.200 liraya 2006 model 92.000 de full boyalı era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda salvadore_xp tarafından 28 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kalıbımı basarım yalan söylüyor.Ben hayatta almazdım böyle bir aracı
    Düzenleyen : Levent

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi diyorumya şirketlerden alıyorlar..km sini düşürüp toparlayıp..yeni aldım ihtiyactan satmak zorundayıp birazda ucuz gösterip hemen cıkarıyorlar ellerinden..arabanın kusurlarını örtmek içide ben arabadan hiç anlamam diyorlar..bildiğim kişiler var bu işi yapan..

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ortalık ş....siz kaynıyo Yusuf

4. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eski arabamın (citroen saxo) km sayacı bozulmuştu... Bostancıda bir ustanın tamir edebileceğini söyledikleri için Bostancı sanayiye gittim ve ustayı buldum... Adamları aracımdan göstergeleri 15 dk. söktü ve tamir etmek için tamirhanesine aldılar... Bende kapının önünde başladım beklemeye... İçinden bir parçası kırıldığı için bir türlü tamir edememiş bende yaklaşık olarak 2 saat tamirhanenin önünde bekledim... Bu iki saatlik süre zarfında abartmıyorum belki 20 tane araç km sini düşürmek için buraya geldi.. Bunların içinde genelde beyaz renkte dizel kangoo, partner vb. araçlar çoğunluktaydı.. Bunların yanında oldukça lüks jepler bile geldi... Bu arada genelde araçların düşürüldüğü km 85.000... Hatta aracı getirenlerin bir çoğu artık ustayla kanka olmuş ve bunu şunu gösteriyorki sürekli bu işten ekmek yiyor her iki taraf... Aslında bu tamirciye usta diyorum ama bakmayın gerçek bir usta böyle sahtekarlık işlerine girmez... Bunlardan olsa olsa ancak usta müsveddesi olur...

Şimdi hem şirket arabası olupta hem de km si düşükse kesinlikle işin içinde bir bit yeniği vardır... Aracı almadan önce mutlaka ama mutlaka sizin istediğiniz bir servise detaylı bir şekilde inceletmenizi tavsiye ederim...

5. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yahu 2006 model bir araba neden boyaya ihtiyaç duysun.
    o arabayı çöle bıraksan 3 yılda güneş yanığı olucağını bile sanmam.
    araba da komple boya olduğuna göre ya taklalı ya da taksi çıkması.
    bunun başka bir izahı yok.

o yüzden bence macera aramayın. üstelik fiyatı pahalı.

6. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Direk Başka Araçlara Bakın Anca Çok İyi Tanıdık Olup Ne Oldugunu Bildigim Araç İse Alırdım

7. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bencede hiç yanaşmayın sitede bunun örnekleri var...taştan olsun ama BİLDİĞİNİZ bi araç olsun

8. era_2010

era_2010 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sitede de kafası ağrıyan hüseyince gibi abilerimiz kardeşlerimiz var kafanız rahat olsun bence yanaşmayın hiç inandırıcı değil söyledikleri.15varsa gidin dizel getz alın veya km yüksek sorunsuz denk gelir hiç olmadı bir iki daha koyup 16-16,500e süper dizel eralar var
    Düzenleyen : era_2010

9. era_2010

era_2010 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    http://www.sahibinden.com/acil_ihtiyactan_satilik_arac-72WQQaXQQ19728010WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_2006_hyundai_era_1_5_crdi-56WQQaXQQ20490010WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/yok_boyle_fiyata_ihtiyactan_satilik_2006_era_full_donanim16_250-64WQQaXQQ20195911WQQpXQQdisplayitem

bu araçları soruşturmakta fayda olduğunu düşünüyorum temizi denk gelebilir.alacağınız aracı mutlaka ya servis kayıtlarından sordurun ya daexpertiz yaptırın expertiz şart neden derseniz yapar kazayı servise yaptırmaz kayıtlarda bulamazsınız

10. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    ahmet abi, kelimeleriz anlasiliyorama daha duzenli yazarsakturkcemizi guzel kullanma adina daha iyi olur... Saygilar.

11. era_2010

era_2010 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakma erkan kardeş hiç bakmadan yollladım yazdım diye yaw özür dilerim. düzelttim

12. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    estağfirullah abi ne kusuru... bizimki nacizane bir tavsiye... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

13. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim. Araçtan vazgeçtim. Bu konuda hepinize minnettarım. Kadıköy'de başka bir araç buldum. Kadıköye en yakın hyundai teknik servis nerededir? Bilgi verirseniz sevinirim. Yarın sabah bakacağım, arabayı bağlacağım.
    Servis sorumlusu belirtilen adrese bir usta gönderir mi? Böyle bir uygulama var mı?

14. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    isabet olmuş hocam... başınızı ağrıtmaya değmez... umarım temiz bir araba bulursunuz... sevisler dışarıda kontrol edemez arabayı... bilgisayara falan sokuyorlar... servise gitmeniz gerekir... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

15. era_2010

era_2010 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kadıköye yakın ise uçar plazaya gidin altunizadede hem hyundaıclub ten geldiğinizi söyleyin indirim de yapıyorlarmış bu forumda da ordan arkadaşlar var galiba.

16. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    salvadore_xp Bey o araçtan vazgeçmeniz bence isabet olmuş.İnsan ilk arabasını alırken haliyle heycanlı oluyor bir an önce alıp kullanmak istiyor ama bu acele çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor maalesefhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif.Zaten yorum yapan herkes belirtmiş ama ben bir daha yazayım.Aracınızı yetkili servise göstermeden kesinlikle almayın size 50 tl ye mal olur ama hiç değilse kafanız rahat olur.Umarım sorunsuz bir araç bulursunuz.İyi günler dilerim.

17. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim hepinize. Başka bir araca yöneldim şuan.
    16.000 liraya 72.000 de 2006 model hyundai accent era 1.5 diesel alacağım. Çamurluk ve kaputta düzeltme ve boya var. Başka boyası yok. Değişeni yok. Klima, abs, tek hava yastığı, immolizier, cd çalar, 4 cam otomatik,bas,arka cam buz çözücü mevcut.

18. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hocam sızın ıcın ınsallah hayırlısı olur kaputta boya olması bıraz dusundurucu gıbı ama onemlı bır seyı yoksa guzel bır secım bana gore eraların en guzellerı 2006 ve 2007 nın sonuna kadar olanlarıdır dıreksıyon amblemı krom ve vıtes topuzunun ustu maun kaplama ayrıca otomatık cam dugmelerı ısıklı ve VGT amblemlerı var,ayrıca on ızgara kromsuz ve arka cıta kromsuz:))

19. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 72.000 de olan araç 2008 yılında 140.000 km bakımına girmiş. Yani kilometre düşürülmüş. Boşu boşuna Kadıköy'e kadar gitmiş olduk. Çok şükür arabanın ne halt olduğunu öğrendim. Artık araba almaya korkar oldum; bu gidişle ben zor araba alırım..

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    çok şükürki anlamışsınız..boşuna demeyin..hiçbir sey boşuna değildir..hayırlısı olsun..

Bu Sayfayı Paylaş