Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

15.200 liraya 2006 model 92.000 de full boyalı era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda salvadore_xp tarafından 28 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  2. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben sedan istiyorum; yazın köye giderken de çok işimize yorar. O yüzden era'lar daha işlevsel olacaktır; hem görüntü olarak da beğeniyorum. Ama 1-2 milyar değil, 3-4 milyar daha arttırmam lazım bütçeyi.
    Ben öğretmenim. Smestır tatilinde araba işini halledeyim diye uğraşıyorum. Ama anlaşılan ya kazıkalacağım ya da bu sevdadan vazgeçeceğim...

3. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Admire' ler daha uygun. Ama onların dieseli yaramaz diyorlar hep. Gerçi Hyundai alacaksan hep benzinli alacaksın diyorlar. Bunun sebebini de anlamış değilim. Sizce era'da direterek doğru mu yapıyorum? Admira da dayanıklı ve uzun vadede işimi görür mü*? Fiyat olarak beni sarsmıyorlar enazından...

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
  5. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benzinli düşünmüyorum. Clio'lar pek hoşuma gitmez. Era ya da admire tavsiyeniz var mı?

6. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    ..şöyle düşünün o araç sizin olsaydı ne için o aracı komple boyatma gereği duyardınız?..Kullanmak içinse pırıl pırıl osunda kullanayım içinse neden araç şuan satılık yok satmak için boyatılmışsa ne diye masraf yapıp uğraşsınki satacak adam boyaya vereceği para kadar fiyatta indirim yapar yine satılır üstelik araçta komple boyalı araç muamelesi görmez..

...bence bu araçta bir hinlik var yetkili bir servise gösterip expertiz raporu almadan kesinlikle almayın sonra çok üzülürsünüz unutmayın arac alması kolay satması zordur

...Bir diğer konuda artık sizinde içinize bir kurt düştü bu araç için bu saatten sonra artık içinize sinmez o araç içinizde hep bir "acaba" düşüncesi olacaktır paranız cebinizde olduktan sonra bütün araçlar sizin bence başka bir araca bakın o aracıda aklınızdan çıkarın.

7. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    ,

dediğim gibi hiç olmadı temiz, uygun fiyatlı benzinli al, atiker taktır
    990lira 10 taksit, maslakta çevre otogaz var, işçiliği iyi
    serdar hocam orda taktırdı, bilgi veririz

8. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bizim evin kapalı garajı olduğu için tüplü araç konulmuyor. yoksa era benzinli team alıp ona tüp attırmayı düşünürdüm.
    Verilen bilgiler için de hepinize ayrıyetten teşekkür ederim.
    Lakin bu araç sahibiyle yarın bir buluşmam var. Sizce bir ustaya baktırayım mı? yoksa temelli yolları ayırayım mı?
    Düzenleyen : salvadore_xp

9. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    o rakamlara dizel alırsanız o dizel sizi üzer, başka da bişey demiyorum
    karar sizin, kendi düşen ağlamaz

10. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    hocam ustadan ziyade mutlaka bir servise götürün aracı... baktırırken kaygılarınızıda satıcıya çaktırmadan yetkili ile paylaşın... ona göre değerlendirsinler... yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi bu konuda en sağlıklı desteği uçar otomotiv den alabilirsiniz... Ayrıca hyundaiclubtr ye üye olduğunuzu belirtirseniz özel olarak ilgilenirler... Saygılar...

11. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim erkan bey. Yarın araçla uçar otomotive gideceğim.
    Size özelliklerini belirttiğim aracın değeri nedir sizce?
    Ekspertiz'de değişeni yok, kilometre orjinal, yani araç sorunsuz çıktığı taktirde değeri ne olur? 15 küsürHakkı mıdır?

12. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Bir Admire kullanıcısı olarak era piyasasını takip etmediğimden fiyata yorum yapamayacağım... Ama 14-15 bin civarıda Admire'ler satıldığına göre o fiyata era almak mantıklı gibi... tabiikide aracın temiz çıkması lazım... size sözlü olarak değişeni yok demişler... eğer ağır bir kazası varsa yada km ile oynanmışsa sizin yerinizde olsam hiç yanaşmam o arabaya... şu anda konuşulanlara bakarsak km ile oynanmış gibi duruyor... öyleyse çok sürmez motor ister o araba başınıza dert alırsınız... tedbirli olmanızda fayda var...

Düzenleyen : erkancakan82

13. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ekpertizte değişeni olup olmadığı kesinlikle çıkacaktır. Büyük kaza konusunda aklımda soru işareti kalmayacak.
    Ama aracın rutin bakımları hyundai servisinde yapılmamışsa kilometrede oynama olup olmadığı anlaşılmayacak. Öyle tahmin ediyorum; ya da anlarlar mı dersiniz?
    Bu konuda hep kafamda soru işareti kalmasına sebep olacak. Diesel araçların motor sorunları çok masraflı diyorlar. Şayet değişeni çıkarsa hayatta yaklaşmam araca.

14. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    zaten dedikleri gibi şirket aracıysa büyük ihtimalle bakımları mutlaka serviste yapılmıştır... şirketler gider gösterip vergiden düştükleri için atlamaz bu konuyu... normal tamirci yerine servisle çalışırlar... Aracın servis kaydı çıkmazsa o zaman şüphelenin siz... bir üçkağıt vardır bu işte...

Ayrıca servisler km oynanmışmı oynanmamışmı tespit edebilir diye tahmin ediyorum... tam emin değilim ama teknik bilgim yok bu konuda...

15. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok haklısınız. Şirketler servis ile çalışırlar.
    Aracı aldığımda zararına satacağımı tahmin ediyorum; lakin 2-3 sene sorunsuz binebildikten sonra 4-5 milyar zararı göze alabilirim. Ama benim kaygım aldıktan sonra hiç satamamak. Boyalı deyince herkes ürküyor zaten benim gibi :)
    Piyasasının 3-4 milyar altına verince kesin alınır mı? Yani piyasa ne olur, ne biter; bilinemez ama bu aracı 3 sene kullandıktan sonra 10 milyara satmak isterim. Yine de alıcılar ürkecektir.

16. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    size nacizane bir tavsiye... o parayı o arabaya vereceğinize gidin 2006 model temiz bir Admire alın bakın keyfinize..... yıllarca dönüp arkanıza bakmayın...

17. salvadore_xp

salvadore_xp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aslında admira bütçeme uyuyor. Sizin aracınız diesel mi? Diesel admira tavsiye eder misiniz?

18. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    bende 2005 1.3 benzinli var... sitede dizel Admire kullanan çok arkadaşım var... şikayet edeni duymadım...

19. Misafir

Misafir Guest

Erada Dizel AlıcaksınızBir kere Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum. 1.8 Passatı Olan Akrabamız Kullandı Bizim Erayı Çok Beğendi Motorunu Hakikaten Beğenilmeyecek Motor Değil Çok İyi Yürüyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hem dizel hem şirket arabası hem 4 yasında ustune 92binde birde komple boyalı bu aractan uzak durmak için yeterince neden var bence..

bazıları şirketlerden böyle aracları alıp km sini düşürüm ufak tefek toparlayıp satıyorlar..dikkat etmek lazım..servise götürdüğünüzde servis bakımlı değilse zaten hiç almayın buyuk ihtimal kmsi düşürülmüştür..

zaten orjinalse garanti kapsamındadır..

Bu Sayfayı Paylaş